Arhiva vesti 27.02.2018

Zbog snega skraćene pojedine linije gradskog prevoza

RT Kragujevac 27.02.2018
Zbog obimnih snežnih padavina i klizavog kolovoza javni gradski i prigradski prevoz putnika u Kragujevcu odvija se otežano. Autobusi saobraćaju skraćno na nekoliko linija, rečeno je iz Gradske agencije za saobraćaj. U gradskom prevozu svi putni… »

MK Fintel vind obezbedio 81,5 miliona evra kredita za nastavak gradnje vetroelektrane kod ...

Beta 27.02.2018
Kompanija MK Fintel vind (wind), koja posluje u sastavu Fintel energija AD, saopštila je danas da je obezbedila 81,5 miliona evra za finansiranje završetka prve faze trećeg vetroparka "Košava" u blizini Vršca. "Nakon otvaranja prva dva vetroparka u… »

DJB: Žalba ustavnom sudu

Danas 27.02.2018
Predsednik Pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović uputio je žalbu Ustavnom sudu sa zahtevom da hitno donese privremenu meru kojom će listu „Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka – Radulović Milorad“ sprečiti da učestvuje na… »

Dnevni avaz tvrdi: Bezbedost Radončića ozbiljno ugrožena

Večernje novosti 27.02.2018
Bezbednost lidera Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića je navodno ozbiljno narušena, piše sarajevski portal Dnevni avaz. Bezbednost lidera Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića je navodno ozbiljno narušena, piše sarajevski… »

Zvezdina evroligaška (ne)moguća misija i obavezan put

B92 27.02.2018
Do kraja ligaškog dela Evrolige ostalo je još samo sedam rundi, pa je situacija na tabeli u borbi za prvih osam mesta i plasman u četvrtinu finala elitnog takmičenja sve intenzivnija. Značaj deo učesnika naredne faze gotovo da je poznat, imajući u… »

Novi format dejvi kupa: ITF menja takičenje reprezentacija, ovako će to sada izgledati

Hot sport 27.02.2018
Međunarodna teniska federacija (ITF) saopštila je danas da će doći do velikih promena u Dejvis kupu, dosadašnjem nezvaničnom Svestskom prvenstvu. ITF je objavio da je dogovorio saradnju sa kompanijom Kosmos, s kojom je ugovor potpisan na 25 godina u… »

UniCredit: Srbija među perspektivnijim tržištima regiona za obnovljive izvore energije

SEEbiz 27.02.2018
BEOGRAD - Srbija je jedno od najperspektivnijih tržišta u čitavom regionu kada su u pitanju obnovljivi izvori energije, objavila je danas UniCredit banka. "Korišćenje obnovljivih izvora energije utiče na očuvanje životne sredine, unapredjenje… »

Sestra nestale novosađanke za Kurir: Laž je da se bacila s mosta!

Kurir 27.02.2018
Moja Marijana se nikad ne bi ubila, kao što to tvrdi njen muž, kaže Svetlana Marić, sestra Marijane Grahovac, čiji je suprug Zoran uhapšen zbog sumnje da ju je ubio. Niko ne može da veruje šta joj je suprug Zoran uradio. Moje sestre više nema, a… »

Inspekcija ga vratila na posao, sutradan ponovo otpušten

Radio 021 27.02.2018
Odluka Ministarstva rada da Milenko Simić treba da bude vraćen na posao u Ravnaji stigla je u fabriku kamenih agregata i kreča u Malom Zvorniku 8. februara, a već narednog dana poslodavac ga je ponovo otpustio. Rešenje inspekcije rada kojim se… »

Brnabić i šef iranske diplomatije razgovarali o produbljivanju saradnje

Novi magazin 27.02.2018
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa ministrom spoljnih poslova Irana Mohamadom Džavadom Zarifom o mogućnostima produbljivanja veza dve zemlje, pre svega na ekonomskom i trgovinskom planu. Brnabić je ocenila da je zajednički… »