Архива вести 19.08.2016

Жбогар: Косовска елита неспособна да постигне сагласност

Нови магазин 19.08.2016
Одлазећи Специјални представник ЕУ на Косову, Самуел Жбогар изјавио је да косовска политичка елита неспособна да постигне сагланост о стратешким, националним интересима, па и када је реч о дијалогу и нормализацији односа… »

Нови Пазар: Дилери признали кривицу и иду у затвор

Вечерње новости 19.08.2016
Више јавно тужилаштво у Новом Пазару закључило је споразуме о признању кривице са четири нарко дилера из тог града, ухапшена током јуна и августа и правоснажно осуђена на укупно 17 година затвора. Више јавно… »

„Агрожив” пред трећим стечајем

Дневник 19.08.2016
Привредни суд у Зрењанину донео је решење о покретању претходног стечајног. поступка над компаијом за произвоњу меса „Агрожив” из Житишта. Претходни стечајни поступак покреће се ради утврђивања разлога за… »

Вучић о референдуму у РС: Нисмо овлашћени да преносимо ставове

РТВ 19.08.2016
БАЊАЛУКА - Премијер Александар Вучић изјавио је вечерас да ће са представницима Републике Српске разговарати о разним питањима, али да ни он као председник владе, нити представници Србије уопште, "нису овлашћени, нити… »

Орбан: Европу очекује цунами референдума

Нови магазин 19.08.2016
У Мађарској се у октобру одржава референдум о квотама за пријем миграната, а премијер Виктор Орбан очекује, преносе данас медији, да најмање још три земље - Чешка, Пољска и Словачка - следе пример Мађарске. "Ако… »

Бајден га постројио: Тачи апелује да се омогући формирање ЗСО

Курир 19.08.2016
ПРИШТИНА - Косовски председник Хаšим Тачи позвао је у четвртак посланике косовске скупштине да усвоје закон о ратификацији споразума о демаркацији граничне линије са Црном Гором и напоменуо да је неопходно омогућити… »

Министрима рок за предају извештаја 12. септембар

Нови магазин 19.08.2016
Нови министри у Влади Србије имају рок до 12. септембра да Агенцији за борбу против корупције поднесу извештај о својој имовини и приходима у електронској форми, кажу у тој Агенцији. Како је речено Тањугу, рок за подношење… »

Шабић: Завод за вештачење да достави информације "Данасу"

Б92 19.08.2016
Београд -- Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности позвао је Градски завод за вештачење у Београду да „Данасу“ достави информације. Како наводи, Завод под претњом новчаног кажњавања… »

Шпанија коначно добија владу

Радио 021 19.08.2016
Премијер Шпаније Маријано Рахој потписао је договор о формирању нове владе са лидером опозиционе партије Сјудаданос (Грађани) Албертом Ривером. Рахој је јуче прихватио пакет од шест услова којима је Сјудаданос условљавао… »

На сајму у Орегону први пут марихуана

Бета 19.08.2016
Десетак биљака марихуане биће приказано на Државном сајму Орегона следећег петка, што ће бити први такав догадјај у САД. То представљање младих биљака приближиће узгој марихуане класичној пољопривреди, за мање од… »