Arhiva vesti 28.03.2019

Milošević: Poštujem Radnički, ali mi smo Partizan

Sportski žurnal 28.03.2019
- Iz iskustva koje Partizan ima sa Radničkom, a i generalno na formu i sve što je prikazano ove sezone, protivnik je težak i pravi izazov. Ipak, naš cilj je da uzmemo trofej - rekao je Milošević. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred… »

Pogledajte: Ovako je Izrael raketirao Alep (video)

Večernje novosti 28.03.2019
Sirijski mediji objavili su snimak na kojem se mogu videti posledice jučeršnjeg bombardovanja izraelskih snaga po gradu Alepu. Sirijski mediji objavili su snimak na kojem se mogu videti posledice jučeršnjeg bombardovanja izraelskih snaga po gradu… »

Vojni atašei NATO važniji od srpskih žrtava

Danas 28.03.2019
Skandal povodom privremenog uklanjanja izložbe "Srbija 1999 - 20 godina posle - Dok su padale bombe" u Srpskom kulturnom centru u Parizu Da li je putujuća izložba Istorijskog muzeja Srbije sa poklon slikama Biljane Vilimon i Vladimira Veličkovića i… »

Silađi ispunio olimpijsku normu i oborio državni rekord

B92 28.03.2019
Srpski plivač Čaba Silađi obezbedio je normu za Olimpijske igre u Tokiju. Silađi je ostvario drugo vreme u Evropi u trci na 100 metara prsno, rezultatom 59,40 sekundi. On je to učinio na otvorenom prvenstvu u mađarskom Debrecinu. Silađi je za 54… »

Banja Luka: „Pravda za Davida“ - protesti koji su promenili grad

Južne vesti 28.03.2019
BBC Davor Dragičević prvi put je pitanje „Ko je ubio Davida?" postavio pre godinu dana Pre godinu dana, na Trgu Krajina u Banja Luci, Davor Dragičević prvi put je glasno upitao ko je ubio njegovog sina Davida i poveo najveće građanske proteste… »

Srbija i Gruzija otvaraju ambasade u glavnim gradovima

RTS 28.03.2019
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković zahvalila je predsedniku parlamenta Gruzije Irakliju Kobahidžeu na poštovanju međunarodnog prava i teritorijalnog integriteta Srbije, kao i na tome što Gruzija nikada ne glasa protivno interesima Srbije u… »

Taksisti podneli krivične prijave zbog optužbi CarGo za "kartel"

N1 Info 28.03.2019
Nastavlja se rat na tržištu prevoza putnika - između taksista, i firme CarGo. Naime, ta kompanija i još 15 preduzetnika koji prevoze putnike, podneli su inicijativu Komisiji za zaštitu konkurencije. Traže da u najkraćem roku pokrene postupak… »

Počinje rekonstrukcija pruge Subotica - Senta, radovi će trajati do kraja 2019.

Radio 021 28.03.2019
"Infrastruktura železnice Srbije" 1. aprila na Železničkoj stanici Subotica počinje rekonstrukciju regionalne, jednokolosečne, neelektrificirane pruge Subotica - Senta, u dužini od 38,5 kilometara, saopšteno je iz Železnica. Radovi će trajati 270… »

Evropski parlament je danas ponovio podršku liberalizaciji viza za Kosovo

Beta 28.03.2019
Evropski parlament je danas, na zahtev poslanice Tanje Fajon, glasao još jednom u korist vizne liberalizacije za Kosovo. Za je glasalo 331 poslanika, protiv je bilo 126 dok je 12 bilo uzdržano. Ovom odlukom je u suštini obezbeđena podrška za viznu… »

RTS: Dajrekt medija nam nije ponudila da kupimo prava emitovanja utakmica EP

Danas 27.03.2019
Radio-televizija Srbije negirala je danas navode Junajted grupe (United Grupa) da je direktorka Dajrekt medija (Direct media) Jadranka Drinić ponudila generalnom direktoru Draganu Bujoševiću da RTS kupi prava emitovanja utakmica za Evropsko prvenstvo u… »