Arhiva vesti 23.05.2017

Mihajlović: Deset miliona dinara za pomoć sigurnim kućama

Večernje novosti 23.05.2017
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović potpisala je ugovore o realizaciji projekata u oblasti socijalnog stanovanja, odnosno pomoći sigurnim kućama. Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović potpisala je danas ugovore o realizaciji projekata u oblasti… »

Smoki u teškom stanju: Ljubiša Samardžić bori se za život

Blic 23.05.2017
Glumac je već nekoliko dana u bolnici i njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše. Ljubiša Samardžić je u decembru imao tešku operaciju mozga, a kako saznajemo trenutno je u Kliničkom centru Srbije, na odeljenju hematologije i lekari se bore za… »

SPS: Ne licitiramo imenima ko će biti premijer

RTV 23.05.2017
BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević kaže da ta partija ne želi i nema nameru da licitira imenima ko će biti novi premijer, navodeći da su potpuno ubeđeni da će novoizabrani predsednik doneti odluku koja je u najboljem interesu… »

Srbica: Nepoznate osobe pucale na sedište DPK

Beta 23.05.2017
Nepoznate osobe pucale su na sedište Demokratske partije Kosova (DPK) u Srbici, a za sada nema informacija o motivima napada, javljaju danas prištinski mediji. Do napada je došlo sinoć, policija je odmah izašla na lice mesta, a za sada nema… »

Koje greške mladi preduzetnici najčešće prave?

Kamatica 23.05.2017
Suzi Mur je imala 30 godina kada je napustila posao u prodaji, gde je zarađivala 500.000 dolara godišnje, da bi pokrenula vlastiti biznis kao lajf kouč. Privatno preduzeće je počela da gradi još dok je radila u prethodnoj kompaniji, sve dok jednog… »

Na 7.000 mesta 23.084 dece u beogradskim vrtićima

Danas 23.05.2017
Na ovogodišnjem konkursu za beogradske vrtiće podneto je 23.084 zahteva, za 7.000 mesta ili šest odsto više već prošle godine, saopšteno je iz Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu. U saopštenju se navodi da je 14.726 prijava podneto… »

PKS podseća privrednike: Prijavite potraživanja prema Agrokoru

Vesti online 23.05.2017
Privredna komora Srbije ponovila je javni poziv privrednim društvima i preduzetnicima iz Srbije da prijave potraživanja prema Agrokoru ili društvima koja su povezana ili zavisna od Agrokora. Privredna komora Srbije podseća privrednike da su, u skladu… »

LSV: Banat i Zrenjanin nisu u fokusu republičke vlasti

Beta 23.05.2017
Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) danas je najoštrije osudio odluku Vlade Srbije "da odustane" od izgradnje autoputa Beograd – Temišvar. Predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Dejan Čapo ukazao je da se time… »

Novi Sad pogodilo jako nevreme, pljusak, grad... (Video)

Dnevnik 23.05.2017
Novi Sad je oko podneva zahvatilo nevreme, sa grmljavinom i obilnom kišom, a kratko vreme padao je i led. Usled jakih padavina, pojedini delovi grada brzo su bili potopljeni, a vozila su ostajala zarobljena skoro pod vodom. Pešaci su se snalazi… »

Zvezda obradovala navijače na KiM, crveno-beli savladali Gračanicu (foto)

Večernje novosti 23.05.2017
Na tribinama terena „Dragan Džajić“ više hiljada navijača uživalo je u lepoj fudbalskoj predstavi – 4:0. Utakmica imala i humanitarni karakter. UZ baklje, srpske i zastave kluba, stotinak navijača dočekalo je u utorak po podne ispred… »