Arhiva vesti 22.04.2017

Stiže otopljenje, pa novi temperaturni šok: U četvrtak čak 27 stepeni, a onda opet zahlađenje!

Kurir 22.04.2017
BEOGRAD - Republički hidrometeorloški zavod upozorio je da će i narednih dana, do 24. aprila, na području Srbije biti jutarnjih mrazeva. Danas će jutro biti hladno, mestimicno sa slabim mrazem, po kotlinama sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana malo i… »

Obeležen Dan sećanja na žrtve Holokausta

RTV 22.04.2017
BEOGRAD - Dan sećanja na žrtve holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu obeležen je danas polaganjem venaca i odavanjem počasti kod Spomenika žrtvama u okviru kompleksa logora Staro sajmište na Novom Beogradu. Državnu… »

Očekuje se novo poskupljenje goriva

Ritam grada Kg 22.04.2017
Nova poskupljenja goriva u Srbiji mogu se očekivati jer zbog ratnih sukoba u Siriji transportni putevi sirove nafte u regionu Bliskog istoka i Arabijskog poluostrva postaju sve nesigurniji pa cene na svetskom tržištu rastu, tvrde stručnjaci za… »

Izvršni direktor MMF u Vašingtonu pohvalio rad Vlade Srbije

Beta 22.04.2017
Izvršni direktor Medjunаrodnog Monetаrnog fondа (MMF) Tаo Zаng pohvаlio je u Vašingtonu vredаn rаd Vlаde Srbije u nаporimа dа ojаčа domаću privredu i sprovede teške reforme, saopštilo je danas Ministarstvo finansija Srbije. On je, na… »

Srbija manipuliše podacima o ratnim zločinima

Danas 22.04.2017
Delegacija Srbije, koju je predvodila direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović, pred Komitetom UN za ljudska prava u Ženevi, 7. i 8. marta 2017, predstavila je Treći periodični izveštaj o primeni Međunarodnog pakta o… »

Završen četvrti sastanak mešovite komisije za Stepinca

Večernje novosti 22.04.2017
U Biskupskom dvoru u Požegi završen je četvrti sastanak Mešovite komisije Hrvatske biskupske konferencije i Srpske pravoslavne crkve. U Biskupskom dvoru u Požegi završen je četvrti sastanak Mešovite komisije Hrvatske biskupske konferencije i… »

Počasna paljba povodom Dana Vojske Srbije

Novi magazin 22.04.2017
Počasna paljba povodom Dana Vojske Srbije (VS) izvedena je danas posle podne sa deset ;plotuna iz šest artiljerijskih oruđa na Savskom šetalištu na Kalemegdanu. Počasna paljba po naređenju predsednika Srbije Tomislava Nikolića, obavljena je u… »

DSS: Predstavnik DSS u proširenom sastavu RIK glasao mimo odluke stranke

Beta 22.04.2017
Predstаvnik Demokratske stranke Srbije (DSS) u proširenom sаstаvu Republičke izborne komisije (RIK) glаsаo je mimo odluke strаnаčkih orgаnа i zbog povrede stranačke discipline biće sankcionisan, saopštio je danas v.d. predsednika DSS Miloš… »

Srbi uspešni u Engleskoj: Jokan gazi, gol Markeca

Večernje novosti 22.04.2017
U 34. rundi Premijer lige, Lazar Marković je golom u 62. minutu otvorio Halu vrata važne pobede u borbi za opstanak protiv Votforda - 2:0. FULAM našeg trenera Slaviše Jokanovića pregazio je Hadersfild u 44. kolu (od 46) druge lige Engleske, čime je… »

Maraton u Beogradu, koje ulice će danas biti zatvorene

N1 Info 22.04.2017
Beogradu je tačno u 10.00 sati počeo 30. Beogradski maraton, na kome učestvuje više od 7.000 takmičara iz 70 zemalja, što je dosadašnji rekord. Zbog održavanja maratona, u glavnom gradu će doći do određenih izmena u saobraćaju. Maratonska i… »