Arhiva vesti 21.09.2016

NATO za Danas: Ne pretimo nikome

Danas 20.09.2016
General je bio u poseti Srbiji u martu i tom prilikom je pohvalio srpske oružane snage *Brine nas uticaj Rusije na Balkanu. Nisu tačne tvrdnje srpskog lista Informer da je general NATO Petr Pavel “pretio ratom Srbiji” tokom konferencije u Splitu… »

Inspekcija rada: Neprijavljeni radnici u 305 vrtića, igraonica i privatnih škola

Večernje novosti 21.09.2016
Nadzor je u periodu od 16. do 20. septembra sproveden nad 305 poslodavaca na teritoriji Srbije. BEOGRAD - Inspektorat za rad saopštio je danas da je od 1.825 zatečenih radnika igraonica, vrtića i privatnih osnovnih i srednjih škola u Srbiji, čije je… »

Janković o kandidaturi za predsednika: Ni da, ni ne

B92 21.09.2016
Beograd -- Zaštitnik građana Saša Janković kaže da će odluku o kandidaturi za predsednika Republike doneti na osnovu svoje procene, a ne na osnovu pritisaka. "Kada dođe vreme za to, odluku ću doneti, ako uopšte razmišljam o tome, ne na osnovu… »

Popravili smo loš sporazum koji je prethodna vlada sklopila 2011.

Beta 21.09.2016
Direktor kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić rekao je danas u Prištini da je pregovarački tim Beograda u Briselu uspeo da popravi jako loš sporazum koji je 2011. prethodna Vlada sklopila s Prištinom. Djurić je za RTK 2 rekao… »

U Dom zdravlja stigao najsavremeniji ultrazvučni ginekološki aparat

Dnevnik 21.09.2016
U okviru Službe za zdravstvenu zaštitu žena u Domu zdravlja „Novi Sad“ na Limanu je svečano pušten u rad novi ginekološki ultrazvuk, model „samsung H-60“. Aparat je izuzetnog kvaliteta, s visokom rezolucijom i vidljivošću, kao i širokim… »

Ero predložio novi mehanizam za praćenje primirja u Siriji

Blic 21.09.2016
Francuski ministar spoljnih poslova Žan Mark Ero predložio je danas uspostavljanje novog mehanizma za praćenje primirja u Siriji koje je postignuto uz posredovanje SAD i Rusije, javlja Rojters. - Predložio sam novi mehanizam za praćenje i taj predlog… »

Keri zahteva da se prizemlje sirijske vazduhoplovne snage

Blic 21.09.2016
Američki državni sekretar Džon Keri zatražio je danas u Njujorku da Rusija primora režim sirijskog predsednika Bašara el Asada da prizemlji svoje vazduhoplovne snage, da bi se oživela mogućnost za uspostavljanje prekida vatre. Obraćajući se… »

Svakom društvu je potreban jedan Mali princ

Jugmedia 21.09.2016
PIROT – Predstava „Mali Princ“, po tekstu francuskog pisca Antoana de Sent Egziperija, u režiji Davida Alića koji je radio i scenografiju, sinoć je premijerno izvedena na sceni Narodnog pozorišta u Pirotu, a publika je posle premijere gromkim… »

#Digital2016 – poslušajte panel “Money Never Sleeps: Kako će izgledati tržište oglašavanja u 2017.”

Nova energija 21.09.2016
Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održalala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta. U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno… »

Održan sastanak o podeli ambasada SFRJ

RTV 21.09.2016
BEOGRAD - Generalni sekretari ministarstava spoljnih poslova Srbije i Slovenije i ovlašćeni predstavnici dve zemlje u Mešovitom komitetu za raspodelu diplomatske i konzularne imovine SFRJ, Veljko Odalović i Stanislav Vidovič razgovarali su danas u… »