Arhiva vesti 24.11.2017

Hag objavio presudu Mladiću na 2.527 strana

N1 Info 24.11.2017
Haški tribunal objavio je prvostepenu presudu generalu i ratnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću koja sadrži 2.527 strana. General Mladić osuđen je 22. novembra na doživotni zatvor, nakon što je proglašen je krivim po svim tačkama… »

KO JE ANDRIJA LAZOVIĆ? Sve o novom Kijinom dečku, crnogorskom biznismenu sa kojim je našla sreću posle Slobe!

Svet 24.11.2017
Kristina Kija Kockar napravila je haos po samom ulasku u “Zadrugu”. Nekadašnja stjuardesa ne dozvoljava suprugu Slobi Radanoviću da bude srećan u vezi sa Lunom Đogani, te se na sve načine trudi da im pomrsi konce. Međutim, Kija je i sama… »

Ana Brnabić u ponedeljak u Budimpešti na Samitu CIEZ

Beta 24.11.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić učestvovaće u ponedeljak, 27. novembra na Samitu Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope u Budimpešti, gde će takodje imati brojne bilaternalne sastanke sa visokim stranim zvaničnicima. U delegaciji sa Anom Brnabić… »

"Platio sam 10.000 više, jedva sam se iščupao"

Kamatica 24.11.2017
Večita dilema: Šta je isplativije, gotovina ili odloženo plaćanje? Od subote imate pomoć pri odabiru. Trgovci su zakonski dužni da obrascem informišu potrošače ukoliko postoji razlika u ceni između gotovinskog i plaćanja na rate. U suprotnom… »

Sednica Zajedničkog konsultativnog odbora Komiteta regiona EU-Srbija

EurActiv 24.11.2017
Predstavnici Srbije i Evropske unije održali su 24. novembra u Skupštini AP Vojvodine, 3. sednicu Zajedničkog konsultativnog odbora Komiteta regiona Evropska unija-Republika Srbija. Razgovarano je o primerima dobre prakse i načinima da se lokalni i… »

Vlada Srbije usvojila niz dokumenata vezanih za saradnju sa Kinom

Večernje novosti 24.11.2017
Vlada Srbije utvrdila je danas Predlog zakona o potvrđiivanju radnog aranžmana Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije (MUP) i Agencije Evropske unije za obuku organa za sprovođenje zakona (CEPOL). BEOGRAD - Vlada Srbije utvrdila je danas Predlog… »

Kompanija Tesla napravila najveću bateriju na svetu

PC Press 24.11.2017
Elon Musk obećao je da će napraviti najveću bateriju na svetu u Australiji – to je i učinio. Iako je Australija u mnogo čemu napredna zemlja i kontinent, ona ima veliki problem sa proizvodnjom električne energije. Za problem je čuo vlasnik… »

Agencija za borbu protiv korupcije raspisala konkurs za novog direktora

Blic 24.11.2017
Agencija za borbu protiv korupcije raspisala je danas javni konkurs za izbor novog direktora ovog državnog organa. Kako piše u konkursu objavljenom u "Politici", rok za podnošenje prijava je 15 dana, a mandat direktora traje pet godina. Odbor Agencije… »

Predsednik Albanije u poseti Medveđi

Večernje novosti 24.11.2017
Predsednik Albanije Iljir Meta dolazi u nezvaničnu posetu opštini Medveđa gde će razgovarati sa odbornicima u lokalnom parlamentu srpske i albanske nacionalnosti. MEDVEĐA - Predsednik Albanije Iljir Meta dolazi u nezvaničnu posetu opštini Medveđa… »

Očekuju se novi odlasci, sutra skupština osnivača PSG

Danas 24.11.2017
Božo Prelević: Neću da učestvujem u španskoj seriji * Aida Ćorović: Probleme rešiti dijalogom i spustiti loptu * Škoro je svojim odlaskom povukao konac paranja, a oni koji su nezadovoljni načinom na koji Pokret funkcioniše sačekaće neko vreme… »