Arhiva vesti 18.08.2017

Kod Zaječara zaplenjeno 4.000 paklica cigareta

Blic 18.08.2017
Inspektori Poreske uprave - Poreske policije, u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, u mestu Salaš kod Zaječara, prilikom pregleda putničkog motornog vozila pronašli su 4.000 paklica cigareta bez akciznih markica, 9.315 evra i 53.000… »

Srpska državljanka: Videla sam užas u prelepoj Barseloni! Izašla sam iz prodavnice i svi su plakali i vrištali

Blic 18.08.2017
Srpska državljanka bila je očevidac jučerašnjeg napada kombijem na desetine pešaka u najpopularnijoj ulici Barselone, a prizor kome je prisustvovala Tanjugu je opisala kao "užasan i neverovatan u tom prelepom, veselom i pozitivnom gradu". - Bila sam… »

Pinter: Srbija da nastavi racionalnu migracionu politiku

RTV 18.08.2017
BUDIMPEŠTA - Ambasador Mađarske u Beogradu Atila Pinter smatra da Srbija treba da nastavi dosadašnju racionalnu i zrelu politiku u balansiranju između puta ka EU i nacionalnog suvereniteta kada je u pitanju migrantska kriza. "Što znači da Beograd… »

BMW i3 (94 Ah)

Vrele gume 18.08.2017
Zalet Tesle u svetu električnih automobila, primorao je i najveće brendove da u koloni krenu tom uskom i neistraženom (izletničkom) stazom. Nadajmo se samo da „slepac“ nije na čelu kolone Iako je spolja ostao gotovo isti, druga generacija i3 je u… »

Skup o otcepljenju Sandžaka za Ugljanina civilizacijski čin

Politika 18.08.2017
Da ni posle sto godina nije rešen status Bošnjaka u Srbiji predsednik SDA i BNV govorio je 1990. godine, a u doba kada je bio ministar tvrdio je da oni nikada nisu imali veća prava. Sve svoje znanje i energiju želim da posvetim rešavanju statusa… »

Otvorene „kaskadne terase“ na Savskoj promenadi

Studio B 18.08.2017
žNa Savskoj promenadi, velikom šetalištu u blizini Beograda na vodi, a koje će se kada sve bude završeno protezati od Brankovog mosta do Ade Ciganlije danas su otvorene nove „kaskadne terase“. FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb Gradonačelnik… »

Neki novi Bajern: Novajlije razbile "farmaceute" na startu Bundes lige

Vesti online 18.08.2017
Na otvaranju sezone u Bundes ligi, šampion nije imao milosti na "Alijanc areni". Bajern je pobedio Bajer iz Leverkuzena - 3:1 (2:0). Četa Karla Anćelotija već na premijeri je pokazala da i ove godine teško da neko može da je ugrozi. Pobednik je… »

Mihajlovićeva: Interes građana da se povežu zemlje Z.Balkana

RTV 18.08.2017
BEOGRAD - Interes građana mora da bude iznad interesa bilo koje politike i zato je važno da se zemlje Zapadnog Balkana povezuju, jer samo ako smo ekonomski stabilni i naši građani će živeti bolje, poručila je večeras potpredsednica Vlade i… »

Bojevo gađanje

Jug press 18.08.2017
VRANJE Policijski službenici Policijske uprave u Vranju tokom avgusta i septembra, izvršiće bojevo gađanje na uređenim strelištima u pet opština Pčinjskog okruga, saopštila je policija. Na uređenom strelištu u Ljiljancu, selu u opštini… »

Redžepović: SDA i SDP će zajedničkim snagama razoriti ono što je ostalo od Tutina

Sandžak press 18.08.2017
Predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i Srpske napredne stranke (SNS) danas su potpisali Sporazum o učešću u vlasti u opštini Tutin. Povodom potpisanog Sporazuma o učešću u vlasti u opštini… »