Arhiva vesti 11.11.2016

Baka Milka: Tramp zbog mene voli Srbiju!

Mondo 11.11.2016
Beograđanka Milka Milisavljević tvrdi da je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog predsednika SAD Donalda Trampa, piše danas beogradska štampa. Foto: AP Photo/ Evan Vuchi Donald Tramp je mnogo dobar i vredan, nije… »

Kakav šok za Sokolove: Tumbakovićeva Crna Gora vodila sa 2:0 na poluvremenu u Jermeniji, a izgubila meč golom u 93. minutu!

Sportski žurnal 11.11.2016
Crna Gora je na poluvremenu meča u Jerevanu vodila sa 2:0 i činilo se da će Sokolovi stići do velike pobede, koja bi im uvećala šanse za plasman na Mondijal. Gosti su poveli u 36. minutu golom Kojaševića, a samo dva minuta kasije pogodio je i… »

Jelena Tomašević kao Hilari Klinton

Vesti online 11.11.2016
Kažu jedni da je ljudski grešiti, a božanski praštati… Mada, kažu drugi da je to obična glupost. Svako se valjda sa svojim i tuđim greškama nosi najbolje kako zna, ali neke stvari baš i nisu za oproštaj na ovom svetu. Na primer, prevara… »

Savetnik: Tramp neće od Putina tražiti da vrati Krim

Vesti online 11.11.2016
Diplomatski savetnik novog američkog predsednika Donalda Trampa je u izjavi za evropske medije nastojao da odagna strahovanja da će Tramp "ostaviti na cedilu" saveznike u NATO-u i naglasio da će on direktno sa Putinom nastojati da se dogovori o… »

Novosađanin kažnjen zbog fotokopiranja udžbenika

Moj Novi Sad 11.11.2016
Novosadski Viši sud potvrdio je nedavno presudu Osnovnog suda u našem gradu i vlasnika fotokopirnice "Bonus" osudio na kaznu od godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, zbog neovlašćenog iskorišćavanja autorskog dela. Novosađanin Omer… »

Bred Pit oslobođen svih optužbi za nasilno ponašanje prema deci

Večernje novosti 11.11.2016
Glumac oslobođen optužbi o navodnom nasilnom ponašanju, iako je njegovoj supruzi Andželini Džoli pripalo isključivo starateljstvo u brakorazvodnoj parnici. LOS ANĐELES - Američki glumac Bred Pit oslobođen je svih optužbi o navodnom nasilnom… »

EK pohvalila reforme u oblasti saobraćaja

RTS 11.11.2016
Evropska komisija je u godišnjem izveštaju o napretku u 2016. za Srbiju najbolje ocenila usklađivanje propisa u oblasti saobraćaja - drumskom, avio-saobraćaju, železničkom i vodnom, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i… »

Euleks ga optužio: CG vlasti osumnjičenog za ratne zločine OPTUŽOsumnjičeni za ratne zločine predale

Kurir 11.11.2016
Zoran Vukotić iz Vučitrna izručen je prištinskim pravosudnim vlastima po optužnici Euleksa da je počinio ratne zločine u selu Sudimlje, kod Vučitrna, tokom sukoba na Kosovu i Metohiji. Crnogorske vlasti su Vukotića uhapsile u martu ove godine… »

Džonson: Preuzimaćemo turbo-folk od Srbije

Press 11.11.2016
Poseta britanskog šefa diplomatije Borisa Džonsona Srbiji je, između ostalog, donela i potpisivanje sporazuma o kulturnoj razmeni. Foto:B92.net Kako su prenele beogradske agencije, jedan od glavnih zagovornika izlaska Londona iz Evropske unije je… »

Stravično ubistvo: Poljoprovrednika iz Svrljiga brutalno mučili do smrti

Blic 11.11.2016
Poljoprivrednika Momčila Simonovića (59) iz Galibabinca kod Svrljiga nepoznati razbojnici su brutalno mučili ne bi li doznali gde drži novac a ne isključuje se ni mogućnost da mu je u toku iživljavanja stalo srce, saznaje “Blic”. Uzrok smrti… »