Arhiva vesti 07.11.2016

Za rodnu ravnopravnost i jednak pristup resursima

RTV 07.11.2016
NOVI SAD - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa šeficom srpske Kancelarije UN za žene (UN Women - Srbija) Milanom Rikanović, sa kojom je razgovarao o konkretnim aktivnostima koje Pokrajinska vlada i pokrajinske institucije mogu… »

Kreditni biro bi mogao da ima uvid u sve dugove građana

Gde investirati 07.11.2016
Trenutno svi dužnici po kreditima, karticama, tekućim računima, koji svoje obaveze nisu izmirili u roku od 60 dana u Kreditnom birou se vode kao neuredni dužnici. Trenutno Kreditni biro raspolaže uglavnom podacima o dugovanjima prema bankama po… »

Nina i ja znamo šta je istina: Lečić se oglasio povodom razvoda! Evo šta je rekao o preljubi

Kurir 07.11.2016
"Znam da će se nagađati sada o razlozima za razvod, ali ni ona ni ja to ne možemo da sprečimo", rekao je glumac Branislav Lečić posle saopštenja o razvodu koje su on bivša supruga zajedno izdali. "Neka misli ko šta hoće. Nas dvoje smo odlučili… »

Za devet meseci strane investicije 1,38 milijardi evra

Beta 07.11.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je nivo stranih investicija u prvih devet meseci ove godine iznosio 1,38 milijardi evra i da će i to doprineti smanjenju stope nezaposlenosti na evropski nivo od oko 12 odsto. On je za Radio televizju… »

Obama u Mičigenu: Spasao sam vas, sada glasajte za Hilari!

Politika 07.11.2016
EN ARBOR - Predsednik SAD Barak Obama je, na predizbornom mitingu demokratske kandidatkinje za Belu kuću Hilari Klinton u Mičigenu, naglasio da je njegova administracija 2008. spasila propasti autoindustriju ove savezne države i pozvao ih da glasaju za… »

Veselinović: Opozicija ima snagu

Danas 07.11.2016
Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je da je siguran da opozicija ima ozbiljnu snagu i da može biti mesto okupljanja svih onih koji su nezadovoljni režimom Aleksandra Vučića jer su već dokazali da nisu potkupljivi i da neće da… »

AMSS: Neophodna oprezna vožnja zbog slabe vidljivosti i kiše

Novi magazin 07.11.2016
Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je vozače da večeras oprezno upravljaju vozilima zbog najavljenih padavina i slabe vidljivosti izazvane oblačnim vremenom. Vozači su upozoreni i na opasnos od odrona u višim planinskim predelima kao i duž… »

Od Preljine gotovo, do Preljine u decembru 2017.

Mondo 07.11.2016
Deonica autoputa od Obrenovca do Preljine na Koridoru 11 biće završena do kraja novembra sledeće godine, izjavila je večeras ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastukture Srbije Zorana Mihajlović. Foto: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac… »

Milo optužio opoziciju za učešće u zaveri!

Alo 07.11.2016
Premijer Crne Gore tvrdi da nema nikakve sumnje da su događaji na dan izbora povezani s političkim faktorom. Nema sumnje da su događaji od 16. oktobra urađeni u dosluhu sa političkim faktorom iz Crne Gore, izjavio je danas predsednik vlade Milo… »

Strana ulaganja premašila 2,6 milijardi evra

Politika 07.11.2016
Najveći doprinos privrednom rastu u 2015. od 0,8 i ovogodišnjem od očekivanih 2,7 procenata daće investicije, stav je Narodne banke Srbije. Sudeći po učinku države na ozdravljenju srpske ekonomije u 2016. godini, ekonomisti tvrde da je njen… »