Arhiva vesti 16.03.2018

Od nedelje drastičan pad temperature i sneg

RTV Novi Pazar 16.03.2018
Lepom vremenu i prolećnim temperaturama bliži se kraj. U to ćemo se uvertiti već drugog dana vikenda, u nedelju kada će temperatura biti u drastičnom padu. Očekuje se da će razlika temperature između subote i nedelje, u pojednim mestima, biti i… »

Napeto u Britaniji: Ruski biznismen zadavljen u VB, diplomate proterane

Vesti online 16.03.2018
Smrt ruskog biznismena koji je živeo u Londonu Nikolaja Gluškova se tretira kao ubistvo nakon što je autopsija pokazala da je on zadavljen. To je saopštila britanska policija. "U ovoj fazi, ništa ne ukazuje ni na kakvu povezanost s pokušajem ubistva… »

U napadu na sirijski grad Arfin poginulo 20 civila

Danas 16.03.2018
Snage sirijskih Kurda saopštilie su da je u granatiranju i napadima aviona na sirijski grad Afrin, ubijeno je 20 civila, javlja Asošijeted pres (AP). Redur Halil, portparol Sirijskih demokratskih snaga, takođe je saopštio da je 30 civila ranjeno kada… »

VAR i zvanično na Mundijalu u Rusiji

Beta 16.03.2018
Svetska fudbalska federacija (Fifa) danas je i zvanično odobrila korišćenje video tehnologije na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Panel Fife je pre dve nedelje jednoglasno doneo odluku o odobravanju VAR tehnologije, a zvanična odluka doneta je danas na… »

Merkel: Nemačka neće bojkotovati Mundijal

B92 16.03.2018
Nemačka kancelarka Angela Merkel odbacila je mogućnost da ta zemlja bojkotuje Svetsko prvenstvo u fudbalu. Ovih dana se spekulisalo da će Nemačka bojkotovati Mundijal kako bi pokazala solidarnost Velikoj Britaniji zbog trovanja bivšeg ruskog… »

Miščević: Spremni za pet poglavlja, ključan Izveštaj EK

Večernje novosti 16.03.2018
Šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević kaže da je Beograd spreman da u junu otvori pet poglavlja u pregovorima u članstvu o EU. Šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević kaže da je Beograd spreman da u junu otvori pet poglavlja… »

Alonso stopama dede i oca do dresa "Furije"

B92 16.03.2018
Fudbaler Čelsija Markos Alonso konačno je dobio poziv u reprezentaciju Španije za prijateljske utakmice protiv Nemačke i Argentine. Levi bek "plavaca" krenuo je putem dede Imaza i oca Penje, koji su takođe igrali za špansku selekciju dok su… »

Nova smrt fudbalera: Preminuo mladi igrač norveškog Kongsvingera

Večernje novosti 16.03.2018
Dvadesetogodišnji Adrijan Lilebek Ovlijen preminuo je nakon teške infekcije, a klub nije saopštio više detalja o njegovoj iznenadnoj smrti. Dvadesetogodišnji fudbaler Konsvingera Adrijan Lilebek Ovlijen preminuo je nakon teške infekcije, saopštio… »

Od danas Samsung Galaxy S9 i S9+ dostupni u Srbiji

PC Press 16.03.2018
Novi Samsung-ovi Galaxy S9 i S9+ modeli koji su nedavno predstavljeni na MWC-u u Barseloni, od danas su dostupni na srpskom tržištu. Glavni aduti ovih modela su kamera za snimanje pri slabom osvetljenju sa novim dvostrukim objektivom blende, Super… »

Kuburović: Uskoro “e sud”, suđenje bez odlaska u sudnicu

Dnevnik 16.03.2018
BEOGRAD: Ministarka pravde Nela Kuburović najavila je uvođenje “e suda” najpre u Upravni sud, a potom i u privredne sudove, koji će omogućiti da stranke u postupku praktično više ne moraju uopšte da dolaze u sud. Uvođenjem “e suda”, će se… »