Arhiva vesti 18.08.2017

U Jevrejsku ne može s Bulevara oslobođenja i Bulevara Mihajla Pupina

Radio 021 18.08.2017
Novosadska toplana je saopštila da će, zbog radova na vrelovodu na Bulevaru oslobođenja, od danas do nedelje 27. avgusta, biti zabranjeno skretanje s Bulevara oslobođenja u Jevrejsku ulicu i obratno. Kako su naveli, zabranjen je saobraćaj u… »

Marovići ostali bez vila, stanova, zemlje

Mondo 18.08.2017
Na zahtev Specijalnog državnog tužilaštva podgorički Viši sud oduzeo je privremeno kompletnu imovinu Svetozara Marovića, njegove supruge Đorđine, sina Miloša i njegove porodice! Specijalni državni tužilac podneo je zahtev da se imovina… »

Vujošević hitno prebačen u Beograd

Večernje novosti 18.08.2017
Selektor BiH neće moći da vodi ekipu u Jermeniji, pošto je konzilijum lekara jednoglasno preporučio da je levoj nozi potreban hitni tretman u hiperbaričnoj komori. Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević hitno je prebačen u četvrtak uveče… »

Daj krv - gledaj Partizan!

Mondo 18.08.2017
Partizan i i Institut za transfuziju krvi Srbije u nedelju organizuju dobrotvnornu akciju davanja krvi. Foto: MN Press Budi human, daj krv i gledaj besplatno Partizan! Šampion Srbije i Institut za transfuziju krvi Srbije pozvali su navijače i ostale… »

Postupak protiv Hajduka zbog divljanja na Gudisonu

B92 18.08.2017
Evropska fudbalska unija (UEFA) istražiće incidente na utakmici Lige Evrope između Evertona i splitskog Hajduka, preneli su britanski mediji. Everton je na Gudison Parku na svom terenu pobedio Hajduk (2:0), u prvoj utakmici plej-ofa, a incidenti su… »

Stefanović: Nizak nivo kriminala u Staroj Pazovi

Mondo 18.08.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović družio se u Staroj Pazovi s građanima i pohvalio je rad policije u toj opštini, rekavši da je kriminalitet svedena na veoma nizak nivo. Policija je u Opštini Stara Pazova uspela da svede kriminalitet… »

Demokratski savez Kosova ne prihvata Pacolijev ultimatum

RTS 18.08.2017
Rukovodstvo Demokratskog saveza Kosova (DSK) odbacilo je ultimatum koalicionog partnera Bedžeta Pacolija iz Alijanse za novo Kosovo o postizanju sporazuma sa pokretom Samoopredeljenje i ulasku u koaliciju sa ostalim partijama, za formiranje zajedničke… »

Žita Srbije: Rod kukuruza manji 3,5 miliona tona ili 525 miliona evra

Blic 18.08.2017
Rod kukuruza ove godine biće manji za oko 3,5 miliona tona ili za 525 miliona evra, računajući prosečne cene od 150 evra po toni, rekao je danas direktor Žita Srbije Vukosav Saković. Saković je za agenciju Beta rekao da je rod kukuruza u prošloj… »

NATO: Srpski naučnici vode istraživanje o biogorivu iz algi

N1 Info 18.08.2017
Osam srpskih naučnika predvodi istraživački projekat za razvoj komercijalne proizvodnje biogoriva iz algi, saopštio je NATO. Taj projekat sprovodi se na Institutu za multidisciplinarna istraživanja Univerziteta u Beogradu, uz podršku kroz NATO… »

Savremena namenska garant vojne neutralnosti Srbije

Politika 18.08.2017
VELIKA PLANA – Srbija je u stanju da se samostalno naoružava i osvaja najmodernije svetske tehnologije, zbog čega je naša politika vojne neutralnosti i održiva, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin tokom obilaska fabrike „Borbeni… »