Arhiva vesti 12.07.2017

Utopili se deda i unuk u Drini

Danas 11.07.2017
U Salašu Crnobarskom, u oštini Bogatić, oko 16 časova u Drini su se utopili S. S. star 63 godine i njegov četrnaestogodišnji unuk M. S, prenela je Televizija Srbije. Dečak se sa mlađim bratom kupao u reci i kada su doplivali u takozvanu "živu… »

Bez 20.000 RSD banke ne daju keš kredit

B92 12.07.2017
Beograd -- Koliki je iznos penzije potreban za dobijanje keš kredita? Na koji period banke ovaj vid pozajmice daju najstarijim sugrađanima i pod kojim uslovima? Keš kredit je jedan od najtraženijih bankarskih proizvoda, a kako su najredovnije platiše… »

Eksplodiralo vozilo u Domu zdravlja

Jugmedia 12.07.2017
Jedno vozilo potpuno je uništeno u požaru koji je danas oko podneva pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima zahvatio unutrašnjost garaže Doma Zdravlja u Vranju. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne brigade, sprečena je šteta većih razmera… »

Omerović: Zukorlić Genocid nazvao “ono” ostaće upamćen kao “onaj”

Sandžak haber 12.07.2017
Komentarišući govor bivšeg muftije Muamera Zukorlića u Srebrenici, predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova, Meho Omerović rekao je da bivšeg muftiju od dvadesetdruge godišnjice od genocida u Srebrenici… »

Sindikati: Altavila obavestio Vladu Srbije o stavovima kompanije

Beta 12.07.2017
Dva sindikata kragujevačke fabrike Fijat Krajsler automobili saopštila su večeras da je visoki rukovodilac te kompanije Alfredo Altavila obavestio Vladu Srbije kao manjinskog akcionara da ukoliko ne dodje do prekida štrajka sledi otpuštanje i… »

Atlantic Grupa prodala fabrike u Nemačkoj i Hrvatskoj belgijskom Aminolabsu

Gde investirati 12.07.2017
Atlantic Grupa saopštila je danas da prodaje proizvodne kapacitete i proizvodnju privatnih robnih marki iz segmenta sportske i aktivne ishrane belgijskoj kompaniji Aminolabs Group, uz zadržavanje branda Multipower. “U svrhu daljeg restrukturiranja i… »

Berlin: Racije i hapšenja zbog krađe zlatnika iz muzeja

RTS 12.07.2017
Jedinice nemačke specijalne policije izvele su rano jutros racije u nekoliko stanova u Berlinu u vezi sa krađom zlatnika teškog 100 kilograma i vrednog oko četiri miliona evra. Zlatnik je u martu ukraden iz berlinskog muzeja Bode, jednog od… »

Vujović: Ukoloniti sve prepreke na putu evropskih intregracija

Novi magazin 12.07.2017
Ministar finansija Srbije Dušan Vujović izjavio je danas da treba ukloniti sve prepreke na putu evropskih integracija, poput carinskih barijera, i da je nesmetano putovanje kroz region osnova integracija. Vujović je, na poslovnom forumu u okviru Samita… »

Suzuki Vitara odmah po uplati

Vrele gume 12.07.2017
Saopštenje: Suzuki Vitara odmah po uplati Ono što mnogi evropski uvoznici i prodavci Suzukijevih vozila nisu uspeli da obezbede, ostvario je ovdašnji uvoznik, beogradska kompanija Euro Sumar: nakon dužeg vremena apsolutni evropski hit – Suzuki… »

Leskovčani dobili rešenja da plate porez za imovinu koju nemaju

Nova ekonomija 12.07.2017
Mnogi Leskovčani dobili su ovih dana rešenja da plate porez za nepokretnosti koje nemaju. U lokalnoj poreskoj administraciji priznaju da je došlo do greške, ali da je krivac kompjuterski program koji koriste. Penzioner iz Leskovca Tomislav… »