Архива вести 17.02.2017

Јеремић у Врбасу: СНС је кућа чудних душа

Курир 17.02.2017
ВРБАС - Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић оценио је вечерас у Врбасу да би као неко ко се кандидује за председника Србије можда требало да се радује ономе што се дешава у… »

Чанак: Нема жалбе на умор, боримо се за трофеј

Бета 17.02.2017
Помоћни тренер кошаркашког клуба Партизан Ненад Чанак рекао је да је покушао да одмори што више играча у победи над Дунавом јер екипу чека борба за финале и трофеј Купа Радивоја Кораћа. "Квалитетнија смо екипа, то је… »

Следеће недеље и о парламентарним изборима

Дневник 17.02.2017
Чланица Председништва СНС-а и председница Народне скупштине Маја Гојковић најавила је да ће следеће седмице бити одлучено да ли ће, осим председничких избора, бити. одржани и парламентарни или неки други. – Следеће… »

Мартиновић: Да сам Николић, повукао бих се као господин човек

Блиц 17.02.2017
Председник посланичке групе Српске напредне странке у Скупштини Србије Александар Мартиновић изјавио је данас да би био непријатно изненађен уколико би се Томислав Николић заиста кандидовао за председника Републике, јер би… »

Вукадиновић: Монолитни СНС напрсао

Бета 17.02.2017
Главни уредник Нове српске политичке мисли Дјордје Вукадиновић оценио је да су вишегодишње тензије у односима Александра Вучића и Томислава Николића кулминирале отвореним сукобом унутар Српске напредне странке после… »

Кубуровић: Србија ће се борити свим правним средствима

Студио Б 17.02.2017
Поводом најаве званичника БиХ да ће тражити ревизију пресуде по тужби БиХ против Србије за геноцид, министарка правде Нела Кубуровић изјавила је вечерас да Србија неће трпети понижења и бориће се свим правним средствима… »

Вучић: Захтев БИХ за ревизију пресуде против Србије биће лош за односе

Бета 17.02.2017
Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је вест о захтеву Босне и Херцеговине за ревизију ослобадјајуће пресуде против Србије, тешка и лоша за односе две земље. Данас је у Сарајеву на саветовању под… »

Уместо поклона Керну: Предлог Вучића о царинској унији на Балкану

РТВ 17.02.2017
БЕОГРАД - Уместо поклона и сувенира из Србије, аустријски канцелар Кристијан Керн са собом у Беч понеће предлог српског премијера о формимирању царинске уније на Балкану. "То је мој предлог као председника владе за који се… »

Вучић колегама: Не дирајте Тому!

Мондо 17.02.2017
Лидер Српске напредне странке Александар Вучић, који је данас прихватио да се кандидује за председника Србије, поручио је својим страначким колегама да не жели да чује ниједну ружну реч о Томиславу Николићу. Фото: Тањуг… »

Нашао клуб: ‘Бумеранг’ Милоша Цветковића

Хот спорт 17.02.2017
Сада већ бивши фудбалер Црвене звезде је пронашао ново-стари клуб у коме ће покушати да врати статус првотимца. Каријера Милоша Цветковића је као ‘бумеранг’. Из Напретка је на позив Ненада Лалатовића прешао у Црвену… »