Arhiva vesti 16.03.2018

Dačić: Poštovao bih odluku o pripajanju Srpske Srbiji

Vesti online 16.03.2018
Srbija poštuje teritorijalni integritet BiH i garant je Dejtonskog sporazuma, izjavio je danas u Sarajevu ministar spoljnih poslova, Ivica Dačičh i dodao da bi poštovao odluku o pripajanju Republike Srpske Srbiji, ako bi to bio dogovor svih naroda u… »

Preokret u slučaju pljačke veka: Ništa od sporazuma Bande i Tužilaštva

Blic 16.03.2018
Okružni sud u Banjaluci odbio je danas sporazum o priznanju krivice između Olega Bande i Republičkog javnog tužilaštva, a kojim je optuženom razbojniku garantovano šest godina zatvora. Nakon ove odluke suda, Banda se vraća na optuženičku klupu… »

"Još nema opasnosti od poplava u Vojvodini"

B92 16.03.2018
Beograd -- Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Đorđe Milićević izjavio je da ne postoji opasnost od poplava na rekama i vodotocima u Vojvodini. Ipak, kako kaže, ukoliko dođe do naglog topljenja snega u Alpima, može doći do porasta… »

Vučić: Evo šta je moja najgora noćna mora

Mondo 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema goru noćnu more od one kada čuje statistiku o padu nataliteta u Srbiji. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Svakog dana nas je 107 manje, svakog dana gubimo 107 ljudi i zato moramo da učinimo… »

FSS ponovo udara večite: Grobari polomili 420 stolica, Zvezda pala zbog slabe organizacije

Mozzart sport 16.03.2018
Na tapetu je i Čukarički... Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je nove postupke protiv Crvene zvezde i Partizana, a na tapetu je bio i Čukarički Crvena zvezda i Čukarički su loše organizovali utakmice sa Napretkom, odnosno… »

Procenjena vrednost Agrokorovih kompanija kreće se u rasponu od 1,8 do 3,8 milijardi evra

Nova ekonomija 16.03.2018
Novi poverenik za Agrokor Fabris Peruško izneo je detaljni plan i prve brojke koje otkrivaju procenjenu vrednost imovine i mogućnost namirenje za poverioce. Kao što se već slutilo iz Ramljakovog koncepta nagodbe, naplatu celog ili većeg dela… »

Od ponedeljka subvencionisani krediti poljoprivrednicima za setvu

Blic 16.03.2018
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović najavio je danas da od ponedeljka kreće linija subvencionisanih kredita za predstojeću setvu i da će kamatna stopa sa osam i devet odsto biti spuštena na jedan odsto za lica do 40… »

Blizu 4,5 miliona koverti u trećem izvlačenju nagrada

RTS 16.03.2018
Oko 4,5 miliona koverti sa slipovima i fiskalnim računima naći će se u "bazenu" iz kojeg će sutra biti izvučeni dobitnici nagrada u trećem izvlačenju u igri "Uzmi račun i pobedi", navode organizatori nagradne igre. Radnici "Pošte Srbije" danas su… »

Komentar: Hirurg

Večernje novosti 16.03.2018
Dovoljan je bio samo mig diplomatskih predstavnika SAD vlastima u Sarajevu da se "Noćnim vukovima", odnosno njihovom i vođi srpskog ogranka ove moto-grupe zabrani ulazak u BiH. KAD neko hoće da zametne kavgu, lako mu je da pronađe povod. Ukoliko on… »

Review: Započnite rad na desktopu nastavite na DeX‑u

PC Press 16.03.2018
Samsung DeX smo već upoznali, a nakon MWC‑a nas očekuje novo izdanje, koje je i u kompaktnijoj, horizontalnoj verziji zadržalo sve postojeće konektore. Ipak, bilo bi nepravedno reći da je DeX samo pomoćnik za povezivanje mobilnog telefona – on… »