Arhiva vesti 28.03.2019

Milošević: Mi smo Partizan, cilj je trofej

B92 28.03.2019
Novi trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je cilj crno-belih da odbrane trofej u Kupu Srbije. Partizan je za rivala u polufinalu dobio Radnički iz Niša, a Milošević je istakao da ceni tog rivala. "Iz iskustva koje Partizan ima sa… »

Pogledajte: Ovako je Izrael raketirao Alep (video)

Večernje novosti 28.03.2019
Sirijski mediji objavili su snimak na kojem se mogu videti posledice jučeršnjeg bombardovanja izraelskih snaga po gradu Alepu. Sirijski mediji objavili su snimak na kojem se mogu videti posledice jučeršnjeg bombardovanja izraelskih snaga po gradu… »

MSP: Izložba urolana zbog tribine, ako je bilo propusta...

Dnevnik 28.03.2019
BEOGRAD: Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je odluka da se u utorak privremeno urola deo izložbe u Kulturnom centru Srbije u Parizu, organizovane povodom 20 godina od početka NATO bombardovanja, doneta zbog nedostatka prostora za… »

Čaba Silađi treći član tima Srbije na OI

Vesti online 28.03.2019
Reprezentativac Srbije u plivanju na Otvorenom prvenstvu Mađarske u Debrecenu ispunio je A normu za Olimpijske igre u Tokiju na 100 metara prsno. Čaba Silađi je trku isplivao za 59,40 sekundi, što mu je novi lični rekord. On će četvrti put… »

Banja Luka: „Pravda za Davida“ - protesti koji su promenili grad

BBC News 28.03.2019
Pitanje „Ko je ubio Davida?“ zauvek je promenilo Banja Luku, iako još uvek čeka odgovor. Pre godinu dana, na Trgu Krajina u Banja Luci, Davor Dragičević prvi put je glasno upitao ko je ubio njegovog sina Davida i poveo najveće građanske proteste… »

Srbija i Gruzija otvaraju ambasade u glavnim gradovima

RTV 28.03.2019
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zahvalila je danas predsedniku parlamenta Gruzije Irakliju Kobahidzeu na poštovanju međunarodnog prava i teritorijalnog integriteta Srbije, kao i na tome zato Gruzija nikada ne glasa protivno… »

CarGo podneo Inicijativu Komisiji za zaštitu konkurencije da ispita postojanje taksi kartela

Novi magazin 28.03.2019
Kompanija CarGo i 15 preduzetnika koji se bave alternativnim vidovima prevoza podneli su inicijativu Komisiji za zaštitu konkurencije Srbije da se u najkraćem roku pokrene postupak ispitivanja povrede konkurencije "od strane kartelski organizovanih… »

Počinje rekonstrukcija pruge Subotica - Senta, radovi će trajati do kraja 2019.

Radio 021 28.03.2019
"Infrastruktura železnice Srbije" 1. aprila na Železničkoj stanici Subotica počinje rekonstrukciju regionalne, jednokolosečne, neelektrificirane pruge Subotica - Senta, u dužini od 38,5 kilometara, saopšteno je iz Železnica. Radovi će trajati 270… »

Evropski parlament je danas ponovio podršku liberalizaciji viza za Kosovo

Novi magazin 28.03.2019
Evropski parlament je danas, na zahtev poslanice Tanje Fajon, glasao još jednom u korist vizne liberalizacije za Kosovo. Za je glasalo 331 poslanika, protiv je bilo 126 dok je 12 bilo uzdržano. Ovom odlukom je u suštini obezbeđena podrška za viznu… »

Junajted grupa kaže da je dala ponudu prenosa – RTS demantuje

Politika 28.03.2019
Junajted Grupa je i danas saopštila da je Radio televiziji Srbije (RTS) u decembru 2017. godine ponudila da otkupi pravo da prenosi utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine i Lige nacije, što je Javni servis ponovo demantovao… »