Politika arhiva vesti 02.11.2016

HITAN PREKID SEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE: Ovaj narodni poslanik urlao i PRETIO Maji Gojković!

BK TV 02.11.2016
"Ne može poslanik da viče i da preti", rekla je Maja Gojković, koja je prethodno odredila petominutnu pauzu. Zbog rasprave Maje Gojković i lidera DJB Saše Radulovića, nakratko je prekinuta sednica Skupštine Srbije.Sednica Skupštine Srbije kratko… »

Radulović pretio Maji Gojković?!

Alo 02.11.2016
Zbog okršaja Maje Gojković i lidera DJB Saše Radulovića, nakratko prekinuta sednica Skupštine Srbije. Sednica Skupštine Srbije večeras je kratko prekinuta pošto je predsednica parlamenta Maja Gojović to zatražila posle verbalnog sukoba s… »

BIRN: Sud za ratne zločine mogao bi uzdrmati političku scenu

RTV 02.11.2016
PRIŠTINA - Ukoliko novi specijalni sud u Hagu optuži visoke političare za ratne zločine i politička ubistva, koalicija vladajućih stranaka na Kosovu mogla bi da bude dovedena u pitanje, a glavne stranke bi bile pod negativnim uticajem, sugerišu… »

Balaševićeva i Beslimi u novoj poslaničkoj grupi

Alo 02.11.2016
Petoro do sada samostalnih poslanika u Skupštini Vojvodine formiralo je novu, osmu poslaničku grupu u vojvođanskoj skupštini, a o tome su danas obavestili presednika pokrajinskog parlamenta Ištvana Pastora. Kako piše portal vojvodjanska.rs očekuje… »

Napeto! Rusiju i NATO deli samo granica Srbije i Crne Gore

Srbija danas 02.11.2016
Bliski susret vojnih velesila, deli ih samo srpska granica! Srpska i ruska vojska danas su počele višednevnu vojnu vežbu "Slovensko bratstvo" na nekoliko lokacija u Srbiji, dok će istovremeno NATO u susednoj Crnoj Gori uvežbavati sposobnosti svojih… »

Puklo kumstvo?! Tadić zabranio svojima da ih ugosti Šutanovac

Srbija danas 02.11.2016
Na skupštini Demokratske stranke pojavile su se sve opozicione proevropski orijentisane partije, osim SDS-a Borisa Tadića. Poslanicima te stranke je „preporučeno“ da se ne odazovu pozivu. Na svečanu skupštinu održanu u subotu došli su Dušan… »

Većina poslanika podržava učešće u mirovnim operacijama

Studio B 02.11.2016
Većina poslanika u Skupštini Srbije najavila je danas da će podržati učešće snaga odbrane Srbije u multinacionalnim operacijama i da se time doprinosi očuvanju svetskog mira i stabilnosti. Poslanica Srpske napredne stranke i predsednica Odbora za… »

Vulin: Pojedini službenici ambasade SAD šalju pogrešne signale

Studio B 02.11.2016
Ministar Aleksandar Vulin izjavio je danas da nijednog trenutka nije doveo u vezu vladu ili ambasadu SAD sa ugrožavanjem života premijera Aleksandra Vučića, ali da pojedini službenici ambasade te zemlje svojim ponašanjem šalju pogrešne signale o… »

PRITAJENI TIGAR, SKRIVENI ZMAJ: Samo JEDNU armiju na svetu ne može pobediti NIJEDNA! (FOTO,VIDEO)

BK TV 02.11.2016
Lav Tolstoj je u svom romanu "Rat i mir" napisao "da je uoči 1812. godine došlo do koncentrisanja zapadnoevropskih snaga koje su krenule sa Zapada na Istok, ka granicama Rusije". Ne znam šta bi rekao veliki pisac i mislilac da može danas da baci… »

Vulin: Nisam rekao da su SAD ugrozile Vučića

Alo 02.11.2016
Ministar za rad Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbija zatražila pomoć SAD u rasvetljavanju pozadine pokušaja ubistva premijera Srbije Aleksandra Vučića ili njegovog brata. Vulin je novinarima kazao da su Srbija i SAD dve prijateljske zemlje… »