Arhiva vesti 15.06.2017

Potpuni kolaps: Novi Pazar proglasio bankrot!

Hot sport 15.06.2017
Uprava kluba predala je gradskim vlastima u Novom Pazaru predlog o proglašenju bankrota doskorašnjeg Superligaša. FK Novi Pazar oglasila se saopštenjem u kom navodi da su oni želeli da reprogramom duga po ratama prema bivšim igračima, želeli da… »

Janković: Za eventualni poraz u Beogradu ja ću biti odgovoran

SEEbiz 15.06.2017
BEOGRAD - Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković u intervjuu za novi broj Nedeljnika poručio je da će za eventualni poraz njegovog pokreta na predstojećim izborima u Beogradu on biti odgovoran. "Za poraz će biti jasno da sam ja odgovoran. Za… »

Dveri: Srpsku zemlju prglasiti nacionalnim blagom

Pravda 15.06.2017
Opozicioni pokret Dveri, koji se protivi primine sporazumu koji će omogućiti strancima da kupuju srpsku zemlju, predlažu Vladi Srbije da postupi na način kako je to uradila Mađarska. U saopštenju Dveri se navodi da bi Vlada Srbije trebalo da promeni… »

Micić potpisao za Žalgiris

Večernje novosti 15.06.2017
Srpski košarkaš Vasilije Micić nastavlja karijeru u redovima litvanskog velikana Žalgirisa. Srpski košarkaš Vasilije Micić nastavlja karijeru u redovima litvanskog velikana Žalgirisa. Odlični organizator igre sa timom iz Kaunasa je potpisao… »

Nije kraj: Srbiju čekaju teške reforme

Mondo 15.06.2017
Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da novu vladu očekuje nastavak reformi koje neće biti ni malo lakše od onih koje smo imali do sada. Foto: Promo/Veritas "Čekaju nas teške strukturne reforme u javnim preduzećima, u ostatku… »

Trump: Najveći lov na vještice u američkoj političkoj historiji

Al Jazeera 15.06.2017
Istražioci su ovih dana započeli s ispitivanjem najviših američkih obavještajnih dužnosnika. Američki predsjednik Donald Trump izjavio je danas kako su građani Sjedinjenih Američkih Država svjedoci najvećeg lova na vještice u američkoj… »

Otvoren konkurs za još 675 profesionalnih vojnika

Danas 15.06.2017
Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije otvorili su konkurs za prijem još 675 profesionalnih vojnika. Podnošenje prijava, uz proveru fizičke sposobnosti, biće organizovano 30. juna od 7.30 do 10 časova u kasarnama čije adrese se nalaze u konkursu… »

Priština, čekajući većinu

RTS 15.06.2017
Međunarodna zajednica od Prištine očekuje da što pre formira novu vladu. Scenarija je više, ali je gotovo izvesno da lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj nema šansu da formira vladu, iako je koalicija na čijem je čelu osvojila… »

Vučić sa norveškim ambasadorom

RTS 15.06.2017
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Kraljevine Norveške Arnea Sanesa Bjornstada, koji mu je preneo čestitke kralja Haralda Petog, upućene povodom preuzimanja dužnosti predsednika. Aleksandar Vučić i ambasador… »

Lamert: Reforme ostaju ključ ka EU

RTV 15.06.2017
BEOGRAD - Svi uslovi za članstvo u EU moraju biti ispunjeni u potpunosti da bi Bundestag dao pristanak za članstvo Srbije u Uniji, istakao je predsednik nemačkog parlamenta Norbert Lamert povodom završetka posete Srbiji. On je, u saopštenju, naglasio… »