Arhiva vesti 01.02.2018

Apsolutni rekord: "Nikola Tesla" se ne zaustavlja

B92 01.02.2018
Beograd -- Na aerodromu "Nikola Tesla" u januaru je zabeleženo 333.989 putnika, što je nov apsolutni mesečni rekord. Time je nastavljen 19-mesečni trend rasta broja putnika u beogradskoj vazdušnoj luci. U posmatranom mesecu je obavljeno 4.180… »

Narodna stranka: Gradska vlast u kampanji "skupo, a glupo"

B92 01.02.2018
Beograd -- Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio da kandidati SNS za odbornike, aktuleni čelnici grada, nastavljaju kampanju pod nazivom "Skupo, a glupo". "Pored postavljanja jarbola na Ušću od tri miliona evra, novogodišnje rasvete… »

Malo Davos, malo Grocka

Dojče vele 01.02.2018
Dok se vlast i opozicija zabavljaju beogradskim temama i međusobnim napadima, Aleksandar Vučić juri na sastanke sa političarima svetskog ranga. Ta hiperaktivnost mu dobro dođe u takozvanoj funkcionerskoj kampanji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Koje Srbe je Putin do sada "okitio" ordenom?

RTV 01.02.2018
BEOGRAD - Predsednik Rusije, Vladimir Putin, do sada je dodelio "Ordene prijateljstva" nekolicini građana Srbije, a među njima ministru inostranih poslova Ivici Dačiću, ministru za inovacije Nenadu Popoviću, reditelju Emiru Kusturici i bivšem… »

Molotovljev koktel bačen na kuću Su Ći

Radio 021 01.02.2018
Na rezidenciju liderke Mjanmara Aung San Su Ći bačen je jutros molotovljev koktel, ali ona nije bila kod kuće i pričinjena je samo minimalna šteta, rekao je portparol vlade Zav Htaj. On je rekao da je Su Ći, koja je državna savetnica i ministarka… »

Povređeno dete pešak na Zvezdari

RTS 01.02.2018
Devetogodišnje dete pešak teško je povređeno u saobraćajnoj nesreći na Zvezdari, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Nesreća se dogodila sinoć u 20.20 na uglu ulica Braće Ribnikar i Stanka Vraza, a povređeno dete prevezeno je na… »

Samohrana majka s Kosova dobila obećani traktor VIDEO

B92 01.02.2018
Snežani Dubić, samohranoj majci šestoro dece iz sela Suvi Lukavac na Kosovu i Metohohiji, stigao je novi traktor. Traktor je Snežani bio obećan tokom nedavnih razgovora sa predsednikom Srbije u Lapljem Selu. Traktor je sa pratećom mehanizacijom… »

FOTO: TONS izradio slikovnicu o Novom Sadu za novosadske prvake

Radio 021 01.02.2018
Povodom Dana Grada, Turistička organizacija Novog Sada je izradila za najmlađe Novosađane slikovnicu "Novi Sad - grad golubijeg srca". Ideja je bila da se đacima prvacima pokloni edukativna, ali i zabavna slikovnica, koja je prilagođena njihovom… »

Sedam miliona za projekte iz kulture

OK radio 01.02.2018
Gradsko Veće Vranja usvojilo je tekst konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za ovu godinu. Kako je istakla gradska većnica Zorica Jović, za ove namene opredeljeno je sedam miliona dinara, a po Zakonu o kulturi na javni… »

Stanje Zorana Antića stabilno

OK radio 01.02.2018
Zdravstveno stanje šefa vranjskih socijalista Zorana Antića, nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo u četvrtak popodne je stabilno, saznaje OK Radio u redovima SPS-a u Vranju. Antić je povređen kada je njegov automobil na autoputu Beograd –… »