Arhiva vesti 16.03.2018

Ataman postao negativni rekorder

Mondo 16.03.2018
Trener Efesa u četvrtak je izgubio 130. utakmicu u Evroligi. Prema podacima grčkog statističara Janisa Psarakisa, turski trener Ergin Ataman u četvrtak je postao negativni rekorder Evrolige, odnosno trener sa najvećim brojem poraza u istoriji elitnog… »

Policija, vatrogasci, hitna, veterina: Šesti pokušaj iseljenja porodice Maurer iz stana u centru prestonice

Blic 16.03.2018
Porodica Maurer je iz šestog pokušaja danas prinudno iseljena iz stana u Bulevaru kralja Aleksandra 26 i vrata su zapečaćena. Na terenu su se, pored pripadnika policije, nalazili i vatrogasci, ekipe Hitne pomoći, Veterine Beograd, kao i… »

Lažni pripadnik VBA pokušao da preslišava policiju

Jugmedia 16.03.2018
Policija u Leskovcu uhapsila je S. M. (45) iz Zemuna zbog sumnje da je izvršio krivična dela lažno predstavljanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je 14. marta ove godine, oko 20.45… »

Krik: Vučić manipuliše podacima o ubistvima

Danas 16.03.2018
Iako je bazom podataka „Crna knjiga“ KRIK ukazao da su mafijaške likvidacije u porastu, kao i da su policija i tužilaštvo neuspešni u njihovom rasvetljavanju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je pokušao da demantuje ove nalaze, piše… »

Zakazana 15. sednica Skupštine grada

RT Kragujevac 16.03.2018
Pred odbornicima Grada Kragujevca je 15. zasedanje lokalnog parlamenta koje će biti održano 23. marta od 9 časova. Predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinović održao je konsultacije sa predstavnicima odborničkih grupa sa kojim je… »

I ONI SU U ŠOKU: Vojketovi prijatelji se nisu nadali njegovom i Sarinom raskidu!

Svet 16.03.2018
Vladan Vojnović Vojke i Sara Reljić započeli su romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi, ali je ona na samom početku prekinuta jer je reper izbačen odlukom gledalaca. Međutim, kada su videli koliko ona pati za njim, upravo oni… »

Sud u Rumuniji odbacio tvrdnju čoveka da je živ

Beta 16.03.2018
Sud u Rumuniji odbacio je tvrdnju jednog čoveka da je živ, pošto je zvanično proglašen mrtvim. Portparolka suda je rekla da je 63-godišnji Konstantin Reliu izgubio proces u gradu Vasluju na severoistoku zemlje pošto je zakasnio sa žalbom. Odluka… »

Mondoloni: Obeležavamo prošlost, okrenuti budućnosti

RTV 16.03.2018
BEOGRAD - Francuski ambasador u Beogradu Frederik Mondoloni najavio je danas niz događaja povodom obeležavanja stogodišnjice oslobođenja Srbije i kraja Prvog svetskog rata, istakavši da Francuska obeležava prošlost, ali je okrenuta budućnosti i… »

Vučić: Brnabić s "malteškim papirima" nema nikakve veze

RTV 16.03.2018
PROKUPLJE - Optužbe na račun umešanosti premijerke Ane Brnabić u "malteške papire" i malverzacije u vezi sa of šor kompanijama potpuno su besmislene i nemaju nikakvog osnova, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tu priču su, kako je rekao… »

"Zadovoljni smo pojašnjenjem Pentagona, evo i transkripta"

B92 16.03.2018
Zadovoljni smo što je pojašnjeno da izjava generala Skaparotija da ga "Srbija unutar Balkana najviše brine po pitanju ruskog i uticaja", nije stav Pentagona. To je saopštilo Ministarstvo odbrane Srbije. Ministarstvo u saopštenju navodi i da zbog… »