Arhiva vesti 20.12.2016

Novogodišnji Gala koncert

RTV 20.12.2016
NOVI SAD - Vojvođanski simfonijski orkestra i Lelo Nika trio, pod dirigentskom palicom Stanka Jovanovića održaće Novogodišnji Gala koncert 28. decembra u Srpskom narodnom pozorištu sa početkom u 20 časova. U večeri novogodišnjeg koncerta publika… »

Vladimir Putin predložen za Nobela za mir

Radio 021 20.12.2016
Rukovodilac francuskog Centra za političke i međunarodne odnose Fabijen Bosar izjavio je danas da je zvanično nominovao predsednika Rusije Vladimira Putina za Nobelovu nagradu za mir. "Kao šef Centra za političke i međunarodne odnose zvanično sam… »

I Česi oštri: Merkelova kriva za pokolj u Berlinu!

Vesti online 20.12.2016
Česki ministar finansija Andrej Babiš optužio je u utorak nemačku kancelarku Angelu Merkel da je odgovorna za napad u Berlinu, poručujući da migrantima nije mesto u Evropi. Babiš je rekao da talasi migranata moraju biti zaustavljeni, navedeno je na… »

Ozbiljno upozorenje za sve vozače: Srpska policija više ne toleriše nepoštovanje ovih propisa!

Srbija danas 20.12.2016
U toku ove godine otkriveno je više od 300.000 prekršaja. U cilju veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju policijski službenici saobraćajne policije će u narednom periodu, a naročito u vreme predstojećih slavlja i novogodišnjih praznika… »

Zmija otrovnica kao ukras na božićnoj jelki

Beta 20.12.2016
Domaćica u Australiji otkrila je medju ukrasnim trakama na božićnoj jelki u svom domu opasnu zmiju otrovnicu i odmah pozvala stručnjake u pomoć. Nepoželjni gost bio je obmotan oko stabla jelke kada je u nedelju primetila Australijanka Čeril iz… »

Na poternici?!

Mondo 20.12.2016
Izdat nalog da se uhapsi sin Goce Božinovske ako ga nađu u zemlji i dovede u sud. Za Mirkom Šijanom (24), sinom pevačice Goce Božinovske, navodno je raspisana poternica na teritoriji cele Srbije, jer se uporno ne pojavljuje na suđenjima za vožnju u… »

Martinović: Nema imenovanja bez konsultacija sa Kancelarijom za KiM

Novi magazin 20.12.2016
Imenovanje ministara u privremene institucije samouprave na Kosovu i Metohiji ne može da se vrši bez konsultacija sa Srpskom listom i Kancelarijom Vlade Srbije za KiM, izjavio je danas u Zvečanu šef poslaničke grupe SNS-a u Narodnoj skupštini… »

Milojević je optimista: Oslabljena Mega želi da sruši Mornar

Hot sport 20.12.2016
Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da ima problema sa povredama igrača, ali da se nada da će njegova ekipa uspeti da odigra dobro i pobedi Mornar u Ligi šampiona. – Dobro se poznajemo sa ekipom Mornara, igrali smo već tri… »

Ne želi o tome da govori: Evo zašto je Viki Miljković bila glavna zvezda nemačkog magazina “Štern” (foto)

Svet 20.12.2016
Nedavno je folk pevačica Viki Miljković boravila osam dana u Izraelu i Palestini kako bi sa grupom vernika i sveštenika iz Srbije obišla sve najbitnije verske znamenitosti iz predistorije Hrišćanstva, o čemu je prvi pisao Scandal! Budući da, u… »

Regionom hara nova neizlečiva bolest: U Sarajevu se pojavila mačja sida

Kurir 20.12.2016
Iako se o tome još uvek javno ne govori, veterinari u Sarajevu sve češće dijagnostifikuju FIV – "mačju sidu", virusnu bolest mačaka uzrokovanu virusom mačje imunodeficijencije koji pripada istoj grupi retrovirusa kao i HIV virus koji uzrokuje… »