Arhiva vesti 07.03.2016

Beogradske reke i dalje u koritima (FOTO)

Politika 07.03.2016
Nema većih problema na Savi i Dunavu, gde važi redovna odbrana od poplava, sem u zoni kule Nebojša. Beogradu za sada ne preti opasnost od izlivanja Save i Dunava iz korita, ali je iz predostrožnosti na najnižoj tački prestonice kod kule Nebojša… »

Erdogan: Davutoglu da se vrati kući sa tri milijarde evra

Novi magazin 07.03.2016
Ova agencija piše i da joj je neimenovani EU zvaničnik kazao da Turska "nudi više i traži više" u odnosu na originalni akcioni plan o migrantima. Turski šef diplomatije Ahmet Davutoglu namerava da na današnjem samitu EU-Turska zatraži više novca… »

Hrvati Neće Ruse Na Primorju: Možemo da primimo samo ograničen broj

Kurir 07.03.2016
Ambasador Ruske Federacije u Zagrebu Anvar Azimov izjavio je da mu je, kada je najavio da ove sezone u Hrvatsku na letovanje planira da dođe 300.000 Rusa, rečeno da je hrvatski deo Jadrana prebukiran i da broj svede na 100.000 turista. Azimov je, kako… »

Božović za ostavku Malog i izbore i u Beogradu; SNS: Licemeran je

Blic 07.03.2016
Šef odborničke grupe DS u beogradskom parlamentu Balša Božović upitao je danas zašto građani Beograda nemaju mogućnost da na predstojećim izborima iznesu sud o tome kako je grad do sada radio. Posle odluke gradskog parlamenta o raspuštanju… »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Maloj Krsni

Dnevnik 07.03.2016
Policija je u Smederevu uhapsila dvadesetšestogodišnjeg S.M. iz okoline tog grada, koji se sumnjiči da je u subotu u Maloj Krsni napao svog zeta. i naneo mu povrede od kojih je on preminuo na licu mesta. Osumnjičenom je nakon hapšenja i dovođenja u… »

Manćini: Mnogo, mnogo volim Adema, ali...

Mondo 07.03.2016
Trener Intera razočaran stavom srpskog reprezentativca, za kog veruje da bi mogao da bude na nivou Davida Silve iz Mančester sitija. Foto: Francesco Pecoraro/Getty Images Sport Adem Ljajić ima Bogom dan talenat za fudbal, međutim, svima je jasno da… »

Ambasador Ditman: Nemačka za otvaranje poglavlja 23 i 24 do jula 2016.

Kurir 07.03.2016
BEOGRAD - Nemačka u potpunosti podržava otvaranje poglavlja 23 i 24 u pregovorima o članstvu Srbije u EU u prvoj polovini ove godine, izjavio je danas u Beogradu nemački ambasador u Srbiji Aksel Ditman. Na skupu "Konsolidacija evropske ideje na… »

Skotland jard upozorava na napade IS

Akter 07.03.2016
Šef antitetorističkog odeljenja Skotland jarda Mark Rouli upozorio je danas da Islamska država ima ambicije da izvede "ogromne i spektakularne napade" Prema njegovim rečima, dok je IS nekad primarno napadala vojne i policijske mete, njihovi ciljevi… »

Rašković Ivić: U Srbiji se ponovo spremaju šmrkovi

Danas 06.03.2016
Predsednica Demokratske stranke Srbije u razgovoru za Danas *Sećam se vremena kada nas je Vulin po zimi polivao hladnom vodom *Desetogodišnjicu NATO bombardovanja sam u Italiji obeležila velikim skupom u Rimu u Ambasadi Srbije. Beograd - "Koalicija DSS… »

Đorđević Čepurinu: Srbija ostaje vojno neutralna

Mondo 07.03.2016
Srbija će ostati vojno neutralna, preneo novi ministar odbrane Srbije ambasadoru Rusije. Srbija dosledno sprovodi politiku vojne neutralnosti i naše aktivno učešće u programu Partnerstvo za mir nikako ne predstavlja aspiraciju za punopravnim… »