Arhiva vesti 16.03.2018

Ataman rekorder!

Sportske.net 16.03.2018
Ali neće biti preterano ponosan. Ergin Ataman je sredinom sezone preuzeo Anadolu Efes od Velimira Perasovića, ali preterani pomak u redovima "pivara" nije viđen. Efes je sinoć doživeo i svoj 20 poraz u Evroligi, bolji od njih bio je Bamberg, pa su sa… »

Posle višečasovne drame u centru Beograda: Porodica Maurer izbačena na ulicu zbog prevare podstanara (foto)

Večernje novosti 16.03.2018
Posle šestog pokušaja Silvana Maurer danas prinudno iseljena iz svog stana u centru Beograda. Vlasnica se nije uknjižila, što je omogućilo krađu identiteta bivšeg vlasnika i podizanje hipoteke. POSLE višečasovne drame porodica Maurer danas je… »

Lažni pripadnik VBA pokušao da preslišava policiju

Jugmedia 16.03.2018
Policija u Leskovcu uhapsila je S. M. (45) iz Zemuna zbog sumnje da je izvršio krivična dela lažno predstavljanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je 14. marta ove godine, oko 20.45… »

U Srbiji 2017. tri puta manje ubijenih nego 2001.

RTV 16.03.2018
PROKUPLJE - Srbija ima jedan od najnižih procenata ubistava na godišnjem nivou u Evropi, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić precizirajući da je u 2017. ubijeno 76 ljudi, što je tri puta manje nego 2001. godine. Vučić je tako… »

Zakazana sednica Skupštine grada

Ritam grada Kg 16.03.2018
Nakon konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović, zakazao je XV redovnu sednicu gradskog parlamenta za petak 23. mart sa početkom u 9 sati. Među najznačajnijim tačkama dnevnog reda je Predlog… »

Luna priznala: Sloba i ja smo sve uradili zbog marketinga! (video)

Večernje novosti 16.03.2018
Kija je tužila Lunu zato što ne prestaje da blati nju i njen brak, te smatra da ona nema pravo bilo šta da komentariše i da je samo jedna u nizu. U Zadruzi je organizovano suđenje između Kristine Kije Kockar i Lune Đogani. Naime, Kija je tužila… »

Rumunija: Živ čovek se prekasno žalio i - za sud je mrtav

RTV 16.03.2018
BUKUREŠT - Rumunski sud odbio je tvrdnju 63-godišnjeg Rumuna Konstatina Relijua da je živ, nakon što je zvanično registrovano da je preminuo. Prema rečima portparola suda, Reliu je izgubio slučaj zato što je prekasno podneo žalbu i presuda je… »

Mondoloni: Obeležavamo prošlost, okrenuti budućnosti

RTV 16.03.2018
BEOGRAD - Francuski ambasador u Beogradu Frederik Mondoloni najavio je danas niz događaja povodom obeležavanja stogodišnjice oslobođenja Srbije i kraja Prvog svetskog rata, istakavši da Francuska obeležava prošlost, ali je okrenuta budućnosti i… »

Vučić: Brnabićevu mešaju u „malteške papire“, a u njima je Šolak

Danas 16.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da jedan list pokušava da umeša Anu Brnabić u „malteške papire“, a u njima je, kako tvrdi Vučić, u stvari Dragan Šolak za koga je rekao da je Đilasov saradnik. „Kriva je Ana zato što je… »

Šta je rekao američki general Skaparoti?

RTV 16.03.2018
BEOGRAD - Ministarstvo odbrane saopštilo je da je zadovoljno što je pojašnjeno da, izjava američkog generala Kurtisa Skaparotija, da ga "Srbija i srpsko stanovništvo unutar Balkana najviše brinu po pitanju ruskog mešanja i uticaja", nije stav… »