Arhiva vesti 21.09.2016

Sve ljubavi Breda Pita

Press 21.09.2016
Anđelina Džoli je rešila da nakon 12 godina zajedništva digne ruke od braka sa Bredom Pitom, koji je, pre braka sa njom, važio za najpoželjnijeg neženju na svetu. A ko su sve dame koje su pre Anđe pokušale da obuzdaju slavnog glumca? foto… »

RS menja Zakon o praznicima, održavanje referenduma neupitno

Večernje novosti 21.09.2016
Skupština Republike Srpske zatražila je od Vlade RS da u skupštinsku proceduru uputi izmene i dopune Zakona o praznicima RS. BANjALUKA - Skupština Republike Srpske zatražila je danas od Vlade RS da u skupštinsku proceduru uputi izmene i dopune… »

Optužnica protiv Tačija za zločine na Kosovu?

RTV 21.09.2016
HAG - Predsednik Kosova Hašim Tači mogao bi da bude optužen pred specijalnim sudom za zločine počinjene tokom rata na Kosovu, piše danas prištinski dnevnik Koha Ditore, pozivajući se na holandski dnevnik De Volkskrant. Koha Ditore prenosi navode… »

Poraz Partizana, na probi pred 5.000 navijača

Dnevnik 21.09.2016
Košarkaši Partizana izgubili su od belgijskog Antverpena 81:72, u prijateljskom meču u Hali sportova. Crno-beli su samo u drugoj četvrtini bili bolji od rivala, sjajnom odbranom dobili su taj period 15:7, ali su u trećoj bili nemoćni usled serije… »

Danas je Mala Gospojina

Glas Zapadne Srbije 21.09.2016
Srpska pravoslavna crkva slavi Rođenje Presvete Bogorodice. Praznik je u narodu poznat kao Mala Gospojina i ubraja se u 36 velikih praznika u crkvenom kalendaru obeleženih crvenim slovom. Roditelji Presvete Bogorodice Joakim i Ana živeli su u Nazaretu… »

Dodik: Na nasilje ćemo odgovoriti izdvajanjem iz BiH

Dnevnik 21.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će Banjaluka na nasilje iz Sarajeva odgovoriti izdvajanjem iz Bosne i Hercegovine. – Mi nemamo nameru nijednog trenutka ostati u zemlji u kojoj s druge strane dolazi nasilje – rekao je Dodik u… »

"Halilovićeva izjava - stvaranje lažne panike"

B92 21.09.2016
Beograd -- Potpredsednica SNS i predsednica skupštinskog Odbora za odbranu Marija Obradović reagovala je povodom pretnji ratnog komandanta Armije BiH Sefera Halilovića. Ona je navela da ne veruje da situacija u regionu izmiče kontroli sve dok je… »

Arsić: Odličan fiskalni rezultat, vlada ne sme da popusti

RTS 21.09.2016
Biće verovatno i analiza koje će nastojati da pokažu kako bi veća potrošnja pogurala rast, ali u našem slučaju, rast mogu da povuku napred pre svega investicije, kaže profesor Ekonomskog fakulteta Milojko Arsić. Milojko Arsić je ocenio da je… »

"Poverenik i ombudsman da ponove predlog"

RTV 21.09.2016
BEOGRAD - Predsednik skupštinskog Odbora za pravosuđe Petar Petrović izjavio je danas da će poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitnik građana verovatno morati ponovo parlamentu da upute predlog zajedničkog kandidata za člana Odora… »

24 Migranta u jednom kombiju: Privedena dva krujumčara kod Negotina i Zaječara

Blic 21.09.2016
Zajedničke snage Vojske i Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije u odvojenim akcijama priveli su dva krijumčara u okolini Negotina i Zaječara zbog sumnje da su pokušali ilegalno da prevoze migrante, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane… »