Arhiva vesti 06.05.2016

Vučić: Vlada će obezbediti nesmetani rad Petnice

Večernje novosti 06.05.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić obećao je pomoć Vlade u omogućavanju nesmetanog rada Istraživačke stanice "Petnica" PREDSEDNIK Vlade Aleksandar Vučić obećao je pomoć Vlade u omogućavanju nesmetanog rada Istraživačke stanice "Petnica"… »

Nova stranka: Šef kabineta Malog iza rušenja u Hercegovačkoj

N1 Info 06.05.2016
Nova stranka izrazila je danas sumnju da iza "fantomskog" rušenja u Hercegovačkoj ulici stoji Luka Tomić, šef kabineta gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Kako kažu, uvidom u podatke u Agenciji za privredne registre (APR) utvrdili su da je Tomić… »

"Dosta je bilo" poručuje: Četvrta smo stranka po političkoj snazi

Blic 06.05.2016
Lista Dosta je bilo četvrta je po broju osvojenih glasova na vanrednim parlamentarnim izborima održanim 24. aprila, a druga u Beogradu i Novom Sadu, saopštio je taj Pokret. Pokreta objašnjava da ih 227.626 osvojenih glasova svrstava na četvro mesto… »

Predstavnici Železare sledeće nedelje u Kini

Dnevnik 06.05.2016
Direktor Železare Smederevo Peter Kamaraš razovarao je danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine u Srbiji Li Mančangom o predstojećim aktivnostima u procesu preuzmanja. srpske farbike od strane novog vlasnika, kompanije Hestil, saopštila je… »

Naprednjacima prevelike oči u strahu od Zorana Živkovića

Beta 06.05.2016
Jedan od Vučićevih glasnogovornika Aleksandar Jovičić drznuo se da na vanrednoj konferenciji za medije predsednika Nove stranke Zorana Živkovića nazove "onim koji je sa fantomkama pljačkao i razarao Srbiju". Očigledno je da su Jovičiću, kao i… »

Kim hvali nuklearna dostignuća Pjongjanga

Al Jazeera 06.05.2016
U Sjevernoj Koreji je počeo kongres vladajuće Radničke partije, na kojem bi Kim Jong-un trebao dodatno učvrstiti kontrolu. Lider Sjeverne Koreje Kim Jong-un otvorio je u petak sedmi kongres Radničke partije Sjeverne Koreje, na kojem je pohvalio… »

Evo šta su doneli izbori: Radulović novi lider opozicije, Dačić najveći tragičar

Kurir 06.05.2016
Što se Socijalističke partije Srbije tiče, svi su izgledi da će Ivica Dačić, nakon dugog niza godina, završiti u opoziciji. Dačić više nije interesantan Vučiću, te da bi lider socijalista mogao da bude najveći tragičar proteklih izbora… »

Ipak će biti proslave na stadionu ''Rajko Mitić''!

Sportske.net 06.05.2016
Komisija za žalbe FSS ublažila je kaznu FK Crvena zvezda. Iako je prvobitno FS Srbije kaznio crveno-bele sa tri utakmice pred praznim tribinama, danas je odlučeno da će Delije ipak moći da prisustvuju meču sa Radničkim iz Niša. Stoga, fudbaleri… »

Rok od 30 dana za izveštaje o troškovima u kampanji

RTS 06.05.2016
Politički subjekti koji su učestvovali u izbornoj kampanji dužni su da Agenciji za borbu protiv korupcije podnesu izveštaje o troškovima izbornih kampanja u roku od 30 dana od dana objavljivanja konačnih rezultata izbora. Agencija na sajtu podseća… »

Uhapšen zbog napada na novinara iz Vršca (video)

Mondo 06.05.2016
Pančevačka policija uhapsila je Milana T. (29) pod optužbom da je vozilom namerno udario glavnog urednika portala E-Vršac Aleksandra Čupića, saopštila je danas policija iz tog grada. Foto: youtube/printscreen On je uz krivičnu prijavu kojom se… »