Arhiva vesti 25.01.2017

Ikea povlači stolice za plažu, vraća novac i bez računa

Gde investirati 25.01.2017
Švedska Ikea odlučila je da povuče stolice za plažu po dobijanju izveštaja da se mogu slomiti i izazvati povrede poput priklještenja prstiju. Ikea je pozvala kupce da do 31. januara vrate sve modele “misingso” (Mysingso) stolice za plažu, za… »

Humana akcija i koncert za rođendan Novosadskog pozorišta

Beta 25.01.2017
Novosadsko pozorište (Ujvideki Szinhaz) svoj 44. rodjendan proslaviće u petak 27. januara velikim koncertom na glavnoj sceni teatra, na kojem će glumci izvesti neke od najupečatljivijih numera iz mjuzikala. Kako je najavljeno, na repertoaru će biti… »

Svaki drugi dan: Milioni za odštetu zbog ujeda

OK radio 25.01.2017
Specijalna komisija grada Vranja je u toku 2016. godine dodelila oko 4,5 miliona dinara na ime naknade štete od ujeda napuštenih pasa, potvrdila je predsednica ovog tela Marina Đorđević. Komisija u prethodnom sazivu nije zasedala od 25. decembra… »

Uhapšeni Kragujevčani zbog zloupotrebe položaja i falsifikovanja

iKragujevac 25.01.2017
Policija u Kragujevcu uhapsila je M. R. (30) i S. S. (36), obojica iz Kragujevca i odredila im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje… »

Na mestu nekadašnjeg saveznog MUP-a - "Skajlajn Belgrejd"

Večernje novosti 25.01.2017
Novi simbol glavnog grada biće tri kule poslovno-stambenog prostora čija će gradnja početi u avgustu ili septembru. Park kod mosta Gazela biće preuređen u jedinstvenu zelenu oazu. PROJEKAT "Skajlajn Belgrejd", koji će se sastojati od tri kule… »

Vozači, čuvajte se leda! Opšti je haos, Srbija je zaleđena, ljudi padaju kao klade, a sudari učestali

Telegraf 25.01.2017
Od 50 do 100 metara vidljivost je smanjena na području Kikinde, Loznice Banatskog Karlovca, Zlatibora i Beograda. Saobraćaj je na autoputevima i glavnim putnim pravcima van većih gradova jutros umerenog inteziteta, a na teretnim terminalima za izlazak… »

Zašto su mesne prerađevine pune vode

Politika 25.01.2017
Pojedini proizvođači pečenice, suvog vrata, pojedinih vrsta slanine i stišnjene šunke koriste tehnologiju kojom se smanjuju protini , a povećava količina vode. Frižideri domaćih trgovina, čini se, nikada nisu bili tako puni različitih… »

Katarina Šišmanović za novi “Hello!” otkriva: Bila sam na ivici anoreksije, osećala sam se veoma loše

Svet 25.01.2017
Katarina Šišmanović, bivša voditeljka emisije “Sve za ljubav”, za “Hello!” je progovorila je o zdravstvenim problemima Katarina je otkrila da je pre nekoliko godina zanemarila zdravlje zbog čega je drastično smršala. “Nekada nisam… »

Više od polovine brucoša medicine ne zna šta je Papa test

Radio 021 25.01.2017
Istraživanje Kliničkog centra Vojvodine i Medicinskog fakulteta u Novom Sadu pokazalo je da studenti prve godine medicine nemaju dovoljno znanja o seksualno prenosivim bolestima. Rezultati istraživanja pokazuju da 92 odsto studentkinja zna da bi kod… »

Osmesi na licima mališanama: Deca sa Kosova gosti Novog Sada

Srbija danas 25.01.2017
Deca sa Kosova i Metohija gostuju u Novom Sadu u okviru projekta "Svim srcem za osmeh deteta" Član Gradskog veća za kulturu Novog Sada Dalibor Rožić primio je učesnike i organizatore projekta "Svim srcem za osmeh deteta" u okviru kojeg deca sa Kosova… »