Društvo arhiva vesti 17.01.2017

Novosti: Od 1. februara kraće čekanje u Kliničkom centru

B92 17.01.2017
Beograd -- Od 1. februara specijalističke službe u Kliničkom centru Srbije radiće u dve smene, pišu "Večernje novosti" pozivajući se na izvor iz Ministarstva zdravlja. Zahvaljujući novom radnom vremenu lekara specijalista u najvećoj zdravstvenoj… »

Učenici Matematičke gimnazije osvojili medalje!

Alo 17.01.2017
Tim Matematičke gimnazije zabeležio je novu pobedu osvojivši prvu nagradu na međunarodnoj Žautikovska olimpijadi iz matematike, fizike i informatike u Alma Ati u Kazahstanu. Na takmičenju od 12. do 17. januara učestvovalo je 60 ekipa iz 17 država… »

Specijalisti će raditi u dve smene

Alo 17.01.2017
Od 1. februara specijalističke službe u Kliničkom centru Srbije radiće u dve smene. Ovo pišu "Večernje novosti" pozivajući se na izvor iz Ministarstva zdravlja. Zahvaljujući novom radnom vremenu lekara specijalista u najvećoj zdravstvenoj… »

Nezavisni policijski sindikat Srbije: 500 kilometara granice se čuva na maslacu i marmeladi

Kurir 17.01.2017
Zbog stalnog priliva migranata već duže vreme je zatvorena zapadnobalkanska (migrantska ) ruta. Pre nešto više od 6 meseci potpisan je Sporazum o saradnji između MUP-a i Ministarstva odbrane. Njime je predviđeno da državnu granicu i administrativnu… »

Šok posle praznika: Pola Srbije dobilo ogromne račune za struju!

Kurir 17.01.2017
Posle praznika - šok! Mnogi Srbi su se uhvatili za glavu kada je stigao decembarski račun za struju i grejanje! Odgovora zašto je tako još uvek nema. Kako piše portales , decembarski računi za struju zapanjili su građane širom Srbije: - Obično… »

Od sutra ponovo na pruzi: Ovo je nova trasa "Srpskog voza"

BK TV 17.01.2017
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će "Srpski voz" sutra ujutro ponovo na prugu ali ne od Beogada do Kosovske Mitrovice nego od Kraljeva do Požege. "Zbog bezbednosti putnika… »

Građani Srbije kipte od besa! Stigli astronomski računi za struju, niko ne zna zašto!

BK TV 17.01.2017
Niko još nema odgovor zašto su decembarski računi za struju i grejanje, nakon praznika, bili drastično uvećani. Decembarski računi za struju zapanjili su građane širom Srbije! "Obično plaćam oko 9.000, a sada mi je račun stigao 18.000 dinara! A… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 18. januar 2017. godine!

BK TV 17.01.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 18. januar. Dnevna štampa u izdanjima za sredu donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 18. januar pišu o uvođenju sankcija predsedniku… »

Palma na Trampovom balu

Politika 17.01.2017
Meni je čak i hotel plaćen, a sigurno da Tramp nije lično naložio da mene zovu, kaže Dragan Marković Palma koji iz Vašingtonu gde prisustvovuje pratećim manifestacijama povodom ustoličenja 45. američkog predsednika. „Balovi prilikom… »

Lađari pozivaju državu da nabavi ili obnovi ledolomce

Politika 17.01.2017
Udruženje profesionalnih lađara Srbije apelovalo je na državu da u saradnji sa lađarskom strukom uradi nešto na obnovi ili nabavci ledolomaca, kao i po pitanju održavanja brodova posebne namene, jer je to pitanje ne samo prohodnosti plovnih puteva… »