Arhiva vesti 16.03.2018

Fordovi automobili u Srbiji i Evropi apsolutno bezbedni

Auto magazin 16.03.2018
Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford saopštava da su sva nova vozila ove marke namenjena kupcima u Srbiji i Evropi tehnički apsolutno bezbedna, bez ikakvih potreba za vanrednim… »

U vranjskoj Gimnaziji „Nedelja škole“

Jug press 16.03.2018
VRANJE Gimnazija „Bora Stanković“ u Vranju, od 20. do 28. marta, brojnim aktivnostima obeležiće Dan škole. Jedan od značajnijih događaja, koji će biti u znaku obeležavanja 137 godina postojanja i rada ove obrazovne ustanove je otvaranje Ruskog… »

Ostavke u Nadzornom odboru GSP-a

Dnevnik 16.03.2018
Dva člana Nadzornog odbora JGSP Novi Sad uskoro će da podnesu ostavke, saznaje Dnevnik. Inače, Nadzorni odbor ovog gradskog preduzeća broji tri člana. Ostavka dva člana NO usledila je nakon kontrole rada javnih i komunalnih preduzeća u Novom Sadu… »

Nisi ništa posebno, poljubio te jer je čuo da sam ga ostavila! Kija i Luna se žestoko posvađale, Kockareva izgovorila sve…

Press 16.03.2018
Kija Kockar i Luna Đogani posvađale su se tokom pitanja gledalaca. Pitanja novinara unela su nove nemire u Belu kuću, a kao i prethodnih šest meseci najžešća je bila svađa Kristine Kije Kockar i Lune Đogani. Zbog ove pesme su se posvađali: Kija… »

Šta je starije - kokoška ili jaje? Odgovor je konačno stigao

Blic 16.03.2018
Naučnici Univerziteta Šefild i Varvik su, čini se, našli odogovor na pitanje svih pitanja: šta je starije, kokoška ili jaje, piše britanski Dejli Mejl. Na najčešće postavljeno pitanje od postanke sveta, ljudi u najvećem broju odgovaraju "jaje"… »

Antonijević: Ozbiljne posledice negativne ocene SE

Danas 16.03.2018
Srbija nije ispunila nijednu preporuku o unapređenju borbe protiv korupcije, ocenio Savet Evrope Ovo je ozbiljan pokazatelj da Srbija drastično mora da promeni način na koji se bori protiv korupcije. Negativna ocena Saveta Evrope bi mogla da ima… »

Zbog čega se u Majamiju srušio most težak 950 tona

B92 16.03.2018
Majami -- Vlasti na Floridi saopštile su da su se posle "stres testa" olabavile sajle na kojima je visio pešački betonski most težak 950 tona, koji se srušio u četvrtak. U rušenju mosta na prometnu saobraćajnicu stradalo je šest osoba. Dok… »

Poludela žičara u Gruziji, osam povređenih (video)

Dnevnik 16.03.2018
LONDON: Najmanje osam osoba je povređeno, od čega dve ozbiljno, kada se pokvarila žičara u gruzijskom ski centri Gudauri. Kako se navodi, žičara je odjednom udvostručila brzinu, zbog čega su mnogi skijaši koji su se u tom trenutku nalazili na… »

Za kredite preduzećima od 20 miliona evra iz IPA fondova EU

Danas 16.03.2018
Od sredine ove godine, mala i srednja preduzeća u Srbiji moći će u odabranim poslovnim bankama da dobiju znatno povoljnije investicione kredite zahvaljujući projektu “EU za Srbiju –finansiranje za MSP”, ističe se u saopštenju Minitarstva… »

Brana Prvonek dobija prostorni plan

OK radio 16.03.2018
Pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture mr Đorđe Milić, održao je u Vranju javnu prezentaciju Plana područja posebne namene sliva akumulacije brane Prvonek. Prezentaciji su prisustvovali gradonačelnik Slobodan Milenković sa… »