Društvo arhiva vesti 17.01.2017

Potraga se nastavlja: Roditelji ne odustaju, za Barbarom Vitez će tragati i Interpol (foto)

BK TV 17.01.2017
Roditelji veruju da je devojčica živa i da potraga ne sme da se prekine. Kako se navodi, to su saznali roditelji devojčice koja se, prema izjavama njenih drugova, okliznula na mostu i pala u Tisu između Sente i Čoke 25. novembra prošle godine. Njeni… »

Novosadska policija dobija novog načelnika

BK TV 17.01.2017
Novi načelnik policijske uprave u Novom Sadu biće Milorad Šušnjić, pošto je dosadašnji načelnik Siniša Radaković postavljen na mesto kooridnatora u Direkciji policije u Beogradu. Šušnjić, koji je po zvanju policijski savetnik, vraća se u… »

Stefanovic,Vulin i Mali polaznici Visokih studija bezbednosti

Studio B 17.01.2017
Ministar odbrane Zoran Ðorđević čestitao je danas polaznicima 6. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane na prilici da budu na tim studijama koje su, kako je istakao, postavljene jer su potrebne Srbiji, njenom sistemu bezbednosti i odbrane. U 6… »

Srbija okovana ledom, evo kad stiže otopljenje (tabele)

BK TV 17.01.2017
Taman kada se većina nas opustila, i pomislila da je ledenim danima došao kraj Srbija se našla na udaru novog ledenog talasa. Kako stvari stoje, debeli minus čeka nas i narednih dana. Međutim, ono što može da nas raduje jesu najave meteorologa da… »

Najpoznatija internet enciklopedija Vikipedija proslavila 16. rođendan

BK TV 17.01.2017
Organizacija Vikimedija Srbija obeležila je sinoć 16 godina rada Vikipedije, čiji su osnivači poručili da će najveća onlajn enciklopedija nastaviti da se poboljšava kako bi tekstovi bili još pouzdaniji i sadržajniji. Urednik Dragan Satarić je… »

Incidenti na tribini SNS u Beški

Mondo 17.01.2017
Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je "grupa huligana" prekinula njihovu tribinu u Beški i brutalno uznemiravala učesnike i pozvala nadležne da reaguju i zaštite slobodu govora i mišljenja u Srbiji. Foto: sns "SNS je šokirana… »

Dramatična upozorenja srpskih lekara: Mirišljave sveće izazivaju rak! Smesta ih bacite!

Telegraf 17.01.2017
- Svaka hemijska materija je je pre svega štetna po pluća, posebno kod asmatičara. Otrovna materija ulazi u krv i izaziva brojna oboljenja - objašnjava onkolog dr Vladimir Kovčin. Sintetički mirisi koji su u 75 odsto parfema, potom miršljave sveće… »

Haos u mestu u Srbiji: Spasioci iz cevi i šahtova tri sata vadili 50 zmija!

Telegraf 17.01.2017
Zmije su bile u stanju hibernacije. Članovi Udruženja „Zoo Planet“ izvadili su iz šahtova i cevi u blizini pogona nekadašnje Elektronske industrije u Žitorađi 50 stepskih smukova, rekao je predsednik tog udruženja Dušan Stojanović… »

Naslovne strane današnjih novina: Prelistavanje štampe za 18. januar 2017. godine

Telegraf 17.01.2017
Dnevne novine u Srbiji za sredu 18. januar 2017. godine na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče. Dnevne novine u Srbiji za sredu 18. januar 2017. godine na naslovnim stranama pišu o… »

Šta tačno predstavljaju hotelske zvezdice

RTV 17.01.2017
NOVI SAD - Da li ste ikada razmišljali o tome šta označavaju zvezdice pored naziva hotela? Osnovnu razliku svi znamo - više zvezdica, luksuzniji hotel. Međutim, da li ste znali da se iza svih tih zvezdica kriju određeni standardi koje hoteli treba… »