Arhiva vesti 17.01.2017

Kolarov: Gvardiola najbolji na svetu, trka nije gotova

Sportski žurnal 17.01.2017
Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov rekao je da je Pep Gvardiola najbolji trener na svetu, uprkos tome što Siti pod njegovim vođstvom ima već pet poraza i poručio da šampionska trka u Premijer ligi nije gotova. Kolarov nije igrao minulog vikenda u… »

Štrajkač glađu u Boru završio u bolnici

Danas 17.01.2017
Zoran Kušljagić, koji je u ponedeljak ujutru na minus devet počeo štrajk glađu ispred direkcije RTB Bor, kasno uveče tog dana završio je u bolnici zbog promrzlina. Posle noći provedene pod prismotrom lekara u borskoj bolnici Kušljagić je, kako… »

Promena plana: Provera manje za crveno-bele

Hot sport 17.01.2017
Crvena zvezda će na pripremama u Kopru odigrati utakmicu manje, pošto je meč protiv istoimene ekipe otkazan zbog nevremena. Već dva dana vetar duva u Kopru, a oluja na mor uje toliko jaka da je promenila planove Crvene zvezde. Zbog nevremena, Zvezda i… »

Dveri i Udruženje sindikata penzionera protiv prodaje banja Srbije

Beta 17.01.2017
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Beogradu da se taj pokret i Udruženje sindikata penzionera Srbije protive prodaji banja i da traže vraćanje odredbe zakona koje predvidjaju da se penzije moraju uskladjivati sa visinom… »

Vujović: Očekujem da se nađe rešenje za pančevačku Azotaru i RTB Bor

Nova ekonomija 17.01.2017
Najveći spoljašnji ekonomski izazov za Srbiju ove godine je veoma složena i nepridvidiva sitaucija u svetu i Evropi, ali za Srbiju su mnogo važniji pojačanje investicione aktivnosti, oživljavanje završetka restrukturisanja propalih državnih… »

Niš: Polovina brakova završi razvodom

OK radio 17.01.2017
U Osnovnom sudu u Nišu u toku prošle godine razvedeno je 799 brakova i to 375 na osnovu tužbe jednog od supružnika, a 424 sporazumno, pokazuju podaci te ustanove. Broj razvedenih brakova u prošloj godini manji je u odnosu na pretprošlu godinu za 36… »

BAT dogovorio preuzimanje Rejnoldsa

Beta 17.01.2017
Kompanija Britiš Amerikan tobako (British American Tobacco Plc  -  BAT) dogovorila je potpuno preuzimanje Rejnolds Amerikena (Reynolds American Inc) čime će biti stvorena najveća duvanska kompanija na svetu koja je na berzi. Tim poslom vrednim 49… »

Van Gal odbio bogatu ponudu iz Kine i završio karijeru

Sportski žurnal 17.01.2017
Legendarni holandski fudbalski trener Luj van Gal objavio je da je završio karijeru u 65. godini. Van Gal je otkrio da je odbio bogatu ponudu iz Kine jer želi da se posveti porodici, posle tragedije i smrti njegovog zeta. Holanđanin je od prošlog maja… »

Nova uprava vraća Vojvodinu iz centra u Veternik

Radio 021 17.01.2017
Kompletna klupska administracija FK Vojvodina vraća se sa stadiona "Karađorđe", gde je preseljena prošlog proleća, u Fudbalski centar "Vujadin Boškov" u Veterniku, odlučila je nova uprava. Prvi čovek kluba Dragoslav Vuković, inače predsednik… »

Roboti će dobijati radna mesta, a ljudi univerzalnu platu?

Radio 021 17.01.2017
"Jesam, dakle plaćen sam" mogao bi postati novi moto građana Evrope, s obzirom da radikalna ideja da bi vlade trebalo da daju novac svima: bogatima i siromašnima, zaposlenima i nezaposlenima, polako ali sigurno pušta koren u Evropi. U Francuskoj, dva… »