Arhiva vesti 06.02.2017

Imate fore do 14. Februara: Platite ovo na vreme kamate su ogromne!

Kurir 06.02.2017
Sekretarijat za javne prihode obaveštava poreske obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. februar rok za uplatu obaveze za prvi kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2017. godinu. Iznos poreske obaveze koju treba izmiriti na ime… »

Veternik: Protest roditelja učenika zbog smene učiteljice

B92 06.02.2017
Roditelji učenika odeljenja drugog dva Osnovne škole "Marija Trandafil" u Veterniku pobunili su se zbog smene učiteljice Tanje Josimović. Deca su zbog toga u sredu, četvrtak i petak izostala iz škole, dok su roditelji zahtevali da se učiteljica… »

VIDEO: Policajci protestovali, lažna dojava o bombi u sudu

Radio 021 06.02.2017
Oko 200 policajaca protestovalo je danas ispred novosadskog suda. Oni su se okupili na poziv sindikata policije, kako bi upozorili na lošu bezbednosnu situaciju, odnosno da tužilaštvo i sudovi blago kažnjavaju osobe koje ubijaju ili napadaju… »

Diković zadovoljan angažovanjem snaga vojske i policije

RTV 06.02.2017
BEOGRAD - U Domu vojske u Nišu danas je predstavljena analiza angažovanja snaga Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova na realizaciji zajedničkih zadataka na zaštiti bezbednosti dela državne granice prema Republici Bugarskoj, Makedoniji i… »

Mihajlovićeva traži poštovanje rokova za izgradnju dve deonice Koridora 11

RTS 06.02.2017
Izgradnja deonica Obrenovac-Ub i Lajkovac-Ljig na Koridoru 11 je za Vladu Srbije od strateškog značaja i veoma je važno da se svi rokovi radova poštuju, izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović u… »

Stefanović i Čepurin o unapređenju saradnje u oblasti bezbednosti

Novi magazin 06.02.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa amasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Čepurinom o mogućnostima unapređenja bilateralne saradnje u oblasti bezbednosti i borbe protiv organizovanog kriminala. Kako je… »

Rasprava oko kandidata za članove saveta RTS-a

Mondo 06.02.2017
Skupštinski Odbor za kulturu i informisanje utvrdio je danas konačnu listu od 28 kandidata za članove Programskog saveta Radio-televizije Srbije od kojih će Upravni odbor RTS-a odabrati 15. Kandidati za Programski savet RTS-a su Branko Gardašević… »

Crveni krst Srbije obeležio 141 godinu rada

Blic 06.02.2017
Crveni krst Srbije obeležio je danas u Beogradu 141 godinu rada manifestacijom na kojoj su predstavljeni rezultati njegovog humanitarnog delovanja u 2016. godini, uz prisustvo predstavnika diplomatskog kora i zaposlenih u toj organizaciji. Predsednik… »

Skupština Kosova u četvrtak i o severnoj Mitrovici

Blic 06.02.2017
Sednica Skupštine Kosova, na čijem su dnevnom redu i dve inicijative premijera Ise Mustafe za razmatranje situacije u severnoj Mitrovici i o primeni Zakona o zdravstvenom osiguranju, biće u četvrtak, 9. februara. Poslanici će u okviru dnevnog reda od… »

"Nisu problem samo Grci, ali šta da radimo?"

B92 06.02.2017
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u interesu države i građana biti rešeni problemi u izgradnji putnih koridora. "Postoje problemi u našim projektima i tenderskim procedurama. Svi su očekivali da dobiju gotov novac kako… »