Arhiva vesti 23.05.2017

Sigurnim kućama pomoć od 10 miliona dinara

B92 23.05.2017
Beograd -- Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović potpisala je danas ugovore o realizaciji projekata u oblasti socijalnog stanovanja, odnosno pomoći sigurnim kućama. U budžetu njenog Ministarstva za ovu godinu opredeljeno je 10 miliona dinara za… »

Ljubiša Samardžić u teškom stanju: Smoki se bori za život!

Kurir 23.05.2017
Ljubiša Samardžić je već nekoliko dana u bolnici i njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše. Glumac je u decembru imao tešku operaciju mozga, a trenutno je u Kliničkom centru Srbije, na odeljenju hematologije i lekari se bore za njegov život… »

SPS: Ne licitiramo imenima ko će biti premijer

RTV 23.05.2017
BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević kaže da ta partija ne želi i nema nameru da licitira imenima ko će biti novi premijer, navodeći da su potpuno ubeđeni da će novoizabrani predsednik doneti odluku koja je u najboljem interesu… »

Srbica: Nepoznate osobe pucale na sedište DPK

B92 23.05.2017
Priština -- Nepoznate osobe pucale su na sedište Demokratske partije Kosova (DPK) u Srbici, a za sada nema informacija o motivima napada, javljaju prištinski mediji. Do napada je došlo sinoć, policija je odmah izašla na lice mesta, a za sada nema… »

Privatni preduzetnici prave veliku grešku i pre nego što pokrenu Biznis

Blic 23.05.2017
Suzi Mur je imala 30 godina kada je napustila posao u prodaji, gde je zarađivala 500.000 dolara godišnje, da bi pokrenula vlastiti biznis kao lajf kouč. Privatno preduzeće je počela da gradi još dok je radila u prethodnoj kompaniji, sve dok jednog… »

Rekord za vrtiće: Podneto preko 23.000 zahteva, na tri opštine najviše dece

Blic 23.05.2017
Na ovogodišnjem konkursu za beogradske predškolske ustanove podneto je 23.084 zahteva, 14.726 lično i 8.358 elektronskim putem, saopšteno je iz Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu. To je rast od oko šest odsto u odnosu na broj… »

PKS podsetila privrednike da prijave potraživanja prema Agrokoru

Beta 23.05.2017
Privredna komora Srbije pozvala je danas firme i preduzetnike iz Srbije da prijave potraživanja prema Agrokoru i 50 društava koja su povezana ili zavisna od tog hrvatskog koncerna. Rok za prijavu potraživanja je 9. jun, što je predvidjeno Zakonom o… »

LSV: Banat i Zrenjanin nisu u fokusu republičke vlasti

Beta 23.05.2017
Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas je najoštrije osudio odluku Vlade Srbije "da odustane" od izgradnje autoputa Beograd – Temišvar. Predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Dejan Čapo ukazao je da se time… »

Potop u Novom sadu: Led i pljusak protutnjali gradom

Blic 23.05.2017
Nevreme praćeno pljuskom, gradom i grmljavinom zahvatilo je Novi Sad nešto posle podneva. Kako javljaju građani, grad je padao na Detelinari i Novom Naselju, Limanu,ali i na obodima grada, u Petrovaradinu i na Rimskim šančevima. Izuzetno jak pljusak… »

Zvezda obradovala navijače na KiM, crveno-beli savladali Gračanicu (foto)

Večernje novosti 23.05.2017
Na tribinama terena „Dragan Džajić“ više hiljada navijača uživalo je u lepoj fudbalskoj predstavi – 4:0. Utakmica imala i humanitarni karakter. UZ baklje, srpske i zastave kluba, stotinak navijača dočekalo je u utorak po podne ispred… »