Arhiva vesti 24.02.2016

NATO misija na Egejskom moru počinje u petak?

Akter 24.02.2016
Misija NATO u Egejskom moru u cilju kontrolisanja krijumčara migranata mogla bi da počne u petak, najavio je danas Mihael Henjez. Misija NATO u Egejskom moru u cilju kontrolisanja krijumčara migranata mogla bi da počne u petak, najavio je danas… »

"Turska je više evropska nego neke članice EU-a"

Vesti online 24.02.2016
Peter Altmajer, šef kabineta nemačke kancelarke Angele Merkel i koordinator za izbeglice, pohvalio je ulogu Turske u izbegličkoj krizi. - Turska je u protekle tri godine imala veoma pozitivnu ulogu u prihvatu izbeglica i ponašala se više evropski od… »

Raća: "Dobro pamtim ONAJ derbi"

Sportske.net 24.02.2016
Bivši fudbaler Partizana Radosav Petrović evocirao je uspomene sa "večitih derbija" i otkrio koje tri utakmice protiv Crvene zvezde za njega imaju najveći značaj. Miljenik navijača Partizana Radosav Petrović jedan je od retkih fudbalera tog kluba… »

Novi prodajno - servisni salon Nikom auta

iKragujevac 24.02.2016
Preduzeće ''Nikom auto'' d.o.o iz Kragujevca u partnerstvu sa kompanijom Fijat Krajsler automobili, danas je svečano otvorilo novi prodajno - servisni salon brendova Fijat Krajsler grupacije: Fiat, Fiat Profesional, Alfa Romeo, Jeep, Lancia i Mopar koje… »

Karadžić i Ivković u Cirihu na vanrednim kongresima UEFA i FIFA

Blic sport 24.02.2016
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić i generalni sekretar Nebojša Ivković boraviće narednih dana u Cirihu gde se 25. februara održava vanredni Kongres UEFA, a dan kasnije i vanredni Kongres FIFA na kome će biti izabran novi prvi… »

FIS se izvinio Vanesi Me, mora i da joj plati odštetu

Sportski žurnal 24.02.2016
Međunarodna skijaška federacija (FIS) postigla je sporazum o poravnanju sa violinistkinjom Vanesom Me po njenoj tužbi za klevetu, pošto je optužena da je učestvovala u nameštanju rezultata kvalifikacionih trka kako bi se plasirala na Zimske… »

Potpisan sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Južne Koreje

Blic 24.02.2016
Mnistarka građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ambasador Južne Koreje u Srbiji, Dohun Li, potpisali su danas sporazum o vazdušnom saobraćaju između dve zemlje koji će omogućiti i uvođenje direktnih letova. Novi sporazum… »

Aktivisti SNS posećuju gradjane u Čačku

Beta 24.02.2016
Predsednik Skupštine Čačka Veljko Negovanović pozvao je danas aktiviste Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu da ne poseću gradjane u njihovim domovima i ispituj ih za koga će glasati. Negovanović koji je i predsednik gradskog odbora… »

Građani Bolivije protiv Moralesove četvrte kandidature

Slobodna Evropa 24.02.2016
Građani Bolivije izjasnili su se na referendumu protiv promene ustava, čime je predsednik Evo Morales izgubio mogućnost da se kandiduje četvrti put. Protiv promena ustava izjasnio se 51 odsto građana. Morales, koji trenutno služi treći mandat… »

Hasanbegović: Srbi u Hrvatskoj ne treba da budu most sa Srbijom

B92 24.02.2016
Delegacija Srpske pravoslavne crkve na čelu sa patrijarhom Irinejom boravila je u Pakracu gde je Sveti sinod trebalo da vidi kako napreduje obnova episkopskog dvora i Saborne crkve koji su stradali u, kako pišu hrvatski mediji, Domovinskom ratu i da… »