Arhiva vesti 12.07.2017

Tomić u Partizanu: Da zaslužim poverenje navijača

B92 12.07.2017
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Obrad Tomić potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom. Tomić je u Humsku stigao iz Kaknja za koji je prošle sezone prosečno beležio 11,4 poena uz 9,8 skokova po utakmici u Prvoj ligi BiH. Centar rodom iz… »

Novi v.d. direktora Razvojne agencije Srbije Radoš Gazdić

Beta 12.07.2017
Vlada Srbije je za vršioca dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije (RAS) imenovala Radoša Gazdića koji je u RAS-u bio direktor sektora za strateška ulaganja, objavljeno je u Službenom glasniku. Pre njega je v.d. direktora RAS-a bio Željko… »

Dačić: Sad se šalim - možda smo mi iz partija sad NVO

B92 12.07.2017
Trst -- Šef srpske diplomatije Ivica Dačić i premijeri Albanije i Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev su u epizodi "Okruženje" sučeili stavove po mnogim pitanjima. Jedna od tema bila je i civilni sektor. Govorili su i o korupciji u njihovim zemljama… »

Egzodus sa Malog Kalemegdana, ali i jedna lepa vest za navijače Zvezde

Vesti online 12.07.2017
Posle sezone iz snova, kud koji - mili moji. Zvezdu su napustili: Čarls Dženkins (Himki), Marko Simonović (Zenit), Luka Mitrović (Bamberg), Nejt Volters, Dion Tompson, blizu odlaska su i Ognjen Kuzmić (Real Madrid) i Stefan Jović (Bajern)… »

EPS za očitavanje brojila ponovo angažovao firmu zbog koje su računi bili uvećani

Radio 021 12.07.2017
Elektroprivreda Srbije (EPS) dodelila je posao očitavanja brojila konzorcijumu preduzeća koji je prethodni ugovor za isti posao prekršio bar po dva osnova - isporučio je uvećane račune za struju i nije očitavao sva brojila. Kako piše BIRN, u… »

Video: Požari prijete Italiji, gore padine Vezuva

Al Jazeera 12.07.2017
Nema žrtava, iako je stanje kritično u područjima u blizini vulkana Vezuv gdje je pepeo prekrio i dio autoceste. Izvor: Facebook/Alessandro Amato via Storyful Brojni šumski požari zahvatili su jug Italije, a vatrogasci su samo u utorak intervenirali… »

Han: Uslovi Vlade Srpske neprihvatljivi

Blic 12.07.2017
Uslovi koje je postavila Vlada Srpske, koji se odnose na izmenu teksta Ugovora o transportnoj zajednici i na izdavanje garancija da transportna preduzeća neće imati pristup železnicama u BiH nakon potpisivanja, nisu prihvatljivi za Evropsku uniju… »

Nesreća kod Feketića: Većina putnika vraćena u Poljsku, pritvor za vozača

Večernje novosti 12.07.2017
Saslušan vozač autobusa koji se prevrnuo kod Feketića. VOZAČ poljskog autobusa, koji se u utorak ujutru pun putnika prevrnuo na auto-putu kod Feketića, saslušan je u sredu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Kako saznajemo, njemu se na teret… »

Lekovi u skladu sa finansijskim mogućnostima

Politika 12.07.2017
Jed­no od naj­če­šćih pi­ta­nja upu­će­no far­ma­ce­u­ti­ma je­ste ono da li na­ši pa­ci­jen­ti do­bi­ja­ju iste le­ko­ve po­zna­tih far­ma­ce­ut­skih ku­ća kao što je slu­čaj u dru­gim ze­mlja­ma… »

SAD testirale THAAD nad Aljaskom, oborile balističku raketu

Večernje novosti 11.07.2017
SAD su danas saopštile da su uspešno testirale svoj raketni odbrambeni sistem THAAD iznad Aljaske, nakon što je Severna Koreja prošle nedelje prvi put lansirala interkontinentalnu balističku raketu. SAD su danas saopštile da su uspešno testirale… »