Politika arhiva vesti 13.10.2016

Sutra blokada prilaza centru Niša zbog Edija Rame

B92 13.10.2016
Niš -- Na delu autoputa Beograd-Niš i saobraćajnicama koje vode ka centru grada sutra će saobraćaj biti na kratko blokiran zbog dolaska albanskog premijera Edija Rame. U saopštenju Policijske prave u Nišu navodi se da će saobraćaj biti… »

Hitan sastanak sa direktorima: Počela kontrola opštih bolnica u Srbiji

Kurir 13.10.2016
BEOGRAD - Državni sekretar ministarstva zdravlja Meho Mahmutović i direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović održali su u jutros hitan sastanak sa direktorima bolnica i zdravstvenih ustanova iz deset gradova sa juga Srbije. Direktorima je… »

Sjedinjene Države ušle u još jedan sukob

Biznis i finansije 13.10.2016
SAD su se zvanično umešale u konflikt u Jemenu posle jučerašnjeg novog pokušaja raketnog napada na razarač američke mornarice “Mejson” sa teritorije ove azijske zemlje koju kontrolišu Huti. Američka vojska izvela je niz “ograničenih… »

Edi Rama na promociji svoje knjige: Političari nisu bezdušni i hladnokrvni (VIDEO)

Insajder 13.10.2016
Albanski premijer Edi Rama na promociji njegove knjige „Žrtvovanje“, koja je objavljena u izdanju Samizdata B92, rekao je da mu je čast što je njegova ispovest o počecima bavljenja politikom u Albaniji prevedena na srpski jezik. Rama je tom… »

Trampov izborni štab demantuje da je on dao intervju za Nedeljnik

Insajder 13.10.2016
Direktorka Izbornog štaba Donalda Trampa za Indijanu Suzan Rajder Javorovski izjavila je da je izmišljeno izvinjenje kandidata republikanaca za predsednika SAD Donalda Trampa Srbiji zbog NATO bombardovanja objavljeno u srpskim medijima, prenosi… »

Nedeljnik: Da li smo uvučeni u prljavu izbornu kampanju u SAD?

Insajder 13.10.2016
Pošto je izborni štab republikanskog kanidata za predsednika SAD Donalda Trampa demantovao da je Tramp dao intervju Nedeljniku, redakcija ovog lista oglasila se saopštenjem u kom detaljno objašnjava kako su do intervjua došli, pa postavljaju i… »

Preimenovanje škole u Novom Pazaru i minutaža za Albance

Politika 13.10.2016
Milić (LDP): Šta je uradila policija Poslanik LDP-a Nenad Milić pitao je Nebojšu Stefanovića, ministra policije, šta je u policiji urađeno povodom dešavanja u noći 24. aprila u Hercegovačkoj ulici u Beogradu? Milić je pitao da li je pokrenut… »

Darko Pajović: Milo Đukanović je jedini lider Crne Gore

Blic 13.10.2016
Premijer Milo Đukanović je "jedini lider Crne Gore", ocenio je večeras predsednik Pozitivne Crne Gore (PCG) Darko Pajović i na završnoj predizbornoj konvenciji PCG u Podgorici rekao da Đukanović stoga zaslužuje mesto u istoriji. - Ova zemlja ima… »

Movrai: Zemlje Zapadnog Balkana da preuzmu stvar u svoje ruke

Blic 13.10.2016
Zemlje Zapadnog Balkana bi trebalo da o svojoj budućnosti razmišljaju u kontekstu kriza sa kojima se Evropa suočava, a koji će preoblikovati EU naročito u smislu u kojoj bi Srbija postala članica, izjavila je večeras izvršna dirktorka Evropskog… »

Vučić: Ne stidim se da kažem da želimo bolje veze sa Albancima

Nedeljnik 13.10.2016
On se zahvalio albanskom premijeru što je danas u Beogradu i na Forumu, i time dao šansu "da pričamo, da razvijemo dalje naše odnose" Premijer Aleksandar Vučić učestvovao je danas sa premijerom Edijem Ramom na panelu u okviru Beogradskog… »