Arhiva vesti 21.09.2016

"NATO ne preti nikome"

RTV 21.09.2016
Beograd - NATO ne preti nikome, piše "Danas" o tome šta je za taj beogradski list izjavio zvaničnik NATO, odgovarajući na pitanje o "nedavnoj retorici generala Alijanse" Petra Pavela, koju su pojedini mediji ocenili kao "pretnju ratom Srbiji"… »

Neprijavljeni radnici u 305 vrtića i igraonica

Radio 021 21.09.2016
Inspektorat za rad saopštio je da je od 1.825 zatečenih radnika igraonica, vrtića i privatnih osnovnih i srednjih škola u Srbiji, čije je poslovanje kontrolisao, pet odsto zaposlenih, odnosno 91 zaposleni, radio bez ugovora o radu i bez prijave na… »

Janković: Odluku o kandidaturi za predsednika Srbije ću doneti sam

Nova ekonomija 21.09.2016
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je da će odluku o svojoj kandidaturi za predsednika Srbije doneti sam, i da do tada neće reći ni da će, ni da neće biti predsednički kandidat. "O tome pričaju drugi, a ja ne smem da kažem ni da ni ne… »

Popravili smo loš sporazum koji je prethodna vlada sklopila 2011.

Beta 21.09.2016
Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao je danas u Prištini da je pregovarački tim Beograda u Briselu uspeo da popravi jako loš sporazum koji je 2011. prethodna Vlada sklopila s Prištinom. Djurić je za RTK 2 rekao… »

U Dom zdravlja stigao najsavremeniji ultrazvučni ginekološki aparat

Dnevnik 21.09.2016
U okviru Službe za zdravstvenu zaštitu žena u Domu zdravlja „Novi Sad“ na Limanu je svečano pušten u rad novi ginekološki ultrazvuk, model „samsung H-60“. Aparat je izuzetnog kvaliteta, s visokom rezolucijom i vidljivošću, kao i širokim… »

Ni sam ne zna šta bi: Obama odjednom želi veću saradnju sa Rusijom

Pravda 21.09.2016
Sjedinjene Američke Države se pripremaju za vojnu saradnju sa Rusijom prema sporazumu o Siriji, izjavio je američki državni sekretar Džon Keri na zasedanju Saveta bezbednosti UN. - Prema nalogu predsednika Obame, vrše se pripreme za postizanje… »

Keri zahteva da se prizemlje sirijske vazduhoplovne snage

Blic 21.09.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je danas u Njujorku da Rusija primora režim sirijskog predsednika Bašara el Asada da prizemlji svoje vazduhoplovne snage, da bi se oživela mogućnost za uspostavljanje prekida vatre. Obraćajući se… »

Mali princ - predstava za malu, veliku decu

RTS 21.09.2016
U Narodnom pozorištu Pirot sinoć je izvedena premijera predstave Mali Princ po tekstu Antoana de Sent Egziperija. Komad je bio rediteljski prvenac mladog Piroćanca Davida Alića, koji je nedavno završio Akademiju. Ono što je važno to je da čovek… »

#Digital2016 – poslušajte panel “Money Never Sleeps: Kako će izgledati tržište oglašavanja u 2017.”

Nova energija 21.09.2016
Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održalala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta. U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno… »

Održan sastanak o podeli ambasada SFRJ

RTV 21.09.2016
BEOGRAD - Generalni sekretari ministarstava spoljnih poslova Srbije i Slovenije i ovlašćeni predstavnici dve zemlje u Mešovitom komitetu za raspodelu diplomatske i konzularne imovine SFRJ, Veljko Odalović i Stanislav Vidovič razgovarali su danas u… »