Arhiva vesti 21.07.2017

Tender za Galenku do 1. septembra, radnici očekuju više zainteresovanih

Beta 21.07.2017
Radnici Galenike očekuju da će na tenderu, za prodaju te beogradske farmaceutske kompanije, koji bi trebalo da bude objavljen do početka septembra, učestvovati više investitora, izjavio je danas predsednik sindikata Nezavisnost u toj kompaniji Zoran… »

Novi predmeti, uniforme, elektronski dnevnik: Brojne novine očekaju đake od 1. septembra

Blic 21.07.2017
Tri "redizajnirana" predmeta za učenike petog razreda, elektronski dnevnik u 200 škola, više sporta, uniforme u 55 odsto škola, novine su koje od 1. septembra očekuju đake u školama, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Tri, takozvana… »

Meriće se i kažnjavati prekoračenje srednje brzine na putevima u Srbiji

Radio 021 21.07.2017
Priprema projekta MUP-a o merenju srednje brzine vozača na autoputu je u završnoj fazi i uskoro će početi da se primenjuje, izjavio je načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov. Kako je precizirao, policija za to neće koristiti radare… »

Putin: Raspad SSSR-a najviše uticao na mene

RTS 21.07.2017
Vladimir Putin je izjavio da još nije odlučio da li će se kandidovati na predsedničkim izborima 2018. i da neće menjati član ruskog ustava koji se odnosi na izbor šefa države. Predsednik Rusije izjavio je da je raspad SSSR-a bio događaj sa… »

Direktor Gradskog centra za socijalni rad razrešen dužnosti

Glas Amerike 21.07.2017
BEOGRAD — Direktor Gradskog centra za socijalni rad Mikaina Stevanović razrešen je dužnosti, na predlog gradonačelnika Siniše Malog, a nakon dva tragična događaja ispred centara za socijalni rad. "Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad… »

Uništeno više od 18.000 komada oružja

RTS 21.07.2017
U Centru za reciklažu Železnik uništeno je više od 18.000 komada pištolja, pušaka, automatskih pušaka i mitraljeza. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović upozorio je da kada prestane proces legalizacije oružja, krajem leta, prete… »

Đukić: Ne razmišljamo o Olimpijakosu, sav fokus na Mačvi

Dnevnik 21.07.2017
BEOGRAD: Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić poručio je da očekuje da njegov tim kroz ozbiljan pristup ostvari pobedu nad Mačvom i uspešno započne put ka odbrani šampionske titule. "Mačva dugo igra sa istom filozofijom, moramo ozbiljno da… »

Rodić pojačao Crvenu zvezdu

Večernje novosti 21.07.2017
Bivši fudbaler Zenita Milan Rodić pojačao je odbranu Crvene zvezde, potvrđeno je danas na zvaničnom sajtu kluba. Bivši fudbaler Zenita Milan Rodić pojačao je odbranu Crvene zvezde, potvrđeno je danas na zvaničnom sajtu kluba. Doskorašni levi… »

Mihajlović Projekti sa Kinezima pet milijardi evra

Danas 21.07.2017
Ukupna vrednost zajedničkih infrastrukturnih projekata Srbije i Kine, aktuelnih i planiranih, veća je od pet milijardi evra, izjavila je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, koja je razgovarala sa… »

U Jablanici proglašeno stanje prirodne nesreće

Blic 21.07.2017
Opština Jablanica je u popodnevnim časovima proglasila stanje prirodne nesreće na području cele opštine zbog požara koji su aktivni na njenoj teritoriji. Požari su zahvatili područje Jablanice 24. juna i tom prilikom pričinili veliku materijalnu… »