Arhiva vesti 18.11.2017

AMSS: Neophodna oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza i magle

Novi magazin 18.11.2017
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras vozače da budu oprezni u vožnji zbog mokrih kolovoza i magle u planinskim predelima i po kotlinaa. S mokrim kolovozima treba računati u većini krajeva Srbije zbog povremeno slabe kiše koja može… »

Srpska lista: Kosovska vojska - provokacija

Večernje novosti 18.11.2017
Vlada u Prištini pokrenula je proces donošenja odluke o formiranju vojske Kosova, time što je Ministarstvo kosovskih bezbednosnih snaga u petak pozvalo na javnu raspravu o nacrtu zakona o kosovskim oružanim snagama. Najavu kosovskog ministarstva… »

Spaljuju i preoravaju plantaže malina i kupina zbog niske cene

Radio 021 18.11.2017
Najveći plantažeri u kuršumlijskim selima zbog niskih cena maline i kupine uništavaju svoje plantaže, vade, spaljuju i preoravaju višegodinje zasade. U jednoj od najsiromašnijih opština u Srbiji, proizvodnja malina i kupina su bile mogućnost da… »

Nije imao kartu, "zvao pojačanje", pa pretukli kontrolora

Vesti online 18.11.2017
Kontrolor Milan Panić, koga su u autobusu pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun, saopšteno je iz Grada Beograda. Kako je objavljeno, napad se dogodio u petak oko podneva u vozilu na liniji 610, kada je putnik… »

Nezadovoljan vučićevom odlukom: Vulin moli predsednika da je još jednom preispita

Pravda 18.11.2017
Lider PS i ministar Aleksandar Vulin pozvao je lidera SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ne odbacuje mogućnost vanrednih parlamentarnih izbora. - Ponašanje partija DOS-a govori da sam u pravu. Čim su čuli da ne moraju da izađu pred… »

Milojević: Bili smo raspoloženi, generalno sam zadovoljan

Beta 18.11.2017
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je generalno zadovoljan današnjom utakmicom u kojoj su njegovi fudbaleri pobedili Rad u prvenstvu. "Bili smo raspoloženi. Pokušavam da kroz rotacije razigravam neke igrače. Generalno sam zadovoljan… »

Stigla ruska zima, 256 nesreća se desilo za manje od 24 sata: Sneg okovao ulice Vladivostoka (video)

Telegraf 18.11.2017
Stanovnici Vladivostoka preplavili su društvene mreže fotografijama najvećih udesa. Više od 250 saobraćajnih nesreća dogodilo se na zaleđenim ulicama Vladivostoka za manje od 24 sata, nakon što je pao prvi sneg. Ovi gradovi će biti potopljeni ako… »

Joksimović: Nema nastavka dijaloga bez ZSO

RTV 18.11.2017
BEOGRAD - Evropska unija insistira na primeni dogovorenog u dijalogu Beograda i Prištine, a pre svega na formiranju ZSO, rekla je direktorka Centra za spoljnu politiku Aleksandra Joksimović napominjući da Priština to izbegava, a da je EU svesna da bez… »

Prijavili eksploziv na Putinovoj trasi, "ništa potvrđeno"

Vesti online 18.11.2017
"Telefonski teroristi" dojavili su da je postavljeno 50 bombi u Sankt Peterburgu, delom i na trasi kojom je prolazio Vladimir Putin, saopštio je Kremlj. Portparol Dmitrij Peskov je rekao da nijedna pretnja "nije potvrđena" i nije uticala na Putinov… »

Gojković odgovorila i Šutanovcu: Ko o čemu, lopovi o poštenju

Blic 18.11.2017
Ko o čemu lopovi i poštenju, prokomentarisala je članica Predsedništva SNS Maja Gojković izjavu lidera DS Dragana Šutanovca da je ta stranka predala Skupštini zahtev za formiranje anketnih odbora za ispitivanje afera SNS. Gojković je rekla da se… »