Arhiva vesti 18.11.2017

Zvezda pregazila Rad, poker Boaćija

Vesti online 18.11.2017
Crveno-beli su napravili odličnu uvertiru pred gostovanje BATE Borisovu u meču godine. Četa Vladana Milojevića lako je pobedila Rad na Marakani - 6:1 (3:1) i ostvarila šestu uzastopni trijumf u Super ligi. U prvom planu su bili napadači Zvezde… »

Otkriven spomenik Rajku Mitiću ispred stadiona Zvezde

Politika 18.11.2017
Spomenik nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde Rajku Mitiću svečano je otkriven ispred stadiona u Ljutice Bogdana. „Hvala svima prisutnima. Kao najstariji živi zvezdaš želim da zahvalim Rajku. Rano se videlo da će on biti veliki igrač. Moj lepi… »

Preminuo Gitarista AC/DC, Malkolm Jang

RTV 18.11.2017
KANBERA - Legendarni gitarista i suosnivač grupe "Ej-Si/Di-Si" (AC/DC) preminuo je danas, u 64. godini života, nakon trogodišnje borbe sa demencijom, zbog čega je bio prisiljen da se povuče iz benda. "Sa najdubljim žalom, AC/DC saopštava da je… »

Užice u trci za milion franaka

Večernje novosti 18.11.2017
Užice je konkurisalo za program "Reforma poreza na imovinu" na bazi sporazuma o saradnji u koji je uključena švajčarska Agencija za razvoj i saradnju (SDC). Užice je konkurisalo za program "Reforma poreza na imovinu" na bazi sporazuma o saradnji u… »

Svilanović: Region da bolje odgovori na klimatske izazove

Večernje novosti 18.11.2017
Građani Zapadnog Balkana već osećaju konkretne posledice klimatskih promena i potrebno je da zemlje regiona ulože više u borbu protiv klimatskih promena, izjavio je generalni sekretar Saveta za regionalnu saradnju Goran Svilanović. Građani Zapadnog… »

Srbija "gubi još jedno Kosovo"

Vesti online 18.11.2017
U 86 odsto sela u Srbiji se smanjuje broj stanovnika, a oko 1.200 njih je u fazi potpunog nestajanja, dok je njihova ukupna površina veličine Kosova i Metohije. Uz negativan demografski trend, jedan od ključnih problema današnjeg sela je i njegov loš… »

Ispitati sve afere: DS predlaže formiranje 24 anketna odbora

Kurir 18.11.2017
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da je DS predala u proceduru Narodne skupštine 24 predloga o obrazovanju anketnih odbora koji imaju za cilj da ispitaju afere Srpske napredne stranke, otkriju njihovu pozadinu i da se konačno… »

Makronova stranka izabrala novog lidera

Danas 18.11.2017
Centristička stranka francuskog predsednika Emanuela Makrona izabrala je Kristofa Kastanea za novog lidera jer 19 meseci star pokret pokušava da prevaziđe podele i učvrsti poziciju nakon što je izmenila političku sliku Francuske. Kastane je… »

(Video) Nova mračna predviđanja britanskog vidovnjaka: 2018. nas čeka velika ekonomska kriza, erupcija vulkana i pad…

Kurir 18.11.2017
Prema njegovim prognozama, svet očekuje jedna od najturbulentnijih godina u poslednje vreme. Svoja predviđanja podelio je u pet kategorija: 1. Klimatska predviđanja Vulkan Vezuv će proraditi, zbog čega će biti neophodna evakuacija Napulja. Jak… »

Odlažu se radovi: Kinezi kasne na dve deonice Koridora 11

Blic 18.11.2017
Radovi na dve deonice Koridora 11, koje gradi kineska kompanija "Šandong", neće biti otvorene ove godine. Umesto do kraja ove, od Obrenovca do Čačka ćemo Koridorom 11 stići u najboljem slučaju polovinom sledeće godine, pišu "Novosti". Na dve… »