Arhiva vesti 23.05.2017

Oštre mere za promociju ustaštva: Širokom odrezana najstroža kazna u istoriji BiH fudbala! (VIDEO)

Hot sport 23.05.2017
Disciplinska komisija FSBiH nije imala ni malo milosti prema Širokom Brijegu, čiji su navijači narpavili niz prestupa na revanš utakmici finala nacionalnog Kupa. Zbog skandaloznog ponašanja domaće publike, na revanš meču finala Kupa BiH između… »

Turske sudije vode odlučujuću utakmicu makedonskog plej-ofa

Beta 23.05.2017
Odlučujući peti meč košarkaškog finala plej-ofa Makedonije izmedju MZT Skoplja i Karpoš sokola, sudiće sudije iz Turske, objavila je danas Makedonska košarkaška federacija (MKF).   Takva odluka je doneta nakon što su oba makedonska prvoligaša… »

"Vašington post": Obaveštajci odbili da poslušaju Trampa

B92 23.05.2017
Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp tražio je u martu od dvojice istaknutih obaveštajaca da javno demantuju da postoje dokazi o dosluhu Trampove kampanje i Rusije. Tu informaciju objavio je "Vašington post", pozivajući se na sadašnje i… »

Erdogan uništava kfor: Evropa već našla krivca za raspad mirovne misije na Kosmetu!

Pravda 23.05.2017
Austrijski poslanici u Evropskom parlamentu upozoravaju predsednika Turske Tajipa Redžepa Erdogana da blokada u NATO ugrožava misiju na Kosovu. Poslanik Narodne partije Austrije (OVP) Otmar Karas istakao da je isključenje Austrije iz programa NATO… »

Sistem socijalne zaštite u migrantskoj krizi

RTV 23.05.2017
NOVI SAD - Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, otvorio je danas u Novom Sadu radionicu o učešću sistema socijalne zaštite u migrantskoj krizi u Srbiji. "Ponosni smo na odgovor… »

Evo koliko je novca Beli potrošio u kampanji i odakle para je najviše stiglo

Blic 23.05.2017
Grupa građana "Beli samo jako" na predsedničku kampanju svog predsedničkog kandidata Ljubiše Preletačevića Belog, potrošila je oko 2,5 miliona dinara. Kako kaže portparol Belog Mijat Kostić, Agenciji za borbu protiv korupcije predat je… »

CEP: Gde su žene u državnoj upravi Srbije?

Beta 23.05.2017
U Srbiji je na najvišim rukovodećim pozicijama unutar ministarstava zastupljeno 30% žena, iako u celokupnoj javnoj upravi one čine 62%, pokazuje istraživanje koje je sproveo CEP. Prema podacima Evropske komisije u pogledu broja žena na rukovodećim… »

Arijana Grande prekida svetsku turneju

RTV 23.05.2017
LONDON - Američka tinejdž zvezda Arijana Grande, na čijem se koncertu juče u Mančesteru dogodio teroristički napad u kojem je poginulo 22 a ranjeno 59 ljudi, prekinula je svetsku turneju, piše "Indipendent". Portal TMZ prenosi da ona danas neće… »

Dodik: Hrvatska dodatno ponižava izbegle Srbe i to na nepodnošljivo ciničan način!

Pravda 23.05.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ocenio je nekorektnim i ponižavajućim to što hrvatske vlasti traže od Srba da plate čišćenje ruševina njihovih kuća u Hrvatskoj, uništenih 1995. godine u hrvatskoj vojnoj i policijskoj akciji "Oluja". -… »

Povlačenje kandidatura Srba koji nisu na Srpskoj listi

Blic 23.05.2017
Veliki broj srpskih kandidata za poslanike koji nisu kandidovani ispred Srpske liste odlučio je da povuče svoju kandidaturu na predstojećim izborima za kosovski parlament, prenose srpski portali na Kosovu i Metohiji. Kako pišu portali, kandidaturu su… »