Arhiva vesti 25.01.2017

Jeremić: Srbija ide u pogrešnom pravcu

Beta 25.01.2017
Najavljeni kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je u sredu uveče da ne želi da sedi skrštenih ruku i gleda kako Srbija ide u pogrešnom pravcu. "Ne želim da ćutim dok postajemo zemlja jeftine i obespravljene radne snage, zemlja u kojoj… »

"Kad ledolomci završe posao..."

B92 25.01.2017
Odbrana od leda je uspešno sprovedena i opasnosti na rekama neće biti kada ledolomci završe posao na deonici od Banovaca do Beograda. To su ocenili ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije Branislav Nedimović i predsednik vojvođanske… »

Video: Putin pjevao o svemirskim uspjesima SSSR-a

Al Jazeera 25.01.2017
Ruski predsjednik zapjevao je pred studentima Moskovskog državnog univerziteta dio nezvanične himne kosmonauta. Izvor: Reuters Ruski predsjednik Vladimir Putin zapjevao je pred studentima Moskovskog državnog univerziteta dio nezvanične himne… »

Grujić: Podržaću Vučića, a ne ličnu politiku Ilića

Blic 25.01.2017
Poslanik Nove Srbije Mladen Grujić izjavio je danas da će u parlamentu podržati politiku premijera Aleksandra Vučića, a ne ličnu politiku stranačkog lidera Velimira Ilića. U pisanoj izjavi medijima, Grujić je naveo da će kao poslanik izabran na… »

Fijon: Počela sezona kleveta

B92 25.01.2017
Bordo -- Kandidat konzervativaca za predsednika Francuske Fransoa Fijon optužio je za "klevetu" satirični nedeljnik "Okovani patak“. Taj list je pisao o tome da je njegova supruga dobijala platu za fiktivni posao. "Počela je sezona kleveta", rekao je… »

EP: Mladi fudbaleri u prvom šeširu

B92 25.01.2017
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u prvom šeširu žreba kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2019. godine u Italiji. Srbija se prvi put našla u privilegovanom položaju i nalazi se među devet selekcija u prvom šeširu zajedno s… »

Nikolija i Relja napravili skandal u avionu: Izbacili ih iz biznis klase

Vesti online 25.01.2017
Pevačica Nikolija Jovanović i njen izabranik relja Popović izazvali su skandal u avionu Svis era kada su se pre dva dana vraćali iz Ciriha za Beograd. Naime, oni su, kupili karte za jefitiniju klasu, ali su po ulasku u avion otišli i opušteno seli u… »

Užas u Beočinu: Muškarac se razneo bombom

B92 25.01.2017
Beživotno telo B.T. (39) pronađeno je u Beočinu, a sumnja se da je on dan ranije izvršio samoubistvo, pišu “ Večernje novosti“. Kako se navodi, on je legao na ručnu bombu, a zatim je aktivirao. Pored njegovog tela nađena je još jedna ručna… »

"Albanci bili spremni da ratuju, nemaju šta više da traže"

B92 25.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Lisabonu da vlasti u Prištini, sem onoga što je dogovoreno u dijalogu s Beogradom, nemaju više šta da traže. On je rekao da nemaju šta da traže osim nezavisnosti koju im Srbija nikada neće priznati… »

"Moguća revizija protiv Srbije povratak unazad"

BK TV 25.01.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić u vezi moguće revizije tužbe protiv Srbije rekao da bi to značilo povratak unazad. U Sarajevu je danas održan sastanak lidera stranaka koje čine vlast na državnom nivou. "Ima puno tema i izazova koji… »