Arhiva vesti 21.09.2016

Sve ljubavi Breda Pita

Press 21.09.2016
Anđelina Džoli je rešila da nakon 12 godina zajedništva digne ruke od braka sa Bredom Pitom, koji je, pre braka sa njom, važio za najpoželjnijeg neženju na svetu. A ko su sve dame koje su pre Anđe pokušale da obuzdaju slavnog glumca? foto… »

Srpska menja zakon o praznicima, referendum neupitan

Blic 21.09.2016
Narodna skupština RS zatražila je od Vlade RS da uputi u skupštinsku proceduru predlog izmena zakona o praznicima RS u cilju provođenja odluke Ustavnog suda o Danu Republike. Izmene zakona o praznicima trebalo bi da budu razmatrane do kraja godine… »

Holandski list: Tači mogući optuženik Specijalnog suda

RTS 21.09.2016
Prema informacijama koje navodi holandski list "Volkskrant", kosovski predsednik Hašim Tači mogao bi da bude jedan od članova bivše Oslobodilačke vojske Kosova optuženih pred Specijalnim sudom za zločine OVK na Kosovu, koji treba da započne sa… »

Oduševljenju nema kraja: Vil Hačer dao Grobarima važno obećanje (FOTO)

Hot sport 21.09.2016
Nova Partizanova akvizicija i uzdanica Grobara nije krio emocije i oduševljenje zbog sinoćnjeg performansa Grobara. Vilijam Hačer juče je, poput većine svojih saigrača, osetio huk navijača Partizana i grmljavinu sa tribina dvorane ‘Ranko… »

Danas je Mala Gospojina

Glas Zapadne Srbije 21.09.2016
Srpska pravoslavna crkva slavi Rođenje Presvete Bogorodice. Praznik je u narodu poznat kao Mala Gospojina i ubraja se u 36 velikih praznika u crkvenom kalendaru obeleženih crvenim slovom. Roditelji Presvete Bogorodice Joakim i Ana živeli su u Nazaretu… »

(Video) Halilović opet provocira: Bosanski general Srbe naziva nacistima, a Vučića vikend četnikom!

Kurir 21.09.2016
- Niko razuman ne želi sukob. Ali nije moralno, čovek ne može da pusti da nacisti budu nagrađeni sa 50 posto teritorije BiH - izjavio je Sefer Halilović i uputio niz uvreda na račun srpskih zvaničnika, nazvavši premijera Srbije Aleksandra Vučića… »

Obradović: Halilovićeva izjava - stvaranje lažžne panike

Blic 21.09.2016
Potpredsednica SNS i predsednica skupšštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Marija Obradović ocenila je danas povodom pretnji ratnog komandanta Armije BiH Sefera Halilovića da ne veruje da situacija u regionu izmiče kontroli sve dok je… »

Arsić: Povećati plate i penzije, ali dozirano

Dnevnik 21.09.2016
Profesor Ekonomskog fakulteta Milojko Arsić ocenio je danas da u budžetu ima prostora za povećanje plata i penzija, ali je i upozorio da bi visok rast primanja u ovom trenutku, značio da ona u budućnosti neće moći da rastu. -Ako sad povećavamo… »

Šabićev i Jankovićev kandidat 17 meseci čeka na izbor za člana Odbora Agencije za borbu protiv korupcije

Blic 21.09.2016
Predsednik skupštinskog Odbora za pravosuđe Petar Petrović izjavio je danas da će poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitnik građana verovatno morati ponovo parlamentu da upute predlog zajedničkog kandidata za člana Odora Agencije za… »

Hapšenje zbog krijumčarenja migranata kod Zaječara

RTS 21.09.2016
U akcijama zajedničkih snaga Vojske Srbije i MUP angažovanih na obezbeđenju državne granice, u saradnji sa policijskim upravama u Boru i Zaječaru, privedena su dvojica krijumčara migranata, od kojih je jedan bugarski a drugi srpski državljanin… »