Arhiva vesti 10.02.2017

Ivana Španović trijumfovala u Berlinu

Beta 10.02.2017
Srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je večeras na dvoranskom mitingu u Berlinu skokom od šest metara i 87 centimetra. Srpska rekorderka u skoku u dalj je taj rezultat postavila u četvrtoj i petoj seriji. Ovo je bilo prvo takmičenje… »

Ljubiša Beara umro u zatvoru u Berlinu

Blic 10.02.2017
Bivši načelnik bezbednosti Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ljubiša Beara preminuo je u zatvoru u Berlinu, potvrdio je predsednik BORS Milomir Savčić. Beara je preminuo juče u zatvoru u Berlinu, gde je izdržavao kaznu doživotnog zatvora zbog… »

Preuzeto čak 2,1 miliona koverata za nagradnu igru

B92 10.02.2017
Od početka nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” do 10. februara građani su na šalterima pošta preuzeli 2.089.589 besplatnih namenskih koverata. Građani su poslali ukupno 548.145 koverata sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u… »

Sutra u Srbiji hladno i vetrovito

Novi magazin 10.02.2017
Sutra ujutro se u Srbiji očekuje slab do umeren mraz, a potom malo do umereno oblačno i hladno vreme, najavio je Republički Hidrometeorološki zavod. Istočni i jugoistočni vetar će u Srbiji biti slab do umeren, ali će u košavskom području biti… »

Karadžić: Cilj je da se zadrži kontinuitet rezultata

Dnevnik 10.02.2017
Novi selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Karadžić rekao je danas da je glavni cilj da sačuva kontinuitet dobrih rezultata na velikim takmičenjima.Karadžić. je danas u Kući košarke u Sazonovoj potpisao jednogodišnji ugovor i… »

Tramp i Si najbolji drugari: Šef Bele kuće potvrdio politiku jedne Kine, odnosi bolji nego ikad

Kurir 10.02.2017
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da će SAD poštovati politiku "jedne Kine" u prvom, srdačnom telefonskom razgovoru sa predsednikom Kine Sijem Djinpingom, saopštila je danas Bela kuća. Tramp je načinio ovaj korak kako… »

Otkriveni detalji razgovora Putina i Trampa: Hvalisavi američki predsednik pokazao "zavidno" neznanje

Press 10.02.2017
Kada mu je Putin tokom razgovora spomenuo mogućnost produženja sporazuma, poznatog pod nazivom Novi START, Tramp je zastao kako bi upitao svoje savetnike šta je uopšte taj sporazum. Američki predsednik Donald Tramp u prvom telefonskom razgovoru s… »

Vasilić: Vlada nas dve godine nije kontaktirala iako im uredno šaljemo svoje izveštaje

Nova ekonomija 10.02.2017
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić rekla je da Vlada Srbije dve godina nije kontaktirala Savet, iako oni uredno šalju svoje izveštaje premijeru i nadležnim ministarstvima. Jelisaveta Vasilić je kazala da je prema Strategiji… »

Objavljeni konkursi za direktore javnih preduzeća u Srbiji

Gde investirati 10.02.2017
Javni konkursi za izbor direktora u osam javnih preduzeća u Srbiji objavljeni su u beogradskim Večernjim Novostima od petka, 10. februara. Javni konkurs su objavljen za preduzeća Putevi Srbije, Transnafta, Koridori Srbije, Državna lutrija Srbije, kao… »

"Janković i Jeremić da se dogovore"

Danas 10.02.2017
Nemam pravo da tražim, ali molim Sašu Jankovića i Vuka Jeremića da porazgovaraju i dogovore se da građanska opozicija na predsedničke izbore izađe sa jednim kandidatom. To je izjavio danas predsednik LDP Čedomir Jovanović, dodajući da je uveren… »