Arhiva vesti 23.05.2017

FS BiH bez milosti: Ustaštvo ih skupo koštalo!

Mondo 23.05.2017
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza BiH žestoko kaznila Široki Brijeg zbog nereda na revanš utakmici Kupa BiH protiv Sarajeva. Široki Brijeg kažnjen je od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza BiH sa 25.000 KM i sedam utakmica bez… »

Makedonci dovode Turke da "dele pravdu"

Mondo 23.05.2017
Ne veruju domaćim sudijama, pa su čelnici Košarkaškog saveza Makedonije doneli odluku da odlučujući meč šampionata sude Turci. Odlučujući peti meč košarkaškog finala plej-ofa Makedonije između MZT Skoplja i Karpoš sokola, sudiće sudije iz… »

Kriza u Vašingtonu: Američki obaveštajci rekli "ne" Trampu

Vesti online 23.05.2017
Američki predsednik Donald Tramp tražio je u martu od dvojice istaknutih obaveštajaca da javno demantuju da postoje dokazi o dosluhu Trampove kampanje i Rusije, objavio je "Vašington post". List je to objavio pozivajući se na sadašnje i bivše… »

Erdogan uništava kfor: Evropa već našla krivca za raspad mirovne misije na Kosmetu!

Pravda 23.05.2017
Austrijski poslanici u Evropskom parlamentu upozoravaju predsednika Turske Tajipa Redžepa Erdogana da blokada u NATO ugrožava misiju na Kosovu. Poslanik Narodne partije Austrije (OVP) Otmar Karas istakao da je isključenje Austrije iz programa NATO… »

Ivanišević ponasan na odgovor Srbije na migrantsku krizu

B92 23.05.2017
Novi Sad -- Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izjavio da je ponosan na odgovor Srbije na migrantsku krizu. "Taj odgovor se može sublimirati u jednoj reči, a to je humanost", izjavio je Nenad… »

Beli u kampanji potrošio 2,5 miliona dinara

RTV 23.05.2017
BEOGRAD - Grupa građana "Beli samo jako" na predsedničku kampanju svog predsedničkog kandidata Ljubiše Preletačevića Belog, potrošila je oko 2,5 miliona dinara, rekao je za Tanjug portparol Belog Mijat Kostić. Kostić je rekao da su Agenciji za… »

CEP: Gde su žene u državnoj upravi Srbije?

Beta 23.05.2017
U Srbiji je na najvišim rukovodećim pozicijama unutar ministarstava zastupljeno 30% žena, iako u celokupnoj javnoj upravi one čine 62%, pokazuje istraživanje koje je sproveo CEP. Prema podacima Evropske komisije u pogledu broja žena na rukovodećim… »

Arijana Grande prekida svetsku turneju

Dnevnik 23.05.2017
LONDON: Američka tinejdž zvezda Arijana Grande, na čijem se koncertu u Mančesteru dogodio teroristički napad u kojem je poginulo 22 a ranjeno 59 ljudi, prekinula je svetsku turneju, piše „Indipendent“. Portal TMZ prenosi da ona neće nastupati u… »

Dodik: Hrvatska dodatno ponižava izbegle Srbe i to na nepodnošljivo ciničan način!

Pravda 23.05.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je nekorektnim i ponižavajućim to što hrvatske vlasti traže od Srba da plate čišćenje ruševina njihovih kuća u Hrvatskoj, uništenih 1995. godine u hrvatskoj vojnoj i policijskoj akciji "Oluja". -… »

Povlačenje kandidatura Srba koji nisu na Srpskoj listi

Blic 23.05.2017
Veliki broj srpskih kandidata za poslanike koji nisu kandidovani ispred Srpske liste odlučio je da povuče svoju kandidaturu na predstojećim izborima za kosovski parlament, prenose srpski portali na Kosovu i Metohiji. Kako pišu portali, kandidaturu su… »