Arhiva vesti 27.02.2018

TS: Za finansiranje ovogodišnje izborne kampanje izdvojeno 37.430.444 dinara

Nova ekonomija 27.02.2018
Kampanja za predstojeće izbore u Beogradu je još jedan dokaz da finansiranje izbornih kampanja u Srbiji nije uređeno na logičan i primeren način, ocenila je organizacija Transparentnost Srbija (TS). Kako ukazuje, iz budžeta Grada Beograda je za… »

Sisoev: Poseta Lavrova pokazala da je podrška Vučiću uslovljena savezom sa proruskim snagama

Novi magazin 27.02.2018
Poseta šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu pokazala je da je podrška Rusije predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću faktički uslovljena njegovim savezom sa proruskim snagama u Vladi, izjavio je agenciji Beta dopisnik uglednog ruskog dnevnika… »

Sporazum o demarkaciji granice sa Crnom Gorom u rukama Srpske liste?

RTV 27.02.2018
PRIŠTINA - Prištinska štampa piše danas da usvajanje sporazuma o demarkaciji granice Kosova i Crne Gore zavisi od poslanika Srpske liste čija odluka zavisi od ishoda sastanka delegacija Beograda i Prištine u Briselu. Dnevnik Koha Ditore je od… »

Dejanović: Zaustaviti odlazak iz zemlje, stimulisati rađanje

RTV 27.02.2018
BEOGRAD - Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović rekla je da novom strategijom u prvih pet godina treba postići da ljudi više ne odlaze iz zemlje, a sa druge strane stimulisati rađanje. To… »

Danas: Visoka izlaznost na izbore ne znači pobedu opozicije

Nova ekonomija 27.02.2018
Projekcije istraživačkih agencija o izlaznosti na predstojećim beogradskim izborima kreću se od 52 do 55 odsto, dok opozicija priželjkuje oko 60 odsto. Visoka izlaznost ne mora nužno da pogoduje opozicionim strankama, kažu iz agencija za… »

N1: Grad Zrenjanin prosledio ministarstvu inicijativu za promenu imena

Novi magazin 27.02.2018
Grad Zrenjanin prosledio je Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave inicijativu za promenu naziva u Petrovgrad, prenela je večeras televizija N1. Kako su naveli, aktuelna vlast u Zrenjaninu, predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS)… »

Upozorenje u Hrvatskoj: Čeka nas nešto opasno

Mondo 27.02.2018
Arktička zima sa temperaturama u minusu i jakim olujnim vetrovima, okovala je zemlje regiona, saobraćaj je otežan na svim putnim pravcima, ponegde u prekidu, a snega i minusa ima i na hrvatskom i crnogorskom primorju. U Hrvatskoj su samo dve… »

Konvencija Mi ili oni završena BEZ INCIDENATA. Socijalisti POPUSTILI

Ist media 27.02.2018
BOR, (IST Media) Završna konvencija koalicije MI ILI ONI, u susret lokalnim izborima zakazanim za 4. mart, održana je večeras u velikoj sali Doma kulture bez ijednog incidenata, uprkos najavi SPS da će u isto vreme i na istom mestu biti održana… »

Svi jure Sergeja: Kežman nagovestio o kakvim se ponudama radi

Hot sport 27.02.2018
Menadžer Sergeja Milinković-Savića, Mateja Kežman, istakao je da za usluge njegovog klijenta vlada nezapamženo interesovanje evropskih klubova. Neretko se licitira sa imenima klubova i ciframa koje nude za fudbalera Lacija Sergeja… »

Vizija kompanije Lenovo o veštačkoj inteligenciji na sajmu MWC 2018

Personal magazin 27.02.2018
Danas, na sajmu MWC 2018, kompanija Lenovo pokazuje svoju čvrstu viziju o tehnološkim inovacijama, i najavljuje usmeravanje svoje ključne strategije ka poboljšanoj inteligenciji. Zahvaljujući svojim korenima na polju desktop računara,…. Danas, na… »