Arhiva vesti 23.01.2017

Agenciji pola kirije, novi zakon ih diže?

B92 23.01.2017
Beograd -- Iznajmljivanje željene stambene nekretnine može se pretvoriti u pravu noćnu moru ukoliko ne pokucate na prava vrata. Nepoverljivi, oni s lošim iskustvom ili manjkom slobodnog vremena obraćaju se agencijama za nekretnine, kojih samo u… »

Magla usporava saobraćaj

Danas 22.01.2017
Auto moto savez Srbije saopštio je večeras da magla smanjuje vidljivost na području Loznice, Smederevske Palanke i Palića i da je na pojedinim deonicama smanjena ispod 100 metara zbog čega je saobraćaj usporen i otežan. Sumaglica je prisutna na… »

Aleksandra Đurović potpredsednica PS Saveta Evrope

B92 23.01.2017
Šef stalne delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope Aleksandra Đurović izabrana je za potpredsednicu tog tela. Tu funkciju će obavljati tokom ove i sledeće godine, saopšteno je iz Skupštine Srbije. U sastavu delegacije… »

Nastavnica koja je zataškavala nasilje nad Aleksom među 200 najboljih prosvetnih radnika

Nedeljnik 23.01.2017
Ona je predložena od strane svojih kolega iz Niša da vrši ulogu odabranih prosvetara koji će biti zaduženi za borbu protiv vršnjačkog nasilja, što je šokiralo Aleksinu majku Draganu. "Da nisam reagovala, ona bi sigurno postala savetnica. Ovako… »

Pevačica u žalosti: predozirao se dečko Dunje Ilić

Tračara 23.01.2017
Nekadašnja pevačica Dunja Ilić podelila je sa svojim pratiocima potresnu vest da je njen dečko izgubio život nakon što se predozirao. “7 sati sam samo gledala tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostajan sahrane. Meni si sve i ostaćeš”… »

Janković: Ništa ne sprečava ni SNS da me podrži

Sandžak haber 23.01.2017
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je za Insajder da je razlika u najavi kandidature i same kandidature za predsednika Srbije formalnost, a da je, uprkos opasnosti da se njegove poruke sa funkcije Zaštitnika tumače kao političke, ostao na… »

Pregovarač sirijske vlade u Astani: Govor suprotne strane je uvredljiv

Večernje novosti 23.01.2017
Izaslanik sirijske vlade na mirovnim pregovorima u Astani Bašar Džafari kritikovao je govor vođe pobunjenika na otvaranju pregovora u Kazahstanu, nazvavši ga "provokativnim" i "uvredljivim" Izaslanik sirijske vlade na mirovnim pregovorima u Astani… »

Pak: Nikolić u Briselu u funkciji očuvanja mira i stabilnosti

Novi magazin 23.01.2017
Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak izjavila je večeras da je učešće predsednika Tomislava Nikolića u Briselskom dijalogu u funkciji očuvanja mira i stabilnosti, a ne zbog predsedničke kampanje. Ona je za Televiziju Vojvodine rekla da će… »

I Fijon protiv NATO: Evropi potrebna vojna alijansa

B92 23.01.2017
Pariz -- Konzervativni francuski predsednički kandidat Fransoa Fijon želi da nova evropska vojna alijansa štiti Evropu i bori se protiv islamskog ekstremizma, javlja AP. Fijon je to rekao nakon što je izrazio zabrinutost zbog pravca kojom će krenuti… »

Sastanak delegacija Srbije i BiH

Beta video 23.01.2017
BEOGRAD - Zajedno s predsedavajućim Saveta ministara BiH, u posetu Srbiji došli su ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirko Šarović, ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda i ministar… »