Arhiva vesti 23.01.2017

Novi zakon diže kirije: Država će znati za svaki stan koji se izdaje, ali i za svakog podstanara

Kurir 23.01.2017
BEOGRAD - Iznajmljivanje željene stambene nekretnine može se pretvoriti u pravu noćnu moru ukoliko ne pokucate na prava vrata. Nepoverljivi, oni s lošim iskustvom ili manjkom slobodnog vremena obraćaju se agencijama za nekretnine, kojih samo u… »

Magla usporava saobraćaj

Danas 22.01.2017
Auto moto savez Srbije saopštio je večeras da magla smanjuje vidljivost na području Loznice, Smederevske Palanke i Palića i da je na pojedinim deonicama smanjena ispod 100 metara zbog čega je saobraćaj usporen i otežan. Sumaglica je prisutna na… »

Poslanica SNS nova potpredsednica Parlamentarne skupštine SE

Novi magazin 23.01.2017
Šefica stalne delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Aleksandra Đurović izabrana je danas za potpredsednicu tog tela, a tu funkciju obavljaće u naredne dve godine, saopšteno je. Aleksandra Đurović je poslanica Srpske… »

Razredna iz Aleksine škole među 200 najboljih prosvetara

B92 23.01.2017
Nekadašnja razredna dečaka koji je maltretirao Aleksu Jankovića našla se na spisku 200 najboljih prosvetnih radnika u Srbiji, javlja Nedeljnik. Dragana Janković, majka dečaka koji je izvršio samoubistvo 2011. godine jer nije mogao da istrpi… »

Dunja Ilić podelila potresnu vest: Ja sam od noćas udovica (foto)

Svet 23.01.2017
Pevačica Dunja Ilić šokirala je javnost kada je saopštila da joj je dečko preminuo od droge, te da je ona sada udovica. “Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da… »

Janković: Ništa ne sprečava ni SNS da me podrži

N1 Info 23.01.2017
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je za Insajder da je razlika u najavi kandidature i same kandidature za predsednika Srbije formalnost, a da je, uprkos opasnosti da se njegove poruke sa funkcije Zaštitnika tumače kao političke, ostao na… »

Pregovarač sirijske vlade u Astani: Govor suprotne strane je uvredljiv

Večernje novosti 23.01.2017
Izaslanik sirijske vlade na mirovnim pregovorima u Astani Bašar Džafari kritikovao je govor vođe pobunjenika na otvaranju pregovora u Kazahstanu, nazvavši ga "provokativnim" i "uvredljivim" Izaslanik sirijske vlade na mirovnim pregovorima u Astani… »

"Nikolić u Briselu zbog mira i stabilnosti, a ne kampanje"

B92 23.01.2017
Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak kaže da je učešće predsednika Tomislava Nikolića u Briselskom dijalogu u funkciji očuvanja mira i stabilnosti. Ona je rekla da Nikolić to ne čini zbog predsedničke kampanje. Nikolićeva savetnica je za… »

Fijon: Evropi je potrebna nova vojna alijansa

Politika 23.01.2017
PARIZ - Konzervativni francuski predsednički kandidat Fransoa Fijon, zabrinut zbog pravca kojom će krenuti nova vlada SAD, želi da nova evropska vojna alijansa štiti Stari kontinent i bori se protiv islamskog ekstremizma, javlja AP. Fijon je naveo… »

Sastanak delegacija Srbije i BiH

Beta video 23.01.2017
BEOGRAD - Zajedno s predsedavajućim Saveta ministara BiH, u posetu Srbiji došli su ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda i ministar… »