Arhiva vesti 23.03.2016

ZNA PARTIZAN ŠTA DŽIKIĆ VOLI: ‘Neka sila bude sa tobom!’ (FOTO)

Hot sport 23.03.2016
Košarkaški klub Partizan na zanimljiv način čestitao je današnji 45. rođendan svom treneru Aleksandru Džikiću. Partizan je, znajući afinitete Aleksandra Džikića, čestitku za rođendan svom treneru ‘nadogradio’ citatom iz omiljenog… »

Smena - Rusi pretekli Arape

B92 23.03.2016
Moskva -- Rusija je u januaru proizvodila 10,46 miliona barela nafte dnevno, čime je pretekla Saudijsku Arabiju, pokazuju podaci ruske statističke službe Rostat. Saudijska Arabija je objavila da je u januaru proizvodila 10,09 miliona barela nafte… »

Povreda Švajnštajgera na treningu reprezentacije

Večernje novosti 23.03.2016
Samo što se vratio na teren oporavljen od povrede kolena, igrač Mančester junajteda i nemački reprezentativac obnovio je u utorak povredu. Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger povredio je desno koleno na treningu reprezentacije i njegov nastup na… »

Kako je Bosanac postao Norvežanin i ekspert u BG?

B92 23.03.2016
Beograd -- Promena imena svojstvena je estradnim umetnicima i glumcima, ali slučaj anonimnog Jasmina Buhića privlači pažnju javnosti. Ovaj Bosanac iz Mrkonjić Grada promenio je ime u Kristijan Stenberg. Kao ekspert iz Norveške radio je u čak… »

Izbeglice blokirale puteve na severu Grčke

RTV 23.03.2016
ATINA - Nekoliko stotina izbeglica i migranata blokiralo je večeras saobraćaj prema Makedoniji na severu Grčke, zahtevajući otvaranje balkanske rute, saopštili su policijski izvori. Saobraćaj je blokiran kod mesta Polikastro, oko 25 kilometara od… »

Aerodrom "Nikola Tesla": Razmatra se vraćanje rendgenske kontrole na ulazu

Radio 021 23.03.2016
Direktorka Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije Mirjana Čizmarov izjavila je danas da se razmatra mogućnost uvođenja rendgenske kontrole na ulaz terminala 1 na Aerodromu "Nikola Tesla" dodajući da to zavisi od procene rizika. "Razmatra se ta… »

Vučić u Frankfurtu: Ne teče nam med i mleko, ali smo puno stvari uradili

Novi magazin 23.03.2016
Premijer je rekao i da će Srbija nastaviti da ulaže napore da očuva stabilnost i mir u regionu, izrazivši uverenje da će u tome uspeti. "Mislim da smo bili u mogućnosti da pokažemo celom svetu koliko napora ulažemo u stabilnost regiona. Moja prva… »

Bivši radnici Fabrike vagona započeli protest

Beta 23.03.2016
Oko tri stotine bivših radnika Fabrike vagona Kraljevo (FVK) u stečaju, proglašenih tehnološkim viškom, protestovalo je danas u zgradi gradske uprave zbog neisplaćenih zaostalih zarada i nepovezanog radnog staža. Predstavnik udruženja "Inicijativa… »

Drugi krug kvalifikacija za evropsko prvenstvo u fudbalu

RT Kragujevac 23.03.2016
Drugi krug kvalifikacija za evropsko prvenstvo u fudbalu mladih do 19 godina održaće se u Kragujevcu 24.03. i 29.03.2016. godine. Reprezentacije Srbije, Francuske, Danske i Crne Gore, odmeriće svoje snage na stadionu Čika Dača. U četvrtak… »

Turneja Šampiona: Vaterpolisti obišli Kosovo i Metohiju

Hot sport 23.03.2016
Uz skandiranje okupljenih građana “Šampioni, šampioni” i “Srbija, Srbija” srpski vaterpolisti dočekani su u Gračanici ali i prethodno u severnom delu Kosovske Mitrovice. Vaterpoliste je u Gračanici dočekao gradonačelnik Vladeta Kostić… »