Arhiva vesti 20.12.2016

Novogodišnji Gala koncert

RTV 20.12.2016
NOVI SAD - Vojvođanski simfonijski orkestra i Lelo Nika trio, pod dirigentskom palicom Stanka Jovanovića održaće Novogodišnji Gala koncert 28. decembra u Srpskom narodnom pozorištu sa početkom u 20 časova. U večeri novogodišnjeg koncerta publika… »

Vladimir Putin predložen za Nobela za mir

Radio 021 20.12.2016
Rukovodilac francuskog Centra za političke i međunarodne odnose Fabijen Bosar izjavio je danas da je zvanično nominovao predsednika Rusije Vladimira Putina za Nobelovu nagradu za mir. "Kao šef Centra za političke i međunarodne odnose zvanično sam… »

I Česi oštri: Merkelova kriva za pokolj u Berlinu!

Vesti online 20.12.2016
Česki ministar finansija Andrej Babiš optužio je u utorak nemačku kancelarku Angelu Merkel da je odgovorna za napad u Berlinu, poručujući da migrantima nije mesto u Evropi. Babiš je rekao da talasi migranata moraju biti zaustavljeni, navedeno je na… »

Ozbiljno upozorenje za sve vozače: Srpska policija više ne toleriše nepoštovanje ovih propisa!

Srbija danas 20.12.2016
U toku ove godine otkriveno je više od 300.000 prekršaja. U cilju veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju policijski službenici saobraćajne policije će u narednom periodu, a naročito u vreme predstojećih slavlja i novogodišnjih praznika… »

Zmija otrovnica kao ukras na božićnoj jelki

RTV 20.12.2016
BEOGRAD - Domaćica u Australiji otkrila je među ukrasnim trakama na božićnoj jelki u svom domu opasnu zmiju otrovnicu i odmah pozvala stručnjake u pomoć. Nepoželjni gost bio je obmotan oko stabla jelke kada je u nedelju primetila Australijanka… »

Poternica za sinom Goce Božinovske: Izdat nalog da se uhapsi ako ga nađu u zemlji i dovedu u sud

Kurir 20.12.2016
Za Miroslavom Mirkom Šijanom (24), sinom pevačice Goce Božinovske, raspisana je poternica na teritoriji cele Srbije, jer se uporno ne pojavljuje na suđenjima za vožnju u pijanom stanju. Zbog toga je Prekršajni sud u Beogradu izdao nalog srpskoj… »

Martinović: Nema imenovanja bez konsultacija

RTS 20.12.2016
SNS smatra da imenovanje ministara u privremenim institucijama samouprave na KiM ne može da se vrši bez konsultovanja sa Kancelarijom za KiM, zato što Srbi u pokrajini nemaju većih prijatelja od Marka Đurića, Aleksandra Vučića i Vlade Srbije… »

Milojević se nada dobroj igri i pobedi protiv Mornara

Sportske.net 20.12.2016
Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da ima problema sa povredama igrača, ali da se nada da će njegova ekipa uspeti da odigra dobro i pobedi Mornar u Ligi šampiona. Košarkaši Mege igraju sutra od 18.30 na svom terenu u… »

Folkerka osvanula u nemačkom "šternu": Viki na Isusovom grobu

Večernje novosti 20.12.2016
Folk pevačica Violeta Viki Miljković je u Izraelu i Palestini sa grupom vernika i sveštenika iz Srbije obišla najvažnije hrišćanske znamenitosti. FOLK pevačica Violeta Viki Miljković je u Izraelu i Palestini sa grupom vernika i sveštenika iz… »

Regionom hara nova neizlečiva bolest: U Sarajevu se pojavila mačja sida

Kurir 20.12.2016
Iako se o tome još uvek javno ne govori, veterinari u Sarajevu sve češće dijagnostifikuju FIV – "mačju sidu", virusnu bolest mačaka uzrokovanu virusom mačje imunodeficijencije koji pripada istoj grupi retrovirusa kao i HIV virus koji uzrokuje… »