Arhiva vesti 11.11.2016

Šta će, osim fotelje, Obama morati da ustupi Trampu?

Blic 11.11.2016
Pored primopredaje predsedničke fotelje doći će i do predavanja zvaničnog Tviter naloga predsednika SAD-a, a evo i kako. Predsednički Tviter nalog koji se vodi kao @POTUS, a koji trenutno koristi Barak Obama, biće prosleđen Donaldu Trampu u januaru… »

Humani policajac nagradu poklonio bolesnoj deci

Radio 021 11.11.2016
Policajac Predrag Jovanović (46) iz Policijske stanice u Šajkašu, novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dinara, dobijenu od opštine za izuzetne rezultate u oblasti bezbednosti, poklonio je lokalnom Udruženju građana "Sve što mogu da uradim", za… »

Nije baš najpametniji: Mornar pravio selfi na brodu i otrkio vojnu tajnu, sad ga čeka kazna

Kurir 11.11.2016
Ruski mornar sa krstarice "Petar Veliki" mogao bi biti kažnjen zato što je na palubi napravio "selfi", pa fotografiju postavio na društvene mreže i tako otkrio trenutni položaj broda. Mornar se fotografisao na krstarici u blizini istočne obale… »

Preminuo Leonard Cohen u 82. godini

MTV Srbija 11.11.2016
Leonard Cohen, legendarni pevač i autor, koji je poslednjih 50 godina ostavio nemerljiv uticaj na muziku, umro je u 82. godini. Cohenova izdavačaka kuća Sony Music Canada, potvrdila je pevačevu smrt na njegovoj Fb stranici. Cohenov sin Adam izjavio je… »

Kiša paralisala "grad koji teče"

RTS 11.11.2016
Kiša koja neprestano pada celog dana potpuno je poplavila ulice Rijeke, a iz brojnih šahti voda šiklja u visinu, javlja "Indeks". Popularni naziv za Rijeku, "grad koji teče" – danas je i doslovan, piše Indeks. Na društvenim mrežama su objavljeni… »

Austrija će tužiti Sirijca zbog ubistva 20 vojnika: On tvrdi da ih je poštedeo patnje

Kurir 11.11.2016
Austrijsko državno tužilaštvo priprema da podigne optužnice za višestruko ubistvo i terorizam protiv Sirijca koji je priznao da je ubio najmanje 20 teško ranjenih pripadnika sirijske vojske, najavio je danas austrijski državni tužilac Hansjerg… »

Klinički centar Vojvodine: Nastavlja se gradnja lamela B i C

Moj Novi Sad 11.11.2016
Posle 30 godina nastavlja se gradnja lamela B i C Kliničkog centra Vojvodine. Radovi će se finansitrati iz kredita evropske investicione banke sa 35 miliona evra. Na površini od 33 hiljade kvadratnih metara biće smeštene dijagnostika i hirurgija… »

Ruski plivač suspendovan na osam godina

B92 11.11.2016
Ruski plivač Vitalij Meljnikov suspendovan je na osam godina jer je na doping testu bio pozitivan na hormon rasta. Svetska federacija plivačkih sportova (FINA) saopštila je da je Meljnikov bio pozitivan u martu na treningu u Moskvi uoči kvalifikacione… »

Kanađani: Sad ćemo mi da gradimo zid

Blic 11.11.2016
Mnoge poznate osobe su najavile da će napustiti SAD i zatražiti kanadsko državljanstvo ukoliko pobedi Donald Tramp. Nakon što se ispostavilo da je Tramp pobedio, pitanje je da li će te osobe zaista ispuniti svoja obećanja. U međuvremenu i Kanađani… »

Prvi Jesenji pozorišni festival E.Kusturice

RTV 11.11.2016
BEOGRAD - Prvi "Jesenji pozorišni festival" reditelja Emira Kusturice biće održan 19. i 20. novembra na Mećavniku (Mokra Gora), uz podršku kompanije NIS, najavio je danas organizator "Rasta International". Osnivanjem Jesenjeg pozorišnog festivala uz… »