Arhiva vesti 23.03.2016

Prijateljski Mečevi: ‘Vatreni’ bolji od Izraela, duel ex-yu republika pripao Slovencima

Hot sport 23.03.2016
U prve dve prijateljske reprezentativne utakmice trijumfovali su domaćini. Hrvatima je bilo potrebno pola sata igre da dođu do pobede. Prednost “vatrenima” doneo je Perišić u 4. minutu, a pola sata kasnije precizan je bio i Marcelo Brozović. U… »

Mata bi voleo da zaigra sa Ibrahimovićem

Beta 23.03.2016
Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata rekao je danas da bi voleo da Zlatan Ibrahimović na leto pojača "đavole", rekavši da bi svaki igrač na svetu voleo da igra sa njim. Ibrahimoviću na leto ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a Junajted je… »

Gradonačelnik posetio OŠ "Branko Radičević"

Moj Novi Sad 23.03.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za obrazovanje mr Vladimir Jelić posetili su OŠ "Branko Radičević" gde su sa direktorom Aleksandrom Maletinom razgovarali o nedavnom slučaju vršnjačkog nasilja u toj školi. Sastanku… »

Uvid u birački spisak grada Kragujevca do 8.aprila

Ritam grada Kg 23.03.2016
Prema podacima Gradske uprave u opšte i zajedničke poslove, do ovog trenutuka, u jedinstveni birački spisak grada Kragujevca upisano je 159 544 birača koji imaju pravo glasa na parlamentarnih izborima, uključujući i raseljena lica, a za izbore za… »

Zatvoreni bazen u Kragujevcu izmenio termine za građanstvo

iKragujevac 23.03.2016
Na zatvronem bazenu Sportskog centra "Park" održaće se državno prvenstvo u sihronom plivanju pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, pa će tom prilikom doći i do promena termina za građanstvo. Zbog održavanja državnog prvenstva u… »

Ford investira 200 miliona evra u proizvodnju u Rumuniji

Nova ekonomija 23.03.2016
Američki proizvođač automobila Ford motor investiraće 200 miliona evra u proizvodnju manjih sportskih vozila Eko-sport u rumunskom ogranku Automobil Krajova. To je najavio izvršni direktor Forda zadužen za Evropu, Džim Ferli, prenosi Rojters. Ford… »

Zaštitu čeka 50.000 radnika na lizing

Dnevnik 23.03.2016
– Zakon o agencijama koje se bave upućivanjem na privremeni rad kod poslodavaca biće jedan od prvih koji će biti doneti posle izbora – kaže ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. On ističe da se što pre… »

Beogradska berza: NIS najjači od početka godine

SEEbiz 23.03.2016
BEOGRAD - Domaće tržište akcija danas je registrovalo lagani rast vrednosti, a trgovanje je obeležila činjenica da se Naftna industrija Srbije (NIIS) konačno našla na pozitivnoj teritoriji u tekućoj godini. Ukupan promet u trgovanju iznosio je 8,2… »

Kako je Karadžić postao Dabić?

Al Jazeera 23.03.2016
Sigurnosne službe u Srbiji pratile su Radovana Karadžića od novembra 2007. godine, ali je on, zbog opstrukcija u istrazi, uhapšen tek osam mjeseci kasnije, potvrđeno je za Al Jazeeru. Naša ekipa razgovarala je u Beogradu s ljudima koji su ga znali… »

1.000£ svakom radniku - za trud i zalaganje

Press 23.03.2016
Odlazeći direktor osiguravajuće kompanije Admiral Grup Henri Engelhart odlučio je da podeli 7 miliona evra svim zaposlenima kao nagradu za uloženi trud i rad. Foto:B92.net Engelhart jeobjavio da će sedam miliona evra sopstvenog novca pokloniti svakom… »