Arhiva vesti 16.03.2018

‘Luzer’ evrolige svih vremena: Ataman obara rekorde!

Hot sport 16.03.2018
Statistika je čuda, a najnovija koja nam stiže iz košarke sigurno se neće dopasti jednom od najomraženijih trenera u Srbiji. Nije baš voljen trener, kod navijača Crvene zvezde je najomraženiji. Ipak, Ergin Ataman oborio je rekord, ali ne neki… »

Policija, vatrogasci, hitna, veterina: Šesti pokušaj iseljenja porodice Maurer iz stana u centru prestonice

Blic 16.03.2018
Porodica Maurer je iz šestog pokušaja danas prinudno iseljena iz stana u Bulevaru kralja Aleksandra 26 i vrata su zapečaćena. Na terenu su se, pored pripadnika policije, nalazili i vatrogasci, ekipe Hitne pomoći, Veterine Beograd, kao i… »

Lažni pripadnik VBA pokušao da preslišava policiju

Jugmedia 16.03.2018
Policija u Leskovcu uhapsila je S. M. (45) iz Zemuna zbog sumnje da je izvršio krivična dela lažno predstavljanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je 14. marta ove godine, oko 20.45… »

Krik: Vučić manipuliše podacima o ubistvima

Danas 16.03.2018
Iako je bazom podataka „Crna knjiga“ KRIK ukazao da su mafijaške likvidacije u porastu, kao i da su policija i tužilaštvo neuspešni u njihovom rasvetljavanju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je pokušao da demantuje ove nalaze, piše… »

Zakazana 15-ta redovna sednica Skupštine grada Kragujevca!

iKragujevac 16.03.2018
U petak 23. marta održaće se 15-ta redovna sednica Skupštine grada Kragujevca! Na sednici je predložen sledeći dnevni red: 1. Predlog odluke o rebalansu budžeta grada Kragujevca za 2018. godinu 2. Predlog odluke o izmenama Odluke o ostvarivanju… »

Đekson brutalno napao minu: Zadrugari brže-bolje reagovali, a njen dečko Toma... (video)

Press 16.03.2018
Ne može da prihvati poraz. eliki šef je danas ponovo organizovao suđenje u "Zadruzi" jer je na njegovu adresu pristiglo nekoliko tužbi. Prva na rasporedu bila je tužba novog ukućanina Tomislava Panića, koji je tužio Đeksona jer mu se podmesvao… »

Sud u Rumuniji odbacio tvrdnju čoveka da je živ

Beta 16.03.2018
Sud u Rumuniji odbacio je tvrdnju jednog čoveka da je živ, pošto je zvanično proglašen mrtvim. Portparolka suda je rekla da je 63-godišnji Konstantin Reliu izgubio proces u gradu Vasluju na severoistoku zemlje pošto je zakasnio sa žalbom. Odluka… »

Mondoloni: Obeležavamo prošlost, okrenuti budućnosti

RTV 16.03.2018
BEOGRAD - Francuski ambasador u Beogradu Frederik Mondoloni najavio je danas niz događaja povodom obeležavanja stogodišnjice oslobođenja Srbije i kraja Prvog svetskog rata, istakavši da Francuska obeležava prošlost, ali je okrenuta budućnosti i… »

Vučić: Brnabić s "malteškim papirima" nema nikakve veze

RTV 16.03.2018
PROKUPLJE - Optužbe na račun umešanosti premijerke Ane Brnabić u "malteške papire" i malverzacije u vezi sa of šor kompanijama potpuno su besmislene i nemaju nikakvog osnova, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tu priču su, kako je rekao… »

"Zadovoljni smo pojašnjenjem Pentagona, evo i transkripta"

B92 16.03.2018
Zadovoljni smo što je pojašnjeno da izjava generala Skaparotija da ga "Srbija unutar Balkana najviše brine po pitanju ruskog i uticaja", nije stav Pentagona. To je saopštilo Ministarstvo odbrane Srbije. Ministarstvo u saopštenju navodi i da zbog… »