Arhiva vesti 08.12.2018

Dirljivi susret Žandarmerije sa decom: Druženje sa mališanima sa KiM koji borave u Beogradu i decom stradalih pripadnika…

Kurir 08.12.2018
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas u Beogradu druženju pripadnika Žandarmerije sa mališanima sa Kosova i Metohije, koji borave u poseti Beogradu, i decom stradalih… »

Radojičić: Dekorativna rasveta u Beogradu koštala nešto manje od 250 miliona dinara bez PDV-a

Beta 08.12.2018
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da je vrednost sprovedene javne nabavke opreme za dekorativno osvetljenje gradskih ulica "nešto manja od 250 miliona dinara, bez PDV-a". On je za današnji "Blic" najavio i da će od naredne godine, u… »

Simić: Kada bi se vazduh transportovao i to bi zabranili Srbima

Večernje novosti 08.12.2018
Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je situacija na severu Kosova i Metohije "koliko toliko" u granicama normale, ali pod visokim tenzijama, kao i da će Srbi nastaviti sa mirnim protestima i demokratskom borbom. Potpredsednik Srpske… »

Poslušajte šta se čuje na marsu: NASA objavila prve audio-snimke s crvene planete! Ovakvi zvuci na zemlji ne postoje…

Kurir 08.12.2018
Sonda InSajt koja se od prošle nedelje nalazi na površini Marsa, snimila je zvuke marsovskog vetra, tutnjavu niske frekvencije. Snimak je juče objavio NASA centar za razvoj. Procenjuje se da je vetar bio brzine 16 do 24 kilometara na sat, a naučnici… »

Curenje plina izazvalo nesreću

Jug press 08.12.2018
LESKOVAC-VRANJE Uzrok eksplozije automobila, koja se dogodila sinoć na auto-putu Vranje – Leskovac je curenje plina iz neispravne plinske boce , saznaje JUGpress u izvorima bliskim istrazi. U ovoj nesreći je život izgubio trideset trogodišnji vozač… »

Neviđena sramota! Čim su pomenule Kosovo, isključili im mikrofone! Dve Srpkinje brutalno cenzurisane u Ujedinjenim nacijama…

Kurir 08.12.2018
Govor dve predstavnice humanitarne organizacije "28. jun" u Kancelariji Ujedinjenih nacija za nasilje i drogu u Beču, prekinut je nakon što su one počele da govore o eskalaciji stanja na Kosovu i Metohiji. Tamara Pavlović i Mia Milanović su, u ime te… »

Folk pevačica pevala u Kosovskoj Mitrovici, u prvim redovima majice sa likom Milana Radoičića

Radio 021 08.12.2018
Folk pevačica Svetlana Ražnatović održala je koncert u Kosovskoj Mitrovici u znak podrške Srbima na Kosovu i Metohiji. Koncert je održan na platou ispred studentskog centra u Kosovskoj Mitrovici u sklopu protesta povodom taksi od 100 odsto na robu… »

Rohani: Iranu sankcije, a Zapadu droga, izbeglice i bombe

RTS 08.12.2018
Predsednik Irana Hasan Rohani kaže da bi Zapad mogao da zadesi "potop" droga, izbeglica i terorističkih napada ukoliko ponovo nametnute američke sankcije oslabe sposobnost Irana da obuzdava ove probleme, prenosi "Rojters". "Upozoravam one koji nameću… »

Stefanović: Navodi bivše odbornice Dveri o pretnjama zahtevaju ozbiljnu istragu

Danas 08.12.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da slučaj bivše funkcionerke Dveri koja je optužila lidera tog pokreta Boška Obradovića za pretnje nasiljem, zahteva ozbiljnu istragu tužilaštva. „Ako se pokaže da je tačno da… »

Gradonačelnik Zagreba u bolnici

Radio 021 08.12.2018
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić hitno je hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru Zagreb zbog plućne embolije. Bandić je juče hospitalizovan u jedinici za intenzivnu negu Klinike za plućne bolesti Jordnovac. To je posledica, kako smatraju… »