Arhiva vesti 28.03.2019

Većina građana veruje da je Kosovo izgubljeno

EurActiv 28.03.2019
Većina građana Srbije smatra da je Kosovo izgubljeno i da Srbija nije u mogućnosti da na njemu ponovo uspostavi svoj suverenitet, ali misle da Vlada Srbije neće priznati Kosovo i ogromnom većinom bi bili protiv priznavanja na eventualnom referendumu… »

Prestali razlozi za štrajk somborskih glumaca

Dnevnik 28.03.2019
SOMBOR: Na današnjem sastanku predstavnika Štrajkačkog odbora Narodnog pozorišta Sombor sa predstavnicima osnivača, kome je prisustvovao i predsednik Saveza samostalnih sindikata Grada Sombora, uvaženi su štrajkački zahtevi, te su prestali razlozi… »

Vukosavljević: O izgradnji gondole nakon što se utvrdi da li su kulturne ustanove postupale zakonito

Novi magazin 28.03.2019
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da će se to ministarstvo oglasiti o izgradnji beogradske gondole, nakon što se utvrdi da li su ustanove kulture postupale sa zakonom. "Ono što je važno Ministrastvu kulture, nije… »

Pucnjava na Novom Beogradu: Mladić (32) ranjen u nogu

Blic 28.03.2019
Tridesetdvogodišnji I.S. ranjen je rano jutros u Gandijevoj ulici u Novom Beogradu. On je oko 4.50 časova dovezen u Urgentni centar sa prostrelnom ranom noge, piše Pink.rs. Nije utvrđeno kada i kako je došlo do pucnjave, a I.S. odbija saradnju sa… »

Predstavljen Samsung Galaxy A70

Benchmark 28.03.2019
Saopštenje za javnost Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy A70, najnoviji pametni telefon u popularnoj Galaxy A seriji. Galaxy A70 stiže sa najnovijim Samsung inovacijama i poboljšanim funkcijama, a može se pohvaliti elegantnim… »

Preminula još jedna žrtva napada u Utrehtu

Dnevnik 28.03.2019
AMSTERDAM: Muškarac star 74 godine, koji je bio teško ranjen u pucnjavi u Utrehtu, danas je preminuo, čime je broj žrtava tog napada porastao na četiri, saopštili su danas holandski tužioci. Napad na tramvaj u Utrehtu dogodio se 18. marta, kada je… »

Udes kod Mosta na Adi, automobil uleteo u mulj

Mondo 28.03.2019
Usled pucanja vodovodne cevi na Banovom brdu, voda je nanela veliku količinu mulja na kolovoz kod Mosta na Adi. Zbog klizave ulice, jedan vozač izgubio je kontrolu nad automobilom i udario u banderu. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Izveštač RTS-a je… »

Dodeljena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević”

Politika 28.03.2019
U Rektoratu Univerziteta u Beogradu danas su pojedincima, organizacijama i kompanijama uručena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević”, koja se dodeljuje 19. godinu zaredom, za preduzetničko stvaralaštvo u oblasti ekonomije, zdravstva, kulture… »

Nikolić: Dogovor sa građanima

RT Kragujevac 28.03.2019
Radomir Nikolić, gradonačelnik Kragujevca gostovao je večeras u emisiji Epicentar na Televiziji Kragujevac. ”Grad ima stabilne finansije, prihodi od prodaje imovine su bili dovoljni da ne uzimamo kratkoročne kredite. Grad redovno izmiruje svoje… »

"Zverski me je tukao 12 sati i držao zaključanu" Potresna ispovest advokatice koju je maltretirao kolega kog poznaje više od…

Press 28.03.2019
Beogradska advokatica Emilija Petrović pretrpela je užasnu torturu za koju tvrdi da je od kolege V. S., koji ju je, prema njenim rečima, 12 sati držao zaključanu u njenom stanu, zverski je pretukao i pokrao. Foto:Blic U potresnoj ispovesti za "Blic"… »