Arhiva vesti 16.01.2017

Jovetić je baš rastužio Zidana, Francuz razočaran!

Sportske.net 16.01.2017
Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je teško podneo poraz od Sevilje, ali da takav rezultat neće uticati na njegove fudbalere. "Teško sam podneo ovaj poraz. Imali smo utakmicu u svojim rukama i ovo je baš težak poraz. Ipak, motivisani smo… »

Kremlj se slaže s Trampom: NATO jeste ostatak prošlosti

B92 16.01.2017
Moskva -- Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je da se Kremlj slaže sa novoizabranim američkim predsednikom Donaldom Trampom da je NATO ostatak prošlosti. "NATO je zaista ostatak prošlosti i mi se slažemo sa tim. Mi već dugo iznosimo… »

Frimpong se priključio pripremama Zvezde u Sloveniji: Znam da sam došao u najveći klub na ovim prostorima

Večernje novosti 16.01.2017
Upoznat sam sa ovom ligom i znam sve što je potrebno. Mislim da ću se dobro snaći ovde. Odlikuju me dobri startovi, a takođe sam dobar na lopti - rekao je Abraham. Fudbaler Crvene zvezde Abraham Frimpong priključio se danas saigračima na pripremama… »

Američki marinci se raspoređuju u Norveškoj

RTS 16.01.2017
Oko 300 američkih marinaca stiglo je u Norvešku radi raspoređivanja, prenosi AFP, navodeći da to uznemirava susednu Rusiju u trenutku rasta tenzija između nje i Zapada. Raspoređivanje američkih snaga, koje je rotacionog tipa kako ne bi razgnevilo… »

Pokrenut zvanični postupak: Bira se novi predsednik Ustavnog suda Srbije

Kurir 16.01.2017
Ustavni sud Srbije pokrenuo je postupak za izbor novog predsednika tog suda, koji se bira na mandat od tri godine, objavljeno je danas na sajtu tog suda. Predsednika Ustavnog suda biraju sudije Ustavnog suda iz svog sastava na predlog najmanje troje… »

DSS i Državotvorni pokret najavili podršku zajedničkom kandidatu

Novi magazin 16.01.2017
Demokratska stranka Srbije i Državotvorni pokret Srbije najavili su danas u zajedničkim saopštenju organizaciono povezivanje i podršku predsedničkoj kandidaturi kandidata DSS-a Aleksandra Popovića. "DSS i DPS imaju srodnu politički i programsku… »

Kern šokirao austriju: Već smo bili na Mesecu!

Kurir 16.01.2017
BEČ - Austrijski kancelar Kristijan Kern rekao je u subotu na državnoj televiziji ORF da su Austrijanci bili na Mesecu. Kancelar je u emisiji "Preseštunde" na pitanje da li planira da pošalje jednog Austrijanca na mesec rekao "imali smo Fibeka na… »

Hellenic Sugar planira širenje u Srbiji

SEEbiz 16.01.2017
BEOGRAD - Kompanija Hellenic Sugar saopštila je da je njen strateški cilj za 2017. godinu da poveća tržišni udeo u Srbiji sa 25 na 35 odsto. Ova kompanija planira da bude jedan od dva najveća proizvođača šećera na Balkanu. Plan kompanije je da u… »

Bez podrške londona: Britanija s rezervama dočekala ishod konferencije u Parizu

Blic 15.01.2017
Velika Britanija saopštila je danas da ima rezerve prema ishodu mirovne konferencije o Bliskom istoku, koja je danas održana u Parizu, ocenivši da se time rizikuje zauzimanje još tvrđih stavova. Velika Britanija, koja je imala status posmatrača na… »

Roben kao Riberi, ostaje u Bajernu do 2018.

Blic sport 16.01.2017
Holandski fudbaler Arjen Roben produžio je ugovor sa minhenskim Bajernom do 2018. godine i tako krenuo stopama Franka Riberija koji je to uradio pre dva meseca. Foto: Tanjug/AP Arjen Roben Robenu je prethodna saradnja isticala na kraju ove sezone, ali je… »