Arhiva vesti 07.11.2016

Tužilac za zločine OVK preneo Mustafi da će raditi bez straha

Večernje novosti 07.11.2016
Glavni tužilac specijalnog suda za zločine OVK Dejvid Švendiman razgovarao je s premijerom Kosova Isom Mustafom i istakao da će se rukovoditi činjenicama, da će raditi bez straha ili pravljenja protivusluga. Glavni tužilac specijalnog suda za… »

Vođa Islamske države neuhvatljiv: Abu Bakr al Bagdadi pobegao iz Mosula

Kurir 07.11.2016
Iako su snage iračke vojske i Kurda stegle obruč oko džihadista u centru Mosula, samozvani kalif Islamske države uspeo je i ovog puta da pobegne. "Obaveštajni izvori potvrdili su da je terorista Abu Bakr al Bagdadi pobegao iz Mosula sa još 150… »

Uhapšen Grk zbog kilograma kokaina

Politika 07.11.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa radnicima Uprave carine na Graničnom prelazu Horgoš zaplenili su više od kilogram kokaina i uhapsili jednu osobu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena… »

(Foto) dok svi bruje o ljubavi Elene i Marije: Oglasio se Jugoslav Karić i iznenadio sve porukom!

Kurir 07.11.2016
Top tema poslednjih dana u Srbiji svakako je ljubavna afera Marije Šerifović i Elene Karić. Kurir je došao u posed nekoliko fotografija, koje svedoče o ljubavi između Evrovizijske pobednice i snajke iz čuvene imperije. Marija i Elena se danima nisu… »

Čomski: Sedam ironija američke politike

Večernje novosti 06.11.2016
Noam Čomski, američki lingvista, filozof, istoričar i politički aktivista, poznat je po svom kritičkom stavu prema spoljnoj politici SAD i savremenom kapitalizmu. Noam Čomski, američki lingvista, filozof, istoričar i politički aktivista, poznat… »

Počela Nedelja parlamentarizma

RTV 07.11.2016
BEOGRAD - Otvaranjem izložbe "Veliki odmor" autora Saše Radovića u Domu Narodne skupštine, počela je ovogodišnja "Nedelja parlamentarizma". Izložbu fotografija, na kojima su prikazane škole u Srbiji koje pohađa samo jedno ili dvoje dece, otvorila… »

Bugarska: Radev i Cačeva u drugom krugu

Danas 06.11.2016
Kandidat opozicione Socijalističke partije, bivši general Rumen Radev, osvojio je najviše glasova na predsedničkim izborima koji su danas održani u Bugarskoj, a protivkandidat u drugom krugu biće mu predsednica Skupštine Cecka Cačeva iz vladajuće… »

Početna cena za zakup lokala na Kalenić pijaci - 500.000 dinara!

Blic 07.11.2016
Prva javna licitacija zakupa lokala na pijaci "Kalenić", koju organizuje JKP "Gradske pijace", održaće se 21. novembra u 15 sati u zgradi opštine Vračar, a ona bi trebalo da omogući svim zainteresovanim licima da pod jednakim uslovima zakupe lokal… »

RTV Kragujevac preti oduzimanje dozvole za emitovanje

N1 Info 07.11.2016
Radio-televiziji Kragujevac (RTK) preti oduzimanje dozvole za emitovanje jer od kada je privatizovana nije uplatila nijedan dinar na ime naknade Regulatornom telu za elektronske medije (REM), zbog čega je taj dug do novembra narastao na milion i 740.000… »

Pevačica konačno progovorila: Evo zašto je Ljupka Stević završila u duševnoj bolnici Laza Lazarević

Kurir 07.11.2016
Glavna tema u medijima od juče jeste to da je atraktivna pevačica Ljupka Stević završila u duševnoj bolnici "Dr Laza Lazarević", što je veoma zabrinulo njene fanove. Naime, pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju iz duševne… »