Arhiva vesti 07.03.2016

Gde je srpski kandidat za generalnog sekretara UN?

B92 07.03.2016
Beograd -- Izborna trka za novog generalnog sekretara Ujedinjenih nacija uveliko traje, ali Srbija još nije zvanično objavila ime svog kandidata. Iz Ministarstva spoljnih poslova, i pored više poziva naše televizije, nije stigao odgovor dokle se… »

SPS: Tadićev saradnik opstruirao predaju liste

B92 07.03.2016
Beograd -- SPS je saopštila da je Boris Ranković, sekretar stranke Zelenih, opstruirao predaju liste koalicije oko SPS Republičkoj izbornoj komisiji. Glavni odbor SPS je naveo da će lista biti predata u ponedeljak, a za Rankovića je navedeno da je… »

Verbić: Povećanje moglo da bude i veće

Akter 07.03.2016
Srđan Verbić izjavio je danas da su povećanje plata u javnom sektoru najviše osetili prosvetari, ali i da to povećanje od četiri odsto jeste malo. Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić izjavio je danas da su povećanje plata… »

Obradović: U koaliciji Dveri - DSS Srbija dobila novu nadu

Novi magazin 07.03.2016
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je tom prilikom da je u izbornoj listi koalicije koju čine Dveri i DSS Srbija na političkoj sceni dobila novu nadu. On je kazao da je ta koalicija jedina koja na političku scenu Srbije donosi nešto… »

Nedić napustio Partizan!

Večernje novosti 07.03.2016
Nekadašnji potpredsednik crno-belih, iz vremena kratkotrajne vladavine Zorana Popovića, podneo je ostavku na mesto člana Radne grupe, koja trenutno rukovodi klubom iz Humske. Osipa se Radna grupa koja rukovodi Partizanom. Nekadašnji potpredsednik… »

Djurić: Moramo da vratimo kult reprezentacije

Beta 07.03.2016
Vršilac dužnosti selektorke ženske rukometne reprezentacije Srbije Dragica Djurić rekla je danas da je neophodno vratiti kult nacionalne selekcije i dodala da je optimistična pred kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo protiv Češke… »

Lučani: evakuacija najugroženijih porodica

Glas Zapadne Srbije 07.03.2016
Lučani - Na teritoriji opštine Lučani u toku je evakuacija najugroženijih porodica u Đeraću i Puhovo. Osnovna škola u Lučanima danas radi skraćeno, a sutra neće biti nastave. Sve ostale škole na teritoriji opštine Lučani neće raditi danas i… »

Subotica:Mesto za omladinu – na autobuskoj stanici

B92 07.03.2016
Subotica -- Odlukom Gradskog veća, Omladinski centar u Subotici smešten je u prostor na glavnoj autobuskoj stanici u tom gradu. To je učinjeno iako je ranije bilo najavljeno da će omladinci moći da se usele u Dom vojske u samom centru grada. Dom… »

Ovo je najskuplja šunka na svetu

Radio 021 07.03.2016
Najskuplja šunka na svetu se zove Huelva i nedavno je njena cena dostigla 4.100 evra po komadu. Čovek koji je "lansirao" ovu šunku je Katalonac Edvardo Donato iz Kortagane. Edvardo već 26 godina uspeva da proizvodi šunku koju pravi od jedinstvene… »

(Ras)Prodaje Luku: Samo jedan kupac hoće imovinu Milana Beka

Blic 07.03.2016
Na oglas za prodaju imovine „Luke Beograd“ u vlasništvu biznismena Milana Beka, čija je vrednost procenjena na 21,5 miliona evra, javila se samo firma „Alti“ d.o.o. iz Čačka. Oni su zainteresovani za kupovinu objekata na Vilinim vodama blizu… »