Arhiva vesti 10.02.2017

Đurić: Dijalog jedini način

Politika 10.02.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić istakao je danas u razgovoru sa šefom Misije OEBS na Kosovu i Metohiji Janom Bratuom da međunarodne organizacije imaju veliku odgovornost u sprečavanju jednostranih i provokativnih poteza… »

Dozvoljena plovidba celim tokom Save i Dunava kroz Srbiju

Večernje novosti 10.02.2017
Obustava plovidbe na celom toku Dunava i Save kroz Srbiju danas je ukinuta jer je razbijen led na rekama, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Obustava plovidbe na celom toku Dunava i Save kroz Srbiju danas je… »

Sve opštine imaće obučene za rad sa LGBT zajednicom

RTV 10.02.2017
BEOGRAD - Posle obuke za rad zaposlenih u sistemu socijalne zaštite sa seksualnim manjinama u svakoj lokalnoj samoupravi je jedan pravnik, socijalni radnik i psiholog obučen za rad sa LGBT zajednicom, rekao je predstavnik organizacije Duga Aleksandar… »

Vulin: Spomenik Stepincu uvreda za žrtve, EU da reaguje

Dnevnik 10.02.2017
Spomenik Alojziju Stepincu nije samo provokacija za Srbe, već je uvreda za sve žrtve fašizma i njihove porodice, izjavio je danas ministar za rad Aleksandar Vulin i. poručio da bi Evropska unija morala da reaguje zbog toga.Vulin smatra da je podizanje… »

Toma poslao skrivenu poruku: Šta se krije iza Nikolićevog tvita Trampu?

Kurir 10.02.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić zahvalio se na Tviteru predsedniku SAD Donaldu Trampu na čestitki Dana državnosti, a mnogi smatraju da je formulacijom odgovora poslao skrivenu poruku. "Hvala vam. Radujem se zajedničkom radu u predstojećim… »

Još četiri dana do uplate prve rate poreza na imovinu ili sle kazna do 5 000 dinara!

iKragujevac 10.02.2017
Rok za uplatu prve rate poreza na imovinu za 2017. godinu u Srbiji je 14. februar. Iznos poreske obaveze koju treba izmiriti za prvi kvartal ove godine isti je kao i za poslednji kvartal prošle godine. Obveznici poreza na imovinu su građani… »

Prvoklasni kokain od 62 miliona evra se "nasukao" na plažu

B92 10.02.2017
Kokain, ulične vrednosti više od 62 miliona evra, isplivao je na dve plaže u Engleskoj, saopštili su britanski zvaničnici. Droga, ukupno 360 kilograma, pronađena je na dve plaže u poslednja 24 sata u blizini sela u Norfolku, objavila je nacionalna… »

Šou na Kipru: Na utakmici Čuke lopta pogodila biciklistu na putu, policija prekinula meč

Hot sport 10.02.2017
Šou na poslednjoj proveri Čukaričkog na Kipru, dovoljno je reći da je meč prvo prekinula policija, a potom i trener rumunskog tima. ‘Brđani’ se kući vraćaju posle pobede nad rumunskom Olimpijom 1:0. Gol odluke u 26. minutu je postigao Beko… »

Emina Jahović: Prvi put sam se udala skoro ćelava

Vesti online 10.02.2017
Budući da je u višegodišnjem skladnom braku sa pevačem Mustafom Sandalom, kao i da imaju dvoje dece, Emina Jahović ne spominje nikada javno svoj prvi brak koji se neslavno završio posle godinu dana. Ipak, pevačica je nakon mnogo godina ćutanja… »

Čović: Zahtev za reviziju presude protiv Srbije ne može biti pokrenut u ime BiH

Novi magazin 10.02.2017
Hrvatski član Predsedništva BiH Dragan Čović izjavio je danas da u ime države Bosne i Hercegovine ne može biti pokrenut zahtev za pokretanje revizije presude pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu protiv Srbije. "Kolega (Mladen) Ivanić i ja smo… »