Arhiva vesti 16.03.2018

Područje uz Savu uskoro bezbedno od velikih voda

RTV 16.03.2018
HRTKOVCI - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović obišli su danas radove na izgradnji odbrambene linije na levoj obali reke Save u delu od Hrtkovaca do Jarka, poručivši da će kompletno područje u… »

Automobil udario pešaka i odbacio ga na autobus

B92 16.03.2018
Beograd -- U Bulevaru despota Stefana danas je povređen pešak kada je na njega naletelo putničko vozilo i odbacilo ga na autobus, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Nezgoda se dogodila oko 12 sati u blizini Policijske uprave Beograd i povređeni je… »

RTCG: Đukanović kandidat za predsednika Crne Gore

Danas 15.03.2018
Lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović biće kandidat te partije za predsednika države, nezvanično je saznala Radio televizija Crne Gore. Ranije danas, potpredsednik Vlade Crne Gore i funkcioner vladajuće stranke Milutin Simović rekao… »

Dugalić: Banke imaju pravo da naplaćuju troškoce obrade kredita

Beta 16.03.2018
Banke imaju zakonsko pravo da naplaćuju troškove obrade kredita i da taj trošak prikažu u ugovoru koji potpisuju s korisnikom kredita, kazao je danas generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić. "Banke će nastaviti da naplaćuju… »

Za dve nedelje male boginje pokosile šestoro ljudi

Politika 16.03.2018
Mart je nekada predstavljao sezonski vrh ove epidemije, ali ne znači da će broj obolelih sledećeg meseca početi da opada, jer to zavisi isključivo od broja vakcinisanih, a ne od prirodnih zakona, izjavio je za naš list epidemiolog dr Zoran… »

Slovaci ponovo na ulicama traže vanredne parlamentarne izbore

Novi magazin 16.03.2018
Desetine hiljada Slovaka ponovo su danas izašle na trgove Bratislave i više od 30 gradova širom Slovačke, kao i pred slovačke ambasade u 25 zemalja sveta sa zahtevom da se raspišu vanredni parlamentarni izbore, jer njihov gnev ne smiruje ostavka… »

Benksi muralom protestuje protiv zatvaranja turske umetnice

Radio 021 16.03.2018
Britanski ulični umetnik Benksi napravio je novi mural u Njujorku, u kome protestuje zbog zatvaranja turske slikarke i novinarke Zehre Dogan. Dogan je uhapšena kada je naslikala sliku na kojoj je prikazana turska zastava kako lepšra iznad ruševina… »

Nikad nisam želela ovakav život! Anabela Atijas zauvek napušta estradu, a evo šta je pravi razlog!

Kurir 16.03.2018
Anabeli Atijas donela je odluku da se povuče iz javnog života, i to ne na neko vreme, već zauvek! "Po pitanju javnog života ne želim da pričam, povlačim se potpuno, i to zauvek. Ne moram da dajem izjave, ne želim da budem javna ličnost. Ne prija… »

Ruska''zverska divizija'' stigla do američke obale: Podmornice neprimetno doplovile do vojnih baza SAD (video)

Pravda 16.03.2018
Nuklearne podmornice Ruske federacije klase „Ščuka B“ uspešno su sprovele vežbu blizu američkih vojnih baza, izbegavši otkrivanje dok su se približavale obali SAD, otkrio je podmornički oficir u emisiji na ruskoj televiziji „Zvezda“. Prema… »

POKS: Država da ispita imovinu "starleta"

B92 16.03.2018
Pokret obnove Kraljevine Srbije se oglasio saopštenjem u kom javno traži od države Srbije da ispita imovinu “starleta“. Kako se navodi, povod za saopštenje je informacija koju su pojedini mediji preneli, da je jedna “estradna ličnost“ kupila… »